пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Пропозиції для компаній в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Зібравшись теплою компанією, особливо приємно розділити з друзями смачні закуски. Щоб полегшити вибір частування, зверніть увагу на страви на компанію в ресторанах Києва — великі порції, цікаві поєднання, різноманітній вибір дозволять вам щоразу куштувати щось нове та цікаве.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сагайдачного, 35
Бюджет: ₴₴
Страви: різні м’ясні делікатеси – 350 грн, татар аш – 330 грн, курча фаршироване
Деталі: ресторан кримськотатарської кухні, знаходиться на Подолі, проєкт ресторатора Алекса Купера, інтер’єр від студії Альони Бондар I’m Design, два поверхи, страви на мангалі, авторський погляд на кухню, власна випічка, європейська та українська винна карта, рекомендовано резервувати стіл.
«Селям» — ресторан кримськотатарської кухні на Подолі від ресторатора Алекса Купера. Ресторан займає дві поверхи, інтер’єр розроблений студією Альони Бондар I’m Design. Заклад оформлений у натуральних теплих піщаних тонах, доповнених живими рослинами. За кухню відповідає Енвер Таїров, в меню не 100% автентичні страви кримських татар. Серед страв піде, манти, чібереки, кебаби та шашлики, лагман та шурпа. Для компаній можна замовити різні м’ясні делікатеси, пельмені татар аш з телятиною на йогурті з фісташкою і ароматним топленим маслом та ціле курча, фаршироване різним рисом, сухофруктами та кедровими горіхами з соусом з перців та вершків, з зеленню і свіжими овочами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Прорізна, 15А
Бюджет: ₴₴
Страви: асорті в’яленого м’яса: бастурма, в’ялена свинина, в’ялена качка, копчена курка, український хамон – 328 грн, асорті сала з білим хроном – 264 грн, різносоли овочеві та фруктові – 218 грн, намазки: форшмак, ікра гостра з печених овочів, ікра з маслин, грибний паштет та сало мелене – 206 грн, біляші з м’ясом/сиром – 78 грн, біляші з рачками – 94 грн.
Деталі: ресторація нової української кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, проєктом шеф-кухаря та ресторатора Ігоря Брагіна, страви на компанію, шоу-подача, власна випічка, страви у соляній печі.
«Товста Качка» — ресторація нової української кухні в центрі міста. Ресторація є проєктом досвідченого шеф-кухаря та ресторатора, президента Асоціації шеф-кухарів України Ігоря Брагіна. В меню ви знайдете полтавські галушки на пару та київські вареники з тонкого тіста, хліб власної випічки, м’ясо з соляної печі та, звичайно, страви з качки. Також пропонують страви на компанію: асорті в’яленого м’яса, асорті сала з білим хроном, намазки, біляші з різними начинками, різносоли овочеві та фруктові.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вyл. Велика Васильківська, 57/3; вyл. Хрещатик, 24; вул. Антоновича, 176; вул. Сагайдачного, 22/1; вул. Будівельників, 40; пр-т Берестейський, 33/1.
Бюджет: ₴₴
Страви: асорті брускет – 310 грн, антипасті – 399 грн, сет гарячих закусок – 399 грн, Рібай з картоплею, овочами та соусом – 1299 грн, м’ясне плато – 1399 грн.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, зручні локації, бренд-шеф Антон Якимчук, авторські рецепти, бізнес-ланчі, дитяче меню, власна служба доставки, резерв столів.
Мережа італійських кафе для друзів «Рукола» увібрала в себе кращі кулінарні традиції Італії — в ресторанах готують неаполітанську піцу з дров’яної печі, домашню пасту, салати, сири, до яких завжди підберуть найкращі вина з різних куточків Італії. В закладах створили ідеальне поєднання Італії і компанії — ресторани «Рукола» запрошують насолодитись затишною атмосферою у колі справжніх друзів та пропонують сети для компаній: асорті брускет, антипасті, сет гарячих закусок, Рібай з картоплею, овочами та соусом, м’ясне плато. Збирайте друзів, а в «Рукола» подбають, щоб усім було комфортно та смачно.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Лесі Українки, 2; вулиця Мішуги, 7а
Бюджет: ₴₴
Страви: сет зі смаженої риби та морепродуктів – 850 грн, сет устриць – 2200 грн, суші сет – 1300 грн.
Деталі: мережа рибних ресторанів, тематичний інтер’єр, різноманіття риби та морепродуктів, напої власного виробництва, коктейлі, різноманітна винна карта, сети для компаній, спеціальні пропозиції, літня тераса, кальян, резерв столу.
Мережа рибних ресторанів NeRest має два заклади в Києві — в центрі на бульварі Лесі Українки, та на лівому березі на Позняках. Концепція ресторану відповідає його назві — NeRest не тільки ресторан, а й хаб для всіх, хто любить морський вайб і просто хоче приємно провести час. Ресторани мережі мають власні різноманітні фішки, наприклад, в ресторані на Печерську є secret bar. В меню різноманітні страви з рибою та морепродуктами, а також сети для компаній: сет зі смаженої риби та морепродуктів, сет устриць та суші сет.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Регенераторна, 4a (ЖК «Комфорт Таун»).
Бюджет: ₴₴.
Страви: пивна дошка – 675 грн, запечена рулька – 697 грн, снекова дошка – 589 грн, хоспер сет – 1198 грн.
Деталі: пивний бар-ресторан, розташований на лівому березі Києва, кілька зал, відкрита кухня, пиво на кранах, страви європейської та чеської кухні, стейки, контактна барна стійка, авторські коктейлі, резерв столів, take away, парковка.
BeerЖа — пивний бар-ресторан в ЖК «Комфорт Таун» на лівому березі Києва. Концепція ресторану — пивна біржа, в якій можна брати участь через спеціальний додаток, відстежуючи котирування на сорти та купуючи крафт зі знижками. На компанію тут пропонують замовити пивну дошку, запечену рульку, різноманіття снеків до пива та хоспер сет з трьох видів шашлику.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 4; вул. Миколи Грінченка, 2/1; вул. Микільсько-Слобідська, 1А
Бюджет: ₴
Страви: велика сковорода з морепродуктами — 713,90 грн, плато морепродуктів L — 584,60 грн, плато морепродуктів XL — 1114,70 грн, плато морепродуктів з гребінцем – 985,40 грн, плато креветок – 968,40 грн, плато з лобстером – 1998,50 грн, плато креветок та устриць №0 – 532,40 грн, плато креветок та устриць №3 – 413,60 грн.
Деталі: мережа ресторанів, формат входу за плату, страви по собівартості, є локації у Харкові та Києві, європейська кухня, страви на компанію, сніданки з 11:00 до 15:00, велика коктейльна карта, міцний алкоголь, винна карта з європейськими зразками, доставка.
True Price — мережа ресторанів «чесних цін», яка має чотири заклади у Харкові та три в Києві. В ресторанах пропонують всі страви по собівартості за вартість вхідного білету в ресторан — ціна за вхід залежить від часу доби та дня тижня. Вартість входу: у будні дні з 11:00 до 14:00 – 50 гривень з людини, з 14:00 до 18:00 – 80 гривень з людини, з 18:00 до 22:00 – 120 гривень з людини. Вихідні дні (субота, неділя) та святкові дні: з 11:00 до 16:00 – 80 гривень з людини, з 16:00 до 22:00 – 120 гривень з людини. В меню популярні страви європейських кухонь, серед яких різноманіття плато морепродуктів різного розміру з креветками, мідіями, кальмарами, лангустинами та додатками.
Головна фото: «Рукола»
Фото: Facebook «Селям», «Товста Качка», «Рукола», NeRest, BeerЖа, True Price.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi