Піца у Рівному: 6 локацій міста з класичними та авторськими варіантами - PostEat

пошук

Піца у Рівному: 6 локацій міста з класичними та авторськими варіантами
22-10-2024 0 348


Піца — це завжди вдалий вибір, особливо коли мова йде про заклади, де майстерність поєднується зі справжньою пристрастю до італійської класики. У Рівному є кілька місць, де піцу готують не просто як страву, а як витвір мистецтва. Тонке тісто, свіжі інгредієнти та досконалі поєднання смаків створюють те, що змушує повертатися знову і знову. У цій добірці зібрані найкращі локації, де можна насолодитися справжньою піцою, яка підкорить ваше серце з першого шматка.

Егоїста | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Мазепи, 3

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: піца прошуто папероні — 283 грн, піца вегетаріана — 188 грн, піца формаджи фунгі — 236 грн, піца прошутто ді парма — 260 грн.

Деталі: У ресторані Egoista ви зможете насолодитися атмосферою спокою та затишку, занурившись у чарівний куточок Старої Італії. Тут на вас чекають автентичні італійські страви, приготовані командою професіоналів з дотриманням усіх традицій та рецептів італійської кухні. Наша неаполітанська піца, випечена на дровах з використанням справжніх італійських продуктів, подарує вам справжній смак Італії. Домашня паста, приготована за класичними рецептами, у поєднанні з винами «Старого світу» зробить ваш візит незабутнім.

1708 pizza | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: масив Комфортний, 1 (БЦ «Space4»), Бармаки

Години роботи: пн-пт 9:00 – 22:00, сб-нд 10:00- 22:00

Дещо з меню: піца ді карне for one — 279 грн, піца з кімчі та пепероні for one — 239 грн, піца з бататом та горгонзолою for two — 349 грн, піца з прошуто та трюфельним соусом for two — 369 грн.

Деталі: 1708 Pizza Di Napoli — мережа сучасних міських кафе з індивідуальним поглядом на щоденну гастрономію. В інтер’єрі закладів, які вже працюють у Львові, Києві, Рівному, Кропивницькому та в кожній страві втілюють багатогранну філософію проєкту — поєднання зрозумілої естетики, гармонії та якості. Піцу у 1708 готують за авторською рецептурою, використовуючи бігу (закваску для піци й домашнього хліба) та ферментуючи тісто в холоді. Щоб сконцентрувати смак локальних інгредієнтів, зберегти форму та пухкі й хрусткі бортики, піцу в 1708 готують у форматі для одного або двох.

Fresco | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Київська, 36

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Дещо з меню: омлет із креветками — 270 грн, бенедикт із повільно приготовленою телятиною під сирним соусом — 230 грн, креветки від шефа — 270 грн, мелт із креветкою та гуакамоле із соусом том ям — 260 грн, тако з томленою телятиною — 180 грн.

Деталі: Fresco — це місце, де зустрічаються авторська кухня, піца з дров’яної печі та стильний бар. Атмосфера нашого закладу поєднує сучасний дизайн з неповторними смаковими відчуттями, які підкорюють кожного гостя. Сніданки готують в будні до 15:00 (у вихідні до 14:00), можна замовити омлет із креветками, бенедикт із повільно приготовленою телятиною під сирним соусом та млинці запечені у горщику. Також в меню мідії та креветки, кілька видів пасти, індонезійський суп laksa та суп куксі, мексиканські тако.

Чайка | Instagram

Де: вул. Пересопницька, 3

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Дещо з меню: піца з хамоном та кабачком — 250 грн, піца з лисичками та картоплею — 190 грн, піца папероні — 240 грн, карпаччо з яловичини — 150 грн, лимонне масло з оливками — 65 грн, фісташкове тірамісу — 140 грн, лазанья з грибами — 155 грн.

Деталі: Міська булочна “Чайка” пропонує сніданки, свіжу випічку та хліб на заквасці та піцу. Для приготування тіста використовують італійське борошно, замішують його на власноруч виведеній заквасці, якій вже 3 роки і тісто ферментують 24-48 годин. В меню 5 видів піци: класична Маргарита, сирна з дор блю, моцарелою і пармезаном, з пікантною салямі та моцарелою, з хамоном та кабачком, з лисичками та картоплею.

Trattoria da Ventotto | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. 16 Липня, 71

Години роботи: щодня 10:00 — 22:00

Дещо з меню: піца мікс ді карне — 249 грн, піца прошутто крудо е помодоро фреско — 238 грн, піца діавола — 205 грн, піца джолоза — 193 грн.

Деталі: У ресторані Trattoria da Ventotto, що належить мережі Ventotto, поєднуються стильний інтер’єр, тепла атмосфера, привітний персонал та крафтове пиво із власної броварні. Піца, приготована на дровах за автентичними рецептами, теж є гордістю закладу. Проте справжня родзинка — це меню, яке представляє найвідоміші страви з різних куточків Італії. Тут ви зможете спробувати чіабату з Лігурії, домашні гарбузові ньокі з мідіями із Флоренції чи ніжне різотто з прошутто та артишоком із Тоскани.

Primavera | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Могили, 14

Години роботи: щодня з 12:00 до 23:00

Дещо з меню: піца з куркою та печерицями — 185 грн, піца з грушею та горгонзолою — 235 грн, піца з тунцем та темними оливками — 250 грн, піца тріо м’яса — 250 грн.

Деталі: Ресторан Primavera — затишний куточок Італії у самому серці міста. Тут ви зможете насолодитися фірмовою піцою, ніжними супами, пастою та ризото, а також стравами з морепродуктів і м’яса, які задовольнять будь-які гастрономічні вподобання. Як справжній італійський ресторан, Primavera є ідеальним місцем для проведення банкетів, весільних церемоній та інших святкових подій. В меню 8 видів піци, серед яких папероні, піца з грушею та горгонзолою, з куркою та печерицями, з тунцем та темними оливками, а також з тріо м’яса.

Головна фото: Dima Solomin on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi