Ресторани для новорічних банкетів: 6 закладів Києва для корпоративу - PostEat

пошук

Ресторани для новорічних банкетів: 6 закладів Києва для корпоративу
04-11-2021 0 2065

Редакція PostEat продовжує розповідати про ресторани для новорічних банкетів в Києві. Ми підібрали для вас локації на різних берегах столиці, що підійдуть для будь-якого святкування і розказуємо, на яку кількість гостей розраховані зали, про розмаїття страв та напоїв, а також про цікаві фішки від закладів для вашого свята.

Нагадуємо, що зараз в Києві діють посилені карантинні обмеження через пандемію коронавірусу — приймати відвідувачів у закладах харчування дозволяється за умови наявності у відвідувачів та робітників закладу негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) або COVID-сертифікату про вакцинацію. Дотримуйтесь протиепідемічних правил та бережіть себе.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат з морепродуктами – 218 грн, брускета з томленою скумбрією – 74 грн, рапани у вершковому соусі – 185 грн, устриці запечені під сирно-часниковим соусом – 264 грн, млинці з лососем та крем-сиром – 119 грн, восьминіг з овочами та вершково-сирним соусом – 398 грн, шашлик з телячої вирізки – 145 грн/100 г, ромова баба з англійським кремом та вишневим конфі – 110 грн.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, ланчі, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Ресторани одеської кухні «Одеса-мама» мають дві локації в Києві — на Подолі біля станції метро «Контрактова площа» та в центрі міста поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню закладів зробили на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви завжди можете спробувати биточки з рапанів, форшмак, цацу, запечених устриць, чорноморську уху, мідії у різних соусах та різноманіття свіжої риби та морепродуктів. Для корпоративу ви можете обрати будь-яку локацію, адже в кожній «Одеса-мама» вміють організувати яскраве свято. 

В ресторані «Одеса-мама» на Подолі два поверхи: на першому можуть розташуватись 45 гостей, а на другому 50 гостей. Також на 2 поверсі є окрема зала, де можна організувати банкет на 20 людей. При замовленні свята мінімальний чек з гостя становить 750 грн, також ви можете скористатись вигідною послугою cork free (пляшка на пляшку) і отримати знижку 10% на банкетне меню.

«Одеса-мама» на Арсенальній розташована у красивому історичному будинку, який є частиною фортеці середини XIX сторіччя. В ресторані є три зали, розташовані на першому поверсі — ви можете обрати окрему залу, розраховану на 45 гостей, більшу залу для 80 гостей чи залу біля входу на 30 гостей. На проведення корпоративу ресторан надає знижку 10%, середній чек на гостя також 750 грн. Діє послуга cork free: 150 грн за пляшку вина чи шампанського та 250 грн за пляшку міцного алкоголю. Деталі та резерв можна здійснити за номерами телефону: +380663907889 (вул. Московська, 8), +380952806430 (вул. Верхній Вал, 30).

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴.

Страви: антiпастi з артiшокiв, оливок каламата, маринованих слив та мiнi-перцiв iз сиром фета – 280 грн, салат з восьминогом, оливками каламато, відвареною картоплею та овочами – 495 грн, млинцi зi шпинатом, запеченi пiд сиром – 145 грн, середземноморське соте iз кальмарiв, мiдiй та бiлої риби з артишоками та оливками каламато – 490 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки (понеділок – п’ятниця: 10:00 – 13:00, субота – неділя: 10:00 – 15:00), резерв столів, літня тераса.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Ресторан знаходиться в 200-річній будівлі та розповідає історію інтелігентної та гостинної родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Зали зберігають оригінальне планування та названі на честь кімнат: флігель, вітальня, оранжерея, бібліотека, велика та мала майстерні. У кожній з них ви знайдете історичні та сучасні деталі, покликані передати творчу енергію дому. Кухня ресторану побудована на концепції comfort food і відображає любов родини митця до подорожей та колекціонування рецептів. У енотеці зібрана колекція вина з різних країн світу.

Хінкалі на Оболоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Героїв Сталінграда, 24, секція 11а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: хачапурі по-мегрельськи – 175 грн, аджабсандал – 170 грн, цицак фарширований крем-сиром – 160 грн, хінкалі з бараниною і зеленою аджикою – 38 грн/1 шт., курча по-чмеркськи – 320 грн, люля-кебаб з телятини – 215 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні на Оболоні, автентичні та авторські страви, сучасний авторський інтер’єр, кілька залів, зал для заходів з окремим входом, контактна барна стійка, дві літні тераси, багата колекція грузинських вин, гриль-меню, наливки власного виробництва, спеціальні пропозиції, вина побокально, резерв столів.

Ресторан грузинської кухні «Хінкалі на Оболоні» поруч із Оболонською. Інтер’єр ресторану авторський і сучасний — всі зали оформлені в теплих кольорах. Зала «Кутаїсі» розрахована на 35 осіб, «Батумі» до 15 осіб, «Тбілісі» до 20 осіб. В ресторані пропонують безлімітні банкети з фіксованою ціною за гостя від 900 грн до 1500 грн за особу. У ресторані готують усе, чим славиться грузинська кухня: хінкалі, хачапурі та його великі варіації для компаній, пхалі, харчо, сациві, лобіо, чахшушулі, шашлик та люля-кебаби.

Смородина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат зі свіжим лососем, крабом та вершковим соусом – 310 грн, запечені баклажани з томатною сальсою – 145 грн, ризото з лісовими грибами та сиром пармезан – 295 грн, гомілка ягняти на пюре з гарбуза і запеченого коріння – 395 грн.

Деталі: м’ясний ресторан у парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — двоповерховий м’ясний ресторан у Русанівському парку. В меню закладу поєднані страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками. Зали ресторану готові прийняти колективи до 100 чоловік. В «Смородині» для святкування пропонують три зали: основна розрахована до 100 гостей, мала — до 35 гостей, в залі на першому поверсі можуть розташуватись до 40 гостей. Вартість — від 850 грн на людину.

Наші Люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: мезе-сет з пітою – 269 грн, паштет з карамелізованими яблуками та горіхами – 139 грн, піцета 5 сирів з трюфельною олією – 219 грн, севіче з креветкою та авокадо на подушці з хумусу – 249 грн, філе сібаса зі спагетті цукіні і лимонним кремом – 289 грн.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухонь, знаходиться на Осокорках, свіжі устриці, стильний інтер’єр, дитяча кімната, резерв столів.

«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні для тих, хто бажає поєднувати любов до яскравого життя та сімейних цінностей. В закладі пропонують зрозумілу середземноморську кухню, кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною, які заклад імпортує самостійно. В закладі можна відсвяткувати корпоратив на 70 гостей, який вам допоможуть організувати менеджери ресторану.

CHOICE ресторан | банкет-хол

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Братиславська, 52

Бюджет: ₴₴.

Страви: рулети з пармської шинки, сиром брі, горіхами та соусом базиліко – 155 грн, мільфей з качиної грудки – 280 грн, баклажани меланзано запечені з томатами, сиром під соусом песто і горіхами – 160 грн, стейк з язика під грибним соусом з жульєном з курки – 170 грн.

Деталі: двоповерховий ресторанний комплекс на лівому березі Києва, дві банкетних зали, дві караоке-зали, більярд, літній майданчик, європейська кухня, банкетне меню, хоспер-меню, караоке, барна і винна карти.

Ресторан Choice розташований на Лівому березі Києва і надає послуги з організації банкетів. В ресторані є кілька залів від 20 до 120 гостей: 2 банкетних, 2 караоке-зали, кальянна зала. Меню складається індивідуально, щоб ви могли вразити гостей або просто укластися в наявний бюджет. Для проведення свята в ресторані надають все необхідне обладнання для вокалістів, музикантів і караоке. В Choice організовують свята «під ключ» або надають повну свободу вибору гостям.

Фото: Facebook Одеса-мама, DOM N10, Хінкалі на Оболоні, Смородина, Наші Люди, The Choice.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi