Ранні сніданки в Києві: 6 закладів, де нагодують з самого ранку - PostEat

пошук

Ранні сніданки в Києві: 6 закладів, де нагодують з самого ранку
24-10-2024 0 217


Ранні сніданки в Києві шукала редакція PostEat. Для тих, хто любить починати день рано, сніданок — це не просто прийом їжі, а справжній ритуал. Особливо приємно, коли можна знайти місце, де вас чекають із самого ранку, пропонуючи свіжозварену каву та страви, що заряджають енергією на весь день. У цій добірці — шість закладів, де ранкові сніданки перетворюються на маленьке свято. Тут вас зустрінуть зі смачними й корисними стравами, затишною атмосферою і бажанням зробити ваш ранок особливим.

Завертайло. | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24А

Години роботи: пн-пт 08:00-22:00, сб-нд 09:00-22:00

Дещо з меню: комплекс Завертайло — 315 грн, Крок-мадам — 385 грн, Заверталівськи сирники з лимонними цукатами, сметаною 10 годин, вишнями та фундуком — 295 грн, грибний страчателла омлет з песто та цикорієм — 325 грн, 

Деталі: «Завертайло.» біля Софії – пекарня з цікавою випічкою, натуральним вином та хлібом. На вітрині завжди свіжа випічка: круасани, крафіни, кекси, гречаний багет та бейгли, торти та десерти. Сніданки готують з 08:00 до 12:00, серед фірмових позицій — завертайлівська сосиска зі скремблом та беконом, заверталівські сирники з лимонними цукатами та вишнями з фундуком, а також улюбленець гостей «Комплекс Завертайло»: шмат хліба, фермерський сир, свіжа зелень, збите вершкове, маслопечений буряк посипаний дуккою, маринована цвітна капуста, томатний джем.

Марія | Instagram

Де: вул. Павлівська, 26/41

Години роботи: нд-чт 08:00-21:00; пт-сб 08:00-22:00

Дещо з меню: французький омлет з цукіні — 240 грн, запечені сирники “dulce de leche” — 295 грн, біфштекс з яйцем — 345 грн, шакшука з лабне — 265 грн, деруни на сніданок — 255 грн.

Деталі: Історія кафе «Марія» — це не просто назва закладу, а втілення романтики та безмежної ніжності. Все почалося зі сніданків, які один з співзасновників, Сашко, готував для своєї дівчини Марії. Згодом Сашко створив Instagram-сторінку і почав мріяти про створення такого кафе. Серед ранкових страв, які готують з 8 до 14 години, біфштекс з яйцем, французький омлет з цукіні, шакшука з лабне, печені млинці з жульєном. Хоч сніданки займають важливе місце, у меню «Марії» ви зможете також знайти класний варіант для обіду з друзями чи закуски під будь-який келих вина. 

Cafe Markó | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 19

Години роботи: щодня 07:30-22:00

Дещо з меню: гарбузові оладки — 250 грн, порк-бріскет з картоплею — 320 грн, йоркширські налисники — 250 грн, скрембл-круасан — 350 грн, Крок-месьє — 390 грн.

Деталі: Кафе «Маркó» розташоване в готелі Sophia Hotel. Назва закладу відсилає до життя та творчості Марка Вовчка, відомої української письменниці, котра мешкала певний час в Києві. В меню «Маркó» об’єднали страви, що нерозривно пов’язані з містом та стали його візитівками, між тим вшанували кулінарні традиції та міжкультуральні надбання. Готують сніданки з 07:30 до 13:00 — можна поснідати пухкими йоркширськими налисниками, сезонними гарбузові оладками з ікрлю оселедця та крем-фреш, скремблом з креветкою.

Spelta | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 21

Години роботи: щодня 08:00-21:00

Дещо з меню: жовтневий френч тост — 455 грн, сирники з рикоти — 311 грн, шонеман-тост (з мільйоном креветок) — 555 грн, трюфельний скрембл-тост з фореллю та авокадо — 577 грн, фреш-пафін з темпе — 266 грн.

Деталі: Співзасновниками пекарні «Спельта» є шефи Ілля Сьомін та Ольга Гринчук.. Заклад розташований на Подолі, має два поверхи, відкриту кухню, багато посадкових місць, заготівельний цех для супутніх проєктів Іллі Сьоміна. Зірки меню — хліб та випічка, яку роблять щодня. В меню сніданки, які готують з 8 до 12:30 години: жовтневий френч тост з грушею в сиропі та кумкватом, сирники з рикоти з ванільним кремом та насіннєвою гранолою, трюфельний скрембл-тост та різноманіття англійських пафінів.

Dyletant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Юрківська, 57/17

Години роботи: щодня 08:30-20:00

Дещо з меню: картопляний гратен з пашотом — 320 грн, шакшука з крем-фетою — 210 грн, французький омлет з брі та шпинатом — 160 грн, скрембл із салатом та лососем — 330 грн, сирні гомбовці з фундуком та карамеллю — 210 грн.

Деталі: «Дилетант» — кафе-дайнер на Подолі. Це перший ресторанний проєкт відомого архітектора Слави Балбека. В дайнері пропонують класичні сніданки (готують цілий день з 08:30), салати, супи, випічку та десерти. До страв можна замовити чорну каву з молоком, чай, какао, матча та лимонад. Почати день пропонують з картопляного гратену з пашотом, шакшуки з крем-фетою, французького омлету з брі та шпинатом або сирних гомбовців з фундуком та карамеллю.

Shalom | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мазепи, 5А

Години роботи: щодня 08:00 — 23:00

Дещо з меню: шакшука з ягням — 300 грн, фірмовий омлет Шалом — 220 грн, кукурудзяні оладки зі шпинатом та яйцями пашот — 260 грн, ранкова лафа зi шніцелем та яйцем — 405 грн.

Деталі: Shalom — сучасне ізраїльське міське кафе на Арсенальній. Проєкт Алекса Купера, на першому поверсі розташувалось міське кафе, а на другому коктейль-бар та тераса. Розмістили в закладі близько 120 посадкових місць. Сніданки готують щодня з з 08:00 до 12:00, пропонують почати день з шакшуки, якої тут 4 варіації (класична, з ягням, з креветками, з сиром та цвітною капустою). Також можна поснідати фірмовим омлетом Шалом в азійському стилі, кукурудзяними оладками зі шпинатом та яйцями пашот, ранковою лафою зi шніцелем та яйцем.

Головна фото: Davey Gravy on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi