пошук
Iryna Khamandiak
Автор
пошук
Iryna Khamandiak
Автор
10-11 квітня організатори проєкту Taste of Ukraine запрошують кондитерів, пекарів та технологів на практичний майстер-клас із приготування ресторанних десертів – Taste of Smakolyky/міжсезоння.
Сезонність – дуже важлива у приготуванні страв. Дотримуватися сезонності – це гарний тон кожного шефа. Поганий тон – коли в меню, окрім подачі, нічого не змінюється. Коли зимою, як і влітку, ми бачимо знову свіжу полуницю і малину на десертах.
Для того, щоб розширити уявлення кондитерів та кухарів про сезонні локальні смаки у десертах, організатори проєкту Taste of Ukraine створили майстер-клас Taste of Smakolyky: міжсезоння.
На цьому майстер-класі на вас чекають два дні практики, протягом яких ви навчитеся робити десерти з таких продуктів, як: сіно, айва, мед, молоко, обліпиха, ромашка, білий гриб, журавлина, кизил, хвоя, конопля, крафтовое пиво, йогурт, ряжанка, сири, чебрець, каштан, жолудь.
Спікер майстер-класу – Іванна Куницька, досвідчена шеф-кондитер, яка проходила навчання в італійських та іспанських майстрів. Іванна має власне виробництво і співпрацює із ресторанами та кондитерськими.
Разом з Іванною учасники майстер-класу приготують 4 абсолютно нових десерти для ресторанів, які на 80% складаються з локальних продуктів:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Протягом майстер-класу будуть опрацьовані такі техніки:
Робота проходитиме в групах: 4 групи по 5 осіб. Всього 20 учасників.
Ознайомитися з програмою та деталями заходу можна на сайті: www.tasteof.com.ua
Taste of Ukraine – це новий проект, спрямований на вивчення історії та розкриття потенціалу української кухні. Ідея проєкту полягає в популяризації та переосмисленні українських рецептів і продуктів, навчанні шефів і кухарів, а також просуванні української кухні на гастрономічну карту світу.
Зв’язатися з організаторами: 050 760 41 17, ua.tasteof@gmail.com
Автор фото: Слава Галака
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi