пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Ресторани для святкування дня народження в Києві шукала редакція PostEat. Підготовка до дня народження може потребувати чимало часу, адже щоб підібрати найкращий заклад для родинної події, потрібно переглянути десятки столичних ресторанів. Редакція PostEat розповідає про 6 локацій в різних районах столиці з цікавими інтер’єрами, смачною кухнею і відмінними рішеннями для різних форматів святкування.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Хорива, 1/2Е
Бюджет: ₴₴
Страви: макрель власного копчення з печеною картоплею та зеленню – 124 грн, прошуто салат з в’яленими томатами та сиром пармезан – 195 грн, курча тапака з соусом сацебелі – 295 грн, піца з грушою та сиром горгонзола – 280 грн, хачапурі по-аджарськи – 195 грн, люля-кебаб з телятини – 255 грн.
Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дровяної печі, піца з цільнозернового тіста на заквасці, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам.
День народження в «Мама Фокача Папа Чача» – класний подарунок для себе. Щоб відсвяткувати цей день в колі близьких та не турбуватись про прибирання і готування, можна покликати всіх на грузинсько-італійську вечерю. На двох поверхах закладу зможе комфортно розташуватись і велика компанія, і вузьке коло друзів. А офіціанти прийдуть на допомогу та зроблять цей день особливим. Кожен гість знайде страву по душі, адже кухарі зібрали все найкраще з двох кухонь: піца, паста, хачапурі, хінкалі, страви на мангалі, безліч салатів і стартерів. А для тостів та привітань є винні та коктейлі карти. Мама і тато завжди раді бачити у себе іменинників. Для детальнішого обговорення свята, звертайтесь до адміністратора за телефоном +380502780505.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Житомирська, 6
Бюджет: ₴₴.
Страви: в’ялене м’ясо з сезоними ферментованими овочами – 340 грн, слабосолений судак з запеченим буряком – 340 грн, київські фермерські равлики з грінками пивного хліба – 320 грн, обпалений ромен з вяленою качкою та літніми томатами – 260 грн, ковбаски з оленини з обпаленим роменом – 350 грн, філе судака на пару з грибами та шпинатом – 380 грн.
Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, сезонні локальні продукти, сніданки, еногастрономічні вечори, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.
Ресторан сучасної київської кухні «Глек» знаходиться в історичному центрі столиці. В «Глеку» страви готують саме з продуктів, вирощених на або фермерських господарствах або виготовлених у невеликих місцевих виробників, які знаходяться поруч із містом. Майстерно поєднує смаки сезонних локальних продуктів у авторські страви шеф-кухар Андрій Северенчук. Ви можете незабутньо та особливо відсвяткувати свій день народження в історичному серці Києва та відкрити для себе і гостей сучасну київську кухню. Для свята ви можете обрати одну із зал, які розраховані на 30 гостей, 20 гостей або 15 персон — в закладі є можливість закрити залу для вашої приватної події. Зробити свято не просто приємним, а й смачним та цікавим можна, замовивши фудпейринг з дегустацією українських вин. Для іменинників діє знижка 5%, всі деталі можна узгодити за номером +380983771100.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 11
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: севіче із дорадо з апельсиновим желе та соусом анчан – 295 грн, салат із рваної курки, манго та заправкою світ-чілі – 340 грн, тако з креветкою з кисло-солодким мусом – 290 грн, філе лаврака з підкопченою еспумою та оксамитовим рисом – 420 грн.
Деталі: ресторан на воді з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.
«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку, з якого відкривається захоплюючий краєвид на річку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. В «Причалі» є все необхідне для проведення незабутнього банкету – стильний і комфортний інтер’єр, великий вибір страв і барна карта, а також досвідчена команда професіоналів, яка зробить усе, щоб ваш захід пройшов на вищому рівні. Шеф з радістю підготує для вас авторські страви з різноманітних інгредієнтів, а бармен – запропонує вам великий вибір напоїв з коктейльної карти. Деталі за телефоном: +380503831212.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Володимира Івасюка, 24
Бюджет: ₴₴.
Страви: асорті карпатських маринованих грибів – 355 грн, карпаччо із сала із соусом юзу – 145 грн, сир халумі на грилі з апельсиновим конфітюром – 235 грн, black роли з креветкою – 335 грн, качина ніжка з локшиною, яблуками та м’ятою – 395 грн.
Деталі: ресторан актуальної української кухні, знаходиться на Оболоні, належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, стильний інтер’єр, кілька зал, підходить для банкетів, фірмові коктейлі, спеціальні та сезонні пропозиції, фірмові напівфабрикати, кальян, резерв столів, доставка.
Ресторан сучасної української кухні Prynada Ukrainian Cafe — ідеальне місце для сімейного відпочинку, святкувань важливих подій та романтичних побачень. Команда закладу готова виконати всі ваші побажання: організувати живу музику, DJ, фотографа, аніматора, ведучого, аби ваше свято пройшло на найвищому рівні. Для вашої зручності є готова спеціальна пропозиція по меню на компанію 10 гостей вартістю 7500 грн. Всі деталі можна узгодити за номером +380670108688.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 42
Бюджет: ₴₴.
Страви: ніжний ростбіф з соусом вітело тонато— 350 грн, дегустаційна тарілка молодих сирів власного виробництва — 312 грн, піца м’ясна із печеним перцем — 315 грн, сібас по-середземноморськи – 535 грн, медальйон із телятини в беконі з овочами – 475 грн.
Деталі: італійська траторія, знаходиться у самому центрі Києва, стильний інтер’єр, класика італійської кухні, сніданки з 11:00 до 13:00, авторські страви, різноманіття піци, моцарела бар, дитяче меню, винна карта, коктейлі, pet friendly.
Circolo Centrale — заклад у концепції «італійська траторія» в самому центрі міста біля Золотих воріт. Шеф-кухар зібрав у меню траторії італійську класику та авторські позиції. В Circolo Centrale чекають гостей на родинні сніданки, дружні зустрічі та святкові особливі події. Ваше свято відбудеться в теплій атмосфері з улюбленими піцею та пастою, а Circolo Centrale подарує вам знижку 20% на меню кухні та пляшку домашнього лімончело. Зарезервувати свято можна за номером +380504166306.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Левка Лук’яненка, 29
Бюджет: ₴₴.
Страви: паштет курячий з джемом та хрусткими грінками – 165 грн, теплий салат з телятиною – 345 грн, салат-сашимі з лосося з ароматом маринованого імбиру – 495 грн, куші-які креветки – 410 грн, шашлик з телятини – 410 грн.
Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, страви на мангалі, стейки, всесезонна тераса, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.
Perets — м’ясний ресторан на Оболоні, меню якого поєднує в собі як традиційні рецепти, так і гастрономічні тренди. Основна меню м’ясо: класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами. В п’яти залах двоповерхового закладу можна не тільки поїсти, а й відпочити в караоке, переглянути футбольні матчі та відзначити родинну подію. Іменинникам дарують 25% знижку, якою можна скористатись в день народження або протягом 7 днів після. Деталі за телефоном +380675364635.
Головна фото: «Глек»
Фото: Facebook «Мама Фокача Папа Чача», «Глек», «Причал», Prynada Ukrainian Cafe, Circolo Centrale, Perets.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi