Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Рафаэль Сурек

поиск

РАФАЕЛЬ СУРЕК / SILVESTER`S

06-04-2018 0 556


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

РАФАЕЛЬ СУРЕК / SILVESTER`S

Серед моїх короткострокових цілей є зробити так, щоб гості мого ресторану завжди лишалися задоволені, а ще – мати стабільну і сильну команду, яка щодня готує їжу щонайвищої якості. А як шеф, я хочу продовжувати розвивати свою кухню, аби зробити її кращою.

RAPHAEL SZUREK / SILVESTER`S

In the short term I want my restaurant to be full of happy customers, to have a stable and strong team that produces every service top quality food. As a chef I want to continue to develop my cuisine to always make it better.

 

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

Замовити журнал можна за посиланням

 

Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL

СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ /BARVY vs ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN

ВОЛОДИМИР ТАШАЄВ 

ҐІЯ ХУЧУА / ШОТІ

ЖЕНЯ МИХАЙЛЕНКО / Noodle vs Marketing / Bánh mì vs Marketing

ІГОР КРАМАРЕНКО / MANU

ІГОР МЕЗЕНЦЕВ / FARSCH

КСЕНІЯ АМБЕР / SLOW PIGGY

МІРАЛІ ДІЛБАЗІ / ГОСТЕРІЯ ХАТА ПОДОПРИГОРА

ОЛЕКСАНДР ЯКУТОВ

ВОЛОДИМИР ЯРОСЛАВСЬКИЙ / Lucky Restaurant Vinoteque

ЕКТОР ХІМЕНЕС-БРАВО / BAO, NAM, Bo.Pastry

МІШЕЛЬ РУ Молодший / Le Gavroche

Подписывайтесь на наши страницы в социальных сетях:

 


Tweet

Комментарии