Поп-апи Києва цих вихідних: ви не знаєте, де буде наступний поп-ап? І не дізнаєтесь, поки не потрапите всередину - PostEat

пошук

Поп-апи Києва цих вихідних: ви не знаєте, де буде наступний поп-ап? І не дізнаєтесь, поки не потрапите всередину
19-03-2025 0 143

Автор


Є дві категорії людей — ті, хто ще не знає про поп-апи, і ті, хто не знає. Десь так.

Київська гастросцена давно грає за своїми правилами. А поп-апи її darknet, глибоке підпілля, де міксуються геніальні кухарі, експериментальні сет-меню й повна відсутність зайвих людей. Поп-ап — швидше протест проти стерильності ресторанних мереж, повернення до чесного продукту, створеного руками, а не маркетинговими відділами. 

Локацію можуть розкрити за кілька годин до початку, квитки зникають швидше, ніж хороше просекко влітку, і все це разрм нагадує артхаусний фільм. Хоча ідея проста. Зібрати тих, хто дійсно цінує кухню, а не просто прийшов «виходити в світ». Інсайдери кажуть, що у 2025 році поп-апи — це вже не тренд, а окрема гастрономічна релігія.

Що стоїть за цим? Хто ці кухарі-інкогніто, що влаштовують ситуативні бенкети то в колишньому складі на Подолі, то в покинутому особняку біля Липок? І найголовніше — як туди потрапити?

Ми трошки (зовсім трошки) розібралися шо цікавого буде на цьому тижні, щоб ви не відчували себе сторонніми в сучасному гастро Києві. 

Кицуня знову поп-апить! Буде шумно, хмільно і трохи шибайголово

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якщо ви хоч раз потрапляли на поп-апи в Кицуня, то знаєте, що це міні-всесвіт зі своїм вайбом, гурманським настроєм і людьми, які розуміють, чому важливо пити правильне пиво в правильному місці. І ось, вона знову тут. Цими вихідними Кицуня влаштовує хмільний поп-ап у тандемі з крафтовою Shō Brewery.

Три сорти пива, що звучать як пароль. KYSIL — який би точно пив ваш внутрішній вінтажний гурман у 2013-му, коли тільки відкрив для себе Berlin-style Weisse. HEY PUPSIK — найкращий старт для тих, хто ще не закохався в крафт. GOOD BOY — той самий добрий хлопчик, якого варто взяти на вечір, бо він знає, як зробити його смачним. А під усе це — п’яний арахіс, спеціально під цю трійку пива.

Де: Кицуня. Вул. Велика Житомирська, 26

Коли: 22-23 березня 

Як бути своїм у місті? Почни з правильної випічки в кав’ярні ДРУЖБА 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У кожного міста є свої маленькі ритуали. Київські — це прогулянки Ботсадом або бульварами міста, ліниві вихідні з книжкою на лавці і кавою в руках. Але є нюанс, усе це працює вдвічі краще, якщо в іншій руці — правильна випічка. Ось чому кав’ярня ДРУЖБА організовує pop-up вихідного дня — свіжоспечене, зроблене з любов’ю і продумане до деталей, щоб ідеально лягти у твій суботній чи недільний настрій. Ти заскакуєш по випічку, береш улюблений напій і йдеш тестувати, чи можна закохатися в місто знову.

Булочка з шоколадом — класика, яка дає відчуття безпеки у хаотичному світі. Шосон гаражний з кислим яблуком та корицею — якщо шосон і міг би мати характер, то цей був би бунтарем, який не боїться кислотності життя. Даніш з вишнею — текстура, баланс і те саме відчуття, коли хочеться ще один. Шулик з маком та гречаним медом — це вже майже повернення до коріння, коли десерти були простими, але бездоганними.

Якщо ви ще не придумали, як провести суботу й неділю, то кав’ярня ДРУЖБА вже підготувала для вас маршрут. Залишилося просто бути в правильному місці, в правильний час, із правильною випічкою в руках.

Де: ДРУЖБА. Бульвар Марії Приймаченко, 3

Коли: 22-23 березня з 10:00

«ПІЦА ДЕНЬ» від Bakehouse. Відчуваєте?

Це не просто їжа — це весна.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Весна в Києві має свій особливий аромат — вона пахне бруківкою, кавою на вулицях і… піцою. Разом з шефом Тимуром Габуєвим @mintbourbon команда пекарні організує pop-up, який обіцяє бути атмосферним. Цими вихідними на Подолі, де міський ритм і вулична культура переплітаються, піца об’єднає не тільки любителів смачної їжі, але й тих, хто шукає настрій. Піца, крафтове пиво і натуральне вино — усе це буде в тандемі з теплим київським сонцем і компанією однодумців.

Тут кожен знайде не тільки по смачну піцу, а й атмосферу, яка йде в комплекті з місцевими продуктами, смаковими експериментами та дуже важливою деталею — вільним настроєм міських людей, які шукають нові гастрономічні емоції в звичних локаціях. Це будуть вихідні, які не варто пропускати.

Де: Межигірська, 82, Kyiv, Ukraine

Коли: 22–23 березня, з 12:00 до останньої піци

Кавовий pop-up на Мечникова від Yellow Place та CAFEBOUTIQUE

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Поп-ап від Yellow Place та CAFEBOUTIQUE ідеальне місце для зустрічей і кавових експериментів, який обіцяє не просто напоїти, а й розповісти нові історії через кожен ковток.

Цього разу приготували щось особливе — не просто кава, а справжній ритуал. Дві бренди, два підходи. Обіцяють не тільки приємний аромат, а й якісно підготовані зерна. Ті, хто вже в темі, точно знають, що за плечима цього pop-up — CAFEBOUTIQUE.  Вони не просто імпортують і обсмажують каву, вони створюють справжній досвід, у який хочеться занурюватися знову і знову.

В меню поп-апу — все, що треба справжньому цінителю: Фільтр, який розповість про багатство смаку; Еспресо, якого вистачить на цілий день — потужне і концентроване; Хенд брю, якщо ви готові для чогось нового, аби відчути каву з іншим настроєм.

А тепер найцікавіше. Готувати каву обіцяють на cafec Tritan Flower Dripper Deep 27. Для тих, хто не «в темі» — це не просто гаджет, це частина арт-процесу. Технологія, яка допомагає не тільки готувати каву, але і відкриває її нові грані. І якщо це щось вам уже знайоме, то ви точно розумієте, що буде у Yellow Place. А для новачків — це ваш шанс поринути у кавову культуру та відчути, як смак стає більш інтенсивним і багатогранним.

Коли: субота, 22 березня, початок о 12:00

Де: Мечникова, 9

Поп-ап від Bakehouse і Маркó

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Поп-ап Bakehouse повертається до Маркó — цього разу з привітними смаколиками, які стануть ідеальними супутниками для суботнього ранку. Готуйтеся до того, щоб вперше або знову закохатися в ці булочки, даніши, шулики, равлики та крафіни. Хрумкість і смак кожного — це маленька гастрономічна пригода, що підкорює з першого один раз і назавжди.

Маркó перетворюється на кавову оазу для тих, хто любить смачну випічку та атмосферу креативного простору. Ідеально поєднати цю випічку з чашкою свіжозавареної кави і зануритись в атмосферу легкого ранкового шуму на світлій скляній терасі. Це та сама тераса, де зустрічаються творці, мрійники і просто люди зі смаком.

Тим, хто хоче справжнього гастрономічного задоволення — слід поспішити, бо випічки на всіх не вистачить Тому не гайте часу, просто забігайте. Софіївська, 19 — місце, де буде нескладно розпізнати поєднання найкращих інгредієнтів та ретельно продуману концепцію простору. Тут кожен знайде щось для себе, а після однієї булочки — захоче повернутися знову.

Хрумкі, смачні, ідеальні. Або забирате із собою, або ж залишайся на місці, де атмосферу підтримує світло і стиль. Місце, як завжди, чекає на вас.

Коли: 22 березня, з 10:00

Де: Маркó. Вул. Софіївська, 19

Фото: позичені у всіх, зазанчених в добірці  закладів 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi