Ресторани Києва для святкування Різдва та Нового року з родиною: зимові свята в українському стилі - PostEat

пошук

Ресторани Києва для святкування Різдва та Нового року з родиною: зимові свята в українському стилі
23-12-2024 0 1198


Зимові свята — це час сімейного тепла, традицій та смачних частувань. Якщо ви мрієте про Різдво чи Новий рік із затишною атмосферою, українськими традиціями та багатим святковим меню, київські ресторани мають, що запропонувати. Жива музика, аромат куті й узвару, гостинність і магія свята чекають на вас. Обирайте ідеальну локацію для незабутнього святкування з родиною!

Хуторець на Дніпрі | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: холодець із півня, буряковий хрін — 465 грн, фермерські сири з Прикарпаття — 495 грн, салат із запечених овочів з телятиною — 425 грн, вареники з окунем, ікрою форелі та мусом з пастернаку — 425 грн.

Деталі: Ресторан «Хуторець на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. В ресторані є кілька зал, ви можете обрати окрему для вашої родинної вечері: зала «Степова» розрахована на 10 гостей, уособлює центральну та східну Україну. Невеличкі зали «Гетьманська» та «Панська» (по 7 гостей) відрізняються стриманим оздобленням.

Kolyba Hause  | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лісозахисна 6

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: асорті з фермерських сирів — 295 грн, млинці з копченим м’ясом — 160 грн, салат з язиком та печерицями — 210 грн, креветки гриль — 385 грн, грудина молодого кабанчика під малиновим лекварем — 270 грн.

Деталі: Свої двері ресторан «Колиба Хаус» відчиняє саме для вашого неймовірного святкування чи весілля з закарпатською кухнею та українським колоритом та гостинністю. Готельно-ресторанний комплекс пропонує вишукане меню з приємними цінами. Заклад має два банкетних зали на компанію до 200 чоловік: великий зал (120 осіб), верхній зал (40 осіб), два павільйони (сумарно до 50 чоловік). Також заклад пропонує варіант ночівлі, бо має свій готель на 50 гостей. “Колиба Хаус” — це місце, де поєднуються природна краса, традиційна архітектура і неперевершена закарпатська гостинність.

Царське Село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)

Години роботи: щодня 10:00-23:00 

Як замовити стіл: за телефонами +380674341122, +380954341122 

Дещо з меню: салат «Гетьманська втіха» — 375 грн, буженина запечена — 185 грн/100 г, борщ «Родинне застілля» — 985 грн/1,2 л, голубці «По-панськи» — 355 грн. 

Мала різдвяно-новорічна бандероль (на 3-4 особи): 5500 грн. 

Велика різдвяно-новорічна бандероль (на 6-8 осіб): 8500 грн.

Деталі: У «Царському Селі» створили справжню різдвяно-новорічну атмосферу: декілька банкетних залів на вибір для різних компаній в казковому різдвяному декорі і теплий прийом з бездоганним сервісом. Подбали про все — різдвяні бандеролі, веселі музики, святкове різдвяне меню та атмосфера різдвяного дива. Ідеально для гостей будь-якого віку – від найменших до найстарших. 

Великі компанії чекає просторий основний зал «Український», а для камерної зустрічі з найріднішими над основним залом є невеликий зал «Горище» на 10 осіб. Для гурманів — вишуканий «Винний» зал з каміном та окремий будиночок «VIP хата» з власним входом та каміном у вигляді печі. Професійні українські музики заспівають вам веселих пісень, для різдвяного настрою і на радість вашим малятам. 

Щоб відсвяткувати вдома, вас чекають новорічні бандеролі зі святковими стравами. Замовляйте заздалегідь і здивуйте своїх гостей смаками різдвяної України. «Царське Село» – це місце, де на кожного чекають незабутні та смачні моменти!

КАНАПА | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 19

Години роботи: пн-чт 11:00-22:00, пт-нд 11:00-23:00

Дещо з меню: кав’яр оселедця з цибулевим спонжем та зеленим маслом — 259 грн, паштет із печінки птиці під пряним морквяним мусом — 229 грн, холодець з мʼяса кролика — 259 грн, фаршировані перці з соусом бограч та сметаною — 269 грн.

Деталі: «КАНАПА» на Андріївському узвозі — один з перших закладів сучасної української кухні в столиці. Інтер’єр доповнюють експозиції художників, а страви подають в сучасному авторському посуді. В меню ресторану ви знайдете автентичні українські страви, для яких обирають локальні продукти. В меню ви знайдете різноманіття українських крафтових сирів, м’ясний сет українських делікатесів, страви з локального м’яса та риби. 

100 років тому вперед | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Володимирська, 4

Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00

Дещо з меню: буряк, ставрида, копчена груша — 215 грн, бесарабська міліна — 310 грн, борщ із печі, зі сливовим лекваром — 210 грн, галушки за рецептом полтавським з вишнями — 275 грн, лісовий голець (картопля, виноград, бринза) — 505 грн.

Деталі: «100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні в історичній частині Києва. На першому поверсі закладу зала, оздоблена натуральним дерево, а на другому знаходиться простора світла зала з великими вікнами. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості. «100 років тому вперед» – це місце, де традиції зустрічаються з сучасністю, пропонуючи гостям новий погляд на українську кухню та культуру.

Глек | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 6

Години роботи: пн-пт 09:30-22:00, сб-нд 10:00-22:00

Дещо з меню: підкопчений сом з маринованим буряком — 250 грн, салат з київською слабосоленою фореллю — 360 грн, запечений руан зі смородиново-цибулевим конфі — 220 грн, пухкі вареники на пару з томленим м’ясом — 290 грн.

Деталі: Ресторан сучасної київської кухні «Глек» знаходиться в історичному центрі столиці. Заклад дотримується принципів міжнародної філософії Slow Food, яка підкреслює необхідність збереження національних і регіональних кухонь та підтримки локальної продукції. В «Глеку» страви готують саме з продуктів, вирощених на або фермерських господарствах або виготовлених у невеликих місцевих виробників, які знаходяться поруч із містом. Ви можете зібратись усією родиною і забронювати для своєї вечері одну із затишних зал ресторану, які розраховані на 30 гостей, 20 гостей або 15 персон.

Головна фото: Nicole Michalou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi