пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Осінні ранки у Львові мають свій неповторний шарм, і розпочати їх зі смачного сніданку в центрі міста — ідеальний варіант. У цій добірці зібрані заклади, які відкривають двері з самого ранку, пропонуючи не лише ароматну каву, а й сезонні страви для ідеального початку дня. Від затишних інтер’єрів до продуманих до деталей сніданкових меню — кожне місце подарує вам теплу атмосферу, що особливо приємна в прохолодний осінній ранок.
Медівня | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Краківська, 17
Години роботи: щодня 05:00-00:00
Дещо з меню: яєчня з овочами та калачем — 230 грн, хрумкі деруни з копченим лососем — 340 грн, англійський сніданок — 270 грн, оладки з сливово-ожиновим соусом — 210 грн, сирники з вишневим компоте та ванільним соусом — 198 грн.
Деталі: «Медівня 1979» — відомий ресторан у самому серці міста, де вже багато років подають вишукані страви сучасної української кухні та дарують гостям особливу атмосферу гостинності. Просторий заклад площею понад 200 кв. м має затишні окремі зали, що чудово підходять для святкувань, днів народження, банкетів і корпоративів. Особливий шарм ресторану додає чарівний внутрішній дворик, де відпочивати приємно в будь-яку пору року.
На сніданок в «Медівню» можна завітати вже з 5 ранку і обрати неймовірно апетитну та смачну страву для гарного початку дня. Тим, хто дуже зголоднів, рекомендують обрати англійський сніданок з ковбасками гриль та квасолею, а шанувальників страв з яєць вразить яєчня з овочами та калачем. Хрумкі деруни пропонують в поєднання з копченим лососем та з соусом з ікри щуки або з беконом, сирним соусом та печерицями. Відмінним солодким сніданком стануть пухкі оладки з сливово-ожиновим соусом або ніжні сирники з вишневим компоте та ванільним соусом.
Ресторація Боїмів | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шевська, 6
Години роботи: пн-чт 12:00-22:00, пт-нд 12:00-23:00 (сніданки 07:30- 11:00)
Дещо з меню: сендвіч Крок Мадам; рієт з лосося на булочці бріош з хрустким фенхелем та огірком; тепла веган-брускета з нутом, руколою та овочами; лляна каша на кокосовому молоці з цукатами та крустілантом; яйце пашот з авокадо та томатами на морквяному хлібі; яєчня класична зі смаженим беконом та молочною сосискою; млинці з сиром запечені під скоринкою з крему флан.
Деталі: «Ресторація Боїмів» знаходиться у львівському готелі Best Western Plus Market Square Lviv, який розташований в історичній будівлі. Кам’яниця під № 4 є однією з найцінніших пам’яток історико-культурної спадщини Львова і пов’язана з одним із її історичних господарів – Дзюрджі Боїмом – львівським бургомістром та секретарем короля Стефана Баторія наприкінці XVI століття. Від імені господаря й походить назва ресторації. В меню страви сучасної авторської кухні в поєднанні з класичними французькими стравами. Основна ідеологія ресторану – приготування страв різних країн світу з фокусом на локальних продуктах. Сніданки починають готувати з 7:30 ранку кожен сніданок коштує 500 грн та складається з трьох страв для дорослих і дітей віком від 6-ти років або двох страв для дітей віком до 5 років включно. З кожного розділу (сендвічі та брускети, каші, страви з яєць, десерти) рекомендують обирати не більше однієї страви.
36По | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Ринок, 36
Години роботи: щодня 08:00-00:00
Дещо з меню: солоні сирники з слабосоленим лососем, спаржею та соусом песто — 370 грн, яйця пашот з соусом голландез та беконом — 245 грн, трюфельний скрембл на хрусткому бріоші з в’яленими томатами — 265 грн, сирники з ванільним соусом, вишнею та кокосовими чипсами — 220 грн.
Деталі: «36По» — 6-поверховий ресторан на площі Ринок з тематичним дизайном на кожному поверсі. Тут є колекційний кавовий апарат Slayer Espresso Gold та власна пивоварня Kaspar Schulz з широким асортиментом пива приготовленим за старовинними німецькими та бельгійськими рецептами, найвищий акваріум в Україні з акулами, тераса з відкидним дахом, який відкриває захопливу панораму Львова. Ранкові страви готують з 08:00 до 13:00, пропонують солоні сирники з слабосоленим лососем, спаржею та соусом песто, яйця пашот з соусом голландез та беконом, трюфельний скрембл на хрусткому бріоші з в’яленими томатами, а також сирники з ванільним соусом, вишнею та кокосовими чипсами.
Panorama | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Свободи, 45
Години роботи: щодня 08:00 — 22:30
Дещо з меню: англійський сніданок — 350 грн, сніданок «Опера» з лососем гравлакс та крем-сиром — 350 грн, бельгійська вафля з шоколадно-горіховою пастою — 350 грн.
Деталі: Ресторан «Панорама» розташований на 7 поверсі готелю Panorama Lviv Hotel, його родзинка — панорамний краєвид на місто. Меню ресторану – поєднання середземноморської та європейської кухонь. Сніданки у готелі доступні усім охочим, для гостей сніданок уже входить у вартість проживання. Якщо Ви не проживаєте в Panorama Lviv Hotel, можете завітати на сніданок з 08:00 до 11:00. В меню є англійський сніданок з яєчнею та беконом і сирниками зі сметаною та джемом, сніданок «Опера» з лососем гравлакс та крем-сиром або з беконом та сиром маасдам, солона вівсянка з яйцем пашот, а також бельгійська вафля з шоколадно-горіховою пастою.
Cukor Red | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Братів Рогатинців, 21
Години роботи: пн-чт 08:30-20:00, пт-нд 08:30-21:00
Дещо з меню: green eggs — 229 грн, parmigiana oatmeal — 210 грн, цільнозернова солодка вівсянка з джемом — 190 грн, гречаний млинець зі шпинатом та яйцем — 210 грн, панкейки з цукіні, яйцем пашот та лососем — 375 грн, Epic Chicken Crepe — 325 грн.
Деталі: Цукор/Cukor Red — кафе в центрі Львова, яке пропонує гостям різноманітні сніданки, млинці, панкейки, тости та яйця Бенедикт. Ви можете обрати легкі сніданки: яйця зі стручковою квасолею, бобами едамаме, шпинатом та зеленим горошком або цільнозернову вівсянку з яєчнею та купою пармезану або цільнозернову солодку вівсянку з джемом. Яйця Бенедикт пропонують у трьох варіаціях: з рієтом з лосося, з лососем гравлакс або з обпаленим лососем. Серед різноманіття млинців найбільше готують гречаних, зокрема, з томленим шпинатом та яєчнею, з лисичками та трюфельною олією, з гострою курочкою із айолі та беконовим джемом.
Головна фото: Davey Gravy on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi