пошук
пошук
Є дві категорії людей — ті, хто ще не знає про поп-апи, і ті, хто не знає. Десь так.
Київська гастросцена давно грає за своїми правилами. А поп-апи її darknet, глибоке підпілля, де міксуються геніальні кухарі, експериментальні сет-меню й повна відсутність зайвих людей. Поп-ап — швидше протест проти стерильності ресторанних мереж, повернення до чесного продукту, створеного руками, а не маркетинговими відділами.
Локацію можуть розкрити за кілька годин до початку, квитки зникають швидше, ніж хороше просекко влітку, і все це разрм нагадує артхаусний фільм. Хоча ідея проста. Зібрати тих, хто дійсно цінує кухню, а не просто прийшов «виходити в світ». Інсайдери кажуть, що у 2025 році поп-апи — це вже не тренд, а окрема гастрономічна релігія.
Що стоїть за цим? Хто ці кухарі-інкогніто, що влаштовують ситуативні бенкети то в колишньому складі на Подолі, то в покинутому особняку біля Липок? І найголовніше — як туди потрапити?
Ми трошки (зовсім трошки) розібралися шо цікавого буде на цьому тижні, щоб ви не відчували себе сторонніми в сучасному гастро Києві.
Кицуня знову поп-апить! Буде шумно, хмільно і трохи шибайголово
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Весна в Києві має свій особливий аромат — вона пахне бруківкою, кавою на вулицях і… піцою. Разом з шефом Тимуром Габуєвим @mintbourbon команда пекарні організує pop-up, який обіцяє бути атмосферним. Цими вихідними на Подолі, де міський ритм і вулична культура переплітаються, піца об’єднає не тільки любителів смачної їжі, але й тих, хто шукає настрій. Піца, крафтове пиво і натуральне вино — усе це буде в тандемі з теплим київським сонцем і компанією однодумців.
Тут кожен знайде не тільки по смачну піцу, а й атмосферу, яка йде в комплекті з місцевими продуктами, смаковими експериментами та дуже важливою деталею — вільним настроєм міських людей, які шукають нові гастрономічні емоції в звичних локаціях. Це будуть вихідні, які не варто пропускати.
Де: Межигірська, 82, Kyiv, Ukraine
Коли: 22–23 березня, з 12:00 до останньої піци
Кавовий pop-up на Мечникова від Yellow Place та CAFEBOUTIQUE
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Поп-ап від Yellow Place та CAFEBOUTIQUE ідеальне місце для зустрічей і кавових експериментів, який обіцяє не просто напоїти, а й розповісти нові історії через кожен ковток.
Цього разу приготували щось особливе — не просто кава, а справжній ритуал. Дві бренди, два підходи. Обіцяють не тільки приємний аромат, а й якісно підготовані зерна. Ті, хто вже в темі, точно знають, що за плечима цього pop-up — CAFEBOUTIQUE. Вони не просто імпортують і обсмажують каву, вони створюють справжній досвід, у який хочеться занурюватися знову і знову.
В меню поп-апу — все, що треба справжньому цінителю: Фільтр, який розповість про багатство смаку; Еспресо, якого вистачить на цілий день — потужне і концентроване; Хенд брю, якщо ви готові для чогось нового, аби відчути каву з іншим настроєм.
А тепер найцікавіше. Готувати каву обіцяють на cafec Tritan Flower Dripper Deep 27. Для тих, хто не «в темі» — це не просто гаджет, це частина арт-процесу. Технологія, яка допомагає не тільки готувати каву, але і відкриває її нові грані. І якщо це щось вам уже знайоме, то ви точно розумієте, що буде у Yellow Place. А для новачків — це ваш шанс поринути у кавову культуру та відчути, як смак стає більш інтенсивним і багатогранним.
Коли: субота, 22 березня, початок о 12:00
Де: Мечникова, 9
Поп-ап від Bakehouse і Маркó
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Поп-ап Bakehouse повертається до Маркó — цього разу з привітними смаколиками, які стануть ідеальними супутниками для суботнього ранку. Готуйтеся до того, щоб вперше або знову закохатися в ці булочки, даніши, шулики, равлики та крафіни. Хрумкість і смак кожного — це маленька гастрономічна пригода, що підкорює з першого один раз і назавжди.
Маркó перетворюється на кавову оазу для тих, хто любить смачну випічку та атмосферу креативного простору. Ідеально поєднати цю випічку з чашкою свіжозавареної кави і зануритись в атмосферу легкого ранкового шуму на світлій скляній терасі. Це та сама тераса, де зустрічаються творці, мрійники і просто люди зі смаком.
Тим, хто хоче справжнього гастрономічного задоволення — слід поспішити, бо випічки на всіх не вистачить Тому не гайте часу, просто забігайте. Софіївська, 19 — місце, де буде нескладно розпізнати поєднання найкращих інгредієнтів та ретельно продуману концепцію простору. Тут кожен знайде щось для себе, а після однієї булочки — захоче повернутися знову.
Хрумкі, смачні, ідеальні. Або забирате із собою, або ж залишайся на місці, де атмосферу підтримує світло і стиль. Місце, як завжди, чекає на вас.
Коли: 22 березня, з 10:00
Де: Маркó. Вул. Софіївська, 19
Фото: позичені у всіх, зазанчених в добірці закладів
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi