пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про ресторани для новорічного банкету розповідає редакція PostEat. Ресторани, занурені в атмосферу святкової чарівності, не тільки готують смачні святкові страви, але й стають місцем, де колеги можуть відпочити у затишній атмосфері та отримати теплі емоції. У світі гастрономії та вишуканого сервісу вони стають платформою для відзначення унікальних моментів та веселих корпоративних традицій. Давайте розглянемо, як вибрати ідеальне місце для новорічного банкету, де об’єднаються смак, затишок та святковий дух.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Самійла Кішки, 10/1
Бюджет: ₴₴
Страви: запечений баклажан із копченою олією – 295 грн, витримані домашні грузинські сири – 345 грн, салат з качкою та сиром сулугуні – 355 грн, сациві з індички – 195 грн, долма з крабом і креветками – 325 грн, хачапурі з грушею та сиром горгонзола – 275 грн.
Деталі: грузинський ресторан, сімейний заклад, знаходиться на Теремках, нова грузинська кухня, м’ясні страви з мангалу, страви на компанію, сніданки з 12:00 до 14:00, дитяче меню, кальян, резерв столу.
Гостинний та просторий ресторан Nino втілює все краще, що можна уявити про грузинську культуру. Слідуючи правилу: якщо не з душею, то навіщо це все, у сезон передноворічних святкувань на вас чекають гарячі колоритні страви грузинської кухні з дитинства Nino, душевні розмови, святкова атмосфера та можливість зібрати команду до 80 осіб в одному місці та в один час. Ресторан Nino на Теремках організує для вас затишне грузинське свято до 60 гостей у форматі банкету та до 80 гостей у форматі фуршету. Деталі за телефоном +380966003333.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 28
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: кремове пате з качиної печінки та конфітюром із смородини – 275 грн, салат з хурмою та карамелізованною курячою печінкою – 410 грн, фірмова піца «гавана» з креветками та солодким фенхелем – 495 грн, креветки-фрі з сирним чилі соусом – 475 грн.
Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.
Кожен візит до ресторану Havana – справжня подорож у світ пристрасної Куби. Витончений простір в суміші з яскравими деталями інтер’єру несуть в собі частину духу свободи. Основний зал ресторану на 110 гостей буде кращим варіантом для корпоративу. Якщо ж у вас запланована камерна подія, ресторан пропонує окрему залу на 28 гостей, з виходом на особистий балкончик. Для масштабних свят ресторан пропонує простору терасу, що з легкістю розмістить до 300 гостей. А якщо ви хочете додати вашому святу незабутніх палких моментів, варто обрати залу на 40 людей з шоу-кухнею, на якій шеф-кухар може приготувати страву на ваших очах. Деталі за телефоном +380504549007.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Столичне шосе, 70
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: салат iз кiноа, овочами гриль та мусом iз сиру фета – 345 грн, брускета з копченим лососем та яйцем пашот – 295 грн, тартар з тунця з манго, авокадо i цитрусовим соусом – 555 грн, качина грудинка з малиновим соусом – 575 грн.
Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 залів, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.
Fabius — ресторан для ваших особливих подій. Вечір в затишному міському ресторані з заміською інфраструктурою в умовах висококласного сервісу, меню з широким вибором смачних і корисних страв, привітним персоналом — ідеальний варіант для корпоративу. Загальна місткість ресторану — 900 гостей. Обирайте одну із локацій для камерного або великого свята: панорамна тераса (до 100 осіб), івент-тераса (250 осіб), камінний зал (до 100 осіб), балкон (до 40 осіб) та три окремі банкетні зали (130, 35, 12 осіб.). Шеф доповнить гастрономічний відпочинок стравами італійської кухні, сирами із власної сироварні та свіжоспеченою чіабатою, домашньою пастою та зеленню і травами з екотеплиці. Деталі за телефоном +380503244046.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 2
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: севіче з креветки та лаврака – 555 грн, млинці зі слабосолоним лососем та соусом з ікри – 485 грн, салат з карамелізованою курячою печінкою, томатами чері та соусом чилі-бальзамік – 345 грн, равіолі з кроликом, сиром пармезан та в’яленими томатами – 325 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, літні тераси, страви на грилі, свіжий вилов, піца з дров’яної печі, винна кімната, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.
Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на весь правий берег столиці. В меню ресторану вишукані та різноманітні страви європейської та середземноморської кухонь, великий вибір свіжої риби та м’ясних страв на грилі. Кожне свято в ресторані роблять по-справжньому неповторним, створюючи індивідуальне меню та унікальні варіанти сервірування і декорування. Ви можете обрати для своєї святкової події один з 4 зал, які загалом вміщують до 400 осіб, вразити гостей вишуканим банкетним меню від шеф-кухаря та авторськими коктейлями з історією. Деталі за телефонами +380504145540, +380665674587.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Тарасівська, 29/50
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: меланзана – 235 грн, салат лардон з креветками – 385 грн, піца з мортаделою та фісташками – 465 грн, котлети по-київськи з креветок та судака – 486 грн.
Деталі: мережа сімейних ресторанів, кілька зал, авторські страви італійської та європейської кухонь, страви на аргентинському грилі, домашня паста, свіжа випічка, сніданки, винний бутик, спеціальні банкетні пропозиції, резерв столів.
Мережа сімейних ресторанів «Бістро Пекаря» має локацію у центрі Києва на Тарасівській. Це заклад з італійським характером, аргентинським грилем та українською душею. Площа ресторану складає 180 кв. м, банкетний залу розраховано на 70 гостей. Меню «Бістро Пекаря» складається із закусок, салатів, піци, пасти, перших страв тощо. У винній карті зібран цікаві вина, а досвідчена команда завжди підбере кращу позицію до страв. Авторські страви, широка винна карта та спеціальні банкетні пропозиції — в ресторані зроблять все для того, аби ваш особливий день пройшов якнайкраще. Деталі за телефоном: +38988880028.
Головна фото: NINO
Фото: Facebook NINO, Havana, Fabius, Маяк, «Бістро Пекаря».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi