Практичний майстер-клас для кондитерів Taste of Smakolyky: міжсезоння - PostEat

пошук

Практичний майстер-клас для кондитерів Taste of Smakolyky: міжсезоння
15-03-2021 0 1146

Iryna Khamandiak

Автор


10-11 квітня організатори проєкту Taste of Ukraine запрошують кондитерів, пекарів та технологів на практичний майстер-клас із приготування ресторанних десертів – Taste of Smakolyky/міжсезоння.  

Сезонність – дуже важлива у приготуванні страв. Дотримуватися сезонності – це гарний тон кожного шефа. Поганий тон – коли в меню, окрім подачі, нічого не змінюється. Коли зимою, як і влітку, ми бачимо знову свіжу полуницю і малину на десертах.

Для того, щоб розширити уявлення кондитерів та кухарів про сезонні локальні смаки у десертах, організатори проєкту Taste of Ukraine створили майстер-клас Taste of Smakolyky: міжсезоння. 

На цьому майстер-класі на вас чекають два дні практики, протягом яких ви навчитеся робити десерти з таких продуктів, як: сіно, айва, мед, молоко, обліпиха, ромашка, білий гриб, журавлина, кизил, хвоя, конопля, крафтовое пиво, йогурт, ряжанка, сири, чебрець, каштан, жолудь.

Спікер майстер-класу – Іванна Куницька, досвідчена шеф-кондитер, яка проходила навчання в італійських та іспанських майстрів. Іванна має власне виробництво і співпрацює із ресторанами та кондитерськими.

Разом з Іванною учасники майстер-класу приготують 4 абсолютно нових десерти для ресторанів, які на 80% складаються з локальних продуктів:

  • «Cіновал» – з холодною інфузією вершків на сіні.
  • «Мед з молоком» – з мусом на ряженці і прозорим декором з ромашкового меду.
  • «Грибний чизкей» – з сублімованими білими грибами, пивною карамеллю і безглютеновим жолудевим шаблі.
  • «Конопляний кизил» – з конопляної галети, кулі з кизилу і збитим ганашем із тархуном.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Протягом майстер-класу будуть опрацьовані такі техніки:

  • випікання бісквітів, приготування безглютенового шаблі, техніку випікання медовика без розкатки;
  • приготування компоте, мусів, кулі і мармеладу;
  • створення реконструйованої меренги і заготовки для шоколадного декору;
  • процес створення пивної глазурі для десертів.

Робота проходитиме в групах: 4 групи по 5 осіб. Всього 20 учасників.

Ознайомитися з програмою та деталями заходу можна на сайті: www.tasteof.com.ua

Taste of Ukraine – це новий проект, спрямований на вивчення історії та розкриття потенціалу української кухні. Ідея проєкту полягає в популяризації та переосмисленні українських рецептів і продуктів, навчанні шефів і кухарів, а також просуванні української кухні на гастрономічну карту світу.

Зв’язатися з організаторами: 050 760 41 17, ua.tasteof@gmail.com

Автор фото: Слава Галака

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi