Ресторани Львова: гастро-тур містом Лева. Частина 1 - PostEat

пошук

Ресторани Львова: гастро-тур містом Лева. Частина 1
18-07-2018 0 6714


Ресторани Львова шукала для вас редакція PostEat. Львів – колоритне місто з особливою атмосферою. У Львів хочеться повертатися знову і знову: досліджувати вузькі вулиці старого міста з неймовірно гарною архітектурою, слухати пісні вуличних музикантів і пройматися духом чогось таємничого. Повністю пізнати місто Лева неможливо без гастротуру місцевими ресторанами. А щоб ви не загубилися в розмаїтті львівських закладів, читайте наш матеріал про ресторани Львова!


«Ресторація Бачевських» — Baczewski Restauracja

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевська, 8.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски: від 24 грн – 160 грн, салати: від 57 грн – 140 грн, супи: від 70 грн – 108 грн, страви з риби: від 98 грн – 242 грн, страви з м’яса: від 128 грн – 298 грн, страви без м’яса: від 64 грн – 94 грн,

Їжа: банош – 64 грн, січеник з кролика – 155 грн, телятина з фуа-гра – 210 грн, салат старольвівський – 84 грн, струг запечений – 242 грн, паштет з качки – 33 грн, чорнослив з горіхами та вершками – 88 грн.

Напої: наливка з аґрусу – 21 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, обліпиховий лимонад – 70 грн, еспресо – 35 грн.

Деталі: розміщена в центрі Львова, ресторація належить до спільноти Kumpel’ Group, оранжерея, три поверхи з терасою і верандою, «Бар Бачевських» з авторською коктейльною картою від бренд-бармена Івана Зелика, автентичний інтер’єр початку ХХ століття, авторська подача нової галицької кухні, меню страв із локальних продуктів, дитяче меню, винна карта, карта коктейлів, карта наливок, сніданки в супроводі арфи, віолончелі чи фортепіано, власний наливкар, сніданки з 08:00 до 11:00 у форматі «безлімітний шведський стіл», кабаре. В ресторані «Ресторація Бачевських» — Baczewski Restauracja можна провести час із родиною. У закладі є дитяче меню, а також меню страв із локальних продуктів. Крім того, ви можете обрати столик у одному з трьох залів, на терасі або веранді.


Реберня «Під Арсеналом» / Arsenal. Ribs and spirits

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Підвальна, 5.

Бюджет: ₴. Закуски і салати: від 22 грн – 82 грн, супи: від 32 грн – 52 грн, страви на вогні: від 116 грн – 296 грн, десерти: від 38 грн.

Їжа: ребра на вогні, мариновані з медом – 119 грн, овочі гриль – 68 грн, салат з капусти і корінців – 58 грн, яловичий антрекот – 296 грн, гостра м’ясна зупа – 52 грн, кунжутне морозиво – 38 грн.

Напої: еспресо – 24 грн, яблучний фреш – 44 грн, компот – 16 грн, вермут мартіні – 36 грн.

Деталі: розміщений в центрі Львова, належить Холдингу емоцій «!FEST», позиціонує себе як найбрутальніший заклад Львова, фірмова страва – ребра на мангалі, демократичні ціни, колекція сокир з різних часів, балкон із видом на місто, жива музика. Реберня «Під Арсеналом» / Arsenal. Ribs and spirits – заклад, що позиціонує себе як найбрутальніший заклад Львова. Тут поважають і вміють готувати м’ясо, ребра і гарніри на грилі. У закладу демократична цінова політика.


Bar Mushly

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Площа Ринок, 35.

Бюджет: ₴₴. Закуски: від 119 грн – 1098 грн, салати: від 159 грн – 238 грн, пасти та різотто: від 169 грн – 198 грн, супи: від 129 грн – 149 грн, риба та морепродукти: від 229 грн – 479 грн, десерти: від 39 грн – 69 грн. Вино (пляшка): від 298 грн – 1998 грн.

Їжа: плато гриль – 748 грн, тигрові креветки гриль – 279 грн, цезар з креветками – 159 грн, тартар з тунця з азіатським соусом – 149 грн, гаспачо – 129 грн, стейк з лосося з ікорним соусом та молодою картоплею – 259 грн.

Напої: коктейль Кір Рояль – 79 грн, еспресо – 29 грн, імбирний чай з м’ятою та лимоном – 49 грн, цитрусовий лимонад – 29 грн.

Деталі: розміщений в центрі Львова, ресторан європейської морської кухні та молюсків сім’ї ресторанів Діми  Борисова, бренд-шеф Діма Сенів, сніданки щодня з 07:30, устриці, морські равлики-булоти, морські гребінці та інші морепродукти, тераса, формат take away, жива музика. Bar Mushly належить сім’ї ресторанів Діми  Борисова. Тут ви знайдете різноманітні морепродукти, приготовані здебільшого на грилі, а також вино до ваших страв.


Ресторація-музей «Гасова лямпа»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул.  Вірменська, 20.

Бюджет: ₴. Закуски: від 72 грн – 195 грн, салати, супи: від 42 грн – 78 грн, фірмові страви: від 98 грн – 480 грн, десерти: від 42 грн – 62 грн.

Їжа: «Крильця по-депутатськи» — 82 грн, сирні трубочки – 78 грн, солянка «Реактивна суміш» — 58 грн, фірмові страви: «Абітурієнт крилатий» — 98 грн, «Люксусова макрель» — 185 грн, «Різникові фестони» — 480 грн, десерт «Бабця передала» — 62 грн.

Напої: узвар – 17 грн, еспресо – 28 грн, фірмова кава «Чмок димок» — 60 грн, дизель «Моцна слива» — 44 грн.

Деталі: розміщена в центрі Львова, ресторація-музей, належить Холдингу емоцій «!FEST», тераса, одна з найбільших колекцій гасових ламп в Європі, працює щодня з 11:00 до 02:00, концептуальний інтер’єр, доставка. Ресторація-музей «Гасова лямпа» – концептуальний заклад, де ви знайдете одну з найбільших в Європі колекцій гасових ламп. Варто спробувати фірмову каву «Чмок димок» і «Різникові фестони» (страву з різних видів м’яса).


«Перша Львівська Грильова Ресторація М’яса та Справедливости»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Валова, 20.

Бюджет: ₴₴. Закуски: від 70 грн – 175 грн, салати: від 68 грн – 85 грн, супи: від 45 грн – 78 грн, стейки: від 370 грн – 640 грн, ковбаса: від 105 грн – 420 грн, шашлик і ребра: від 115 грн – 520 грн, риба: від 135 грн – 185 грн.

Їжа: тареля м’ясна – 150 грн, салат з крем-сиром – 68 грн, пательня з яловичиною – 128 грн, бограч – 78 грн, стек з яловичої вирізки – 390 грн, ковбаса куряча – 110 грн, свинячі ребра – 135 грн, яблучний струдель – 55 грн.  

Напої: еспресо – 27 грн, пиво «Зеник зі Львова» — 30 грн/250 мл.

Деталі: розміщений в центрі Львова, стейк-хаус, належить Холдингу емоцій «!FEST», концептуальний інтер’єр, тераса, виступи кавер-бендів, у п’ятницю та суботу працює до 02:00, паркінг. «Перша Львівська Грильова Ресторація М’яса та Справедливости» має свою легенду, на якій побудована концепція закладу. В меню ви знайдете стейки, декілька видів ковбас, шашлику та страви з риби.


«Найдорожча ресторація Галичини»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Площа Ринок, 14.

Бюджет: ₴₴. Закуски: від 800 грн – 1500 грн, салати: від 800 грн – 1250 грн, супи: від 600 грн – 800 грн, основні страви: від 1700 грн – 4800 грн, десерти% від 650 грн – 850 грн.

Їжа: тареля м’ясна – 1500 грн, хамса на багеті з голубим сиром – 800 грн, салат із запеченим буряком, мусом із козячого сиру та гранатовим дресінгом – 900 грн, курячий бульйон із сушеними коренями і травами – 600 грн, томлена гусяча ніжка та різотто – 2600 грн, львівський сирник – 850 грн.

Напої: еспресо – 350 грн, фруктовий чай – 450 грн, апельсиновий фреш – 650 грн, негроні – 1100 грн.

Деталі: розміщена в центрі Львова, належить Холдингу емоцій «!FEST», страви традиційної американської, французької та італійської кухонь, тераса, паркінг, формат take away, kids friendly, концептуальний інтер’єр, проводяться гастровечори. «Найдорожча ресторація Галичини» пропонує гостям відчути себе обраними і спробувати страви традиційної американської, французької та італійської кухонь. Ви можете побувати на одному з гастровечорів і продегустувати нові вина, або просто прийти сюди з друзями, родиною, чи влаштувати романтичну вечерю при свічках.


Фото: Facebook «Ресторація Бачевських» — Baczewski Restauracja, Реберня «Під Арсеналом» / Arsenal. Ribs and spirits,

Bar Mushly, Ресторація-музей «Гасова лямпа», «Перша Львівська Грильова Ресторація М’яса та Справедливости», «Найдорожча ресторація Галичини»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi