Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Venchi 1878, це легендарний італійський бренд шоколаду та джелато, що працює ще 1878 року. Його фірмові магазини, круті місця та справжні оази солодкого в італійському стилі. Адреса: via Venchi, 1, Castelletto Stura 12040
Чим тут дивують гостей:
Фішка: морозиво зі справжнього Parmigiano Reggiano. І кажуть, що це обмежена серія для сміливих гурманів. Солодке стало солонішим, а легендарний сир отримав нове життя у вигляді кремового джелато. Незвично, сміливо — і це точно працює. Тобто, якби ми редакцією зараз опинитись у Venchi 1878, то обрали б саме цей смак!
Pasta in a Pizza Bowl від піцерії 60 seconds to Napoli, мережа в Німеччині та містах Європи
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
60 seconds to Napoli — мережа ресторанів неаполітанської піци з багатьма локаціями у Німеччині та новими відкриттями в інших країнах Європи. Заклад спеціалізується на автентичній неаполітанській піці з високоякісними інгредієнтами, як-от помідори Сан-Марцано та сир Фіор ді Латте, які щотижня доставляють з Кампанії. Тісто витримується до 72 годин, а випікається лише 60 секунд при температурі 485°C — звідси й назва.
Чим тут дивують гостей:
Pasta in a Pizza Bowl: паста букатіні (bucatini) в боулі з тіста для піци, з кремом із білого трюфеля, сиром Парміджано Реджано DOP 24 місяці витримки, чорним трюфелем, базиліком і чорним перцем. Вартість: 22 євро.
Морозиво з картоплею фрі від закладу Chin Chin Ice Cream, Лондон
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Chin Chin Ice Cream — це лондонський бренд, який називають «морозивом майбутнього». Усе виготовляють вручну в кухні в Сохо. Заклад має дві локації: на Greek Street та Camden Lock Place, але новинка доступна в меню закладу в Сохо.
Чим тут дивують гостей:
Мʼяке картопляне морозиво, подається з глазур’ю з картопляної шкірки та солоною хрусткою картоплею фрі. Смак нагадує фрі, занурену в мілкшейк. Ця страва доступна у меню закладу в Сохо. Ціну уточнювати на місці.
Кукурудзяне морозиво на обсмаженій кукурудзі від кафе «Чомчом» на острові Чеджу, Корея
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: провінція Чеджу, місто Чеджу, містечко Чочхон, село Сінчхон
Можна приходити з домашніми улюбленцями (на відкритому повітрі)
Якщо ви любите солодку кукурудзу та морозиво, вам обов’язково сподобається заклад «Чомчом» на острові Чеджу в однойменному місті. Чеджу, курорт на крайньому півдні Республіки Корея. Місто також виходить до Корейської протоки. Чеджу не лише туристичний напрям, а й нова гастрономічна платформа, тут багато цікавого — морепродукти, хеоньо (жінки-дайвери), ферментації, локальність без компромісів.
Чим тут дивують гостей:
Половинку качана кукурудзи обсмажують, а зверху викладають густе кукурудзяне морозиво. Для десерту подрібнюють справжню молоду кукурудзу, тож у морозиві добре відчуваються зернята. Солодкий аромат, горіховий смак кукурудзи та насичені вершкові ноти — ідеальне поєднання. І дуже красива подача. Загалом смак дуже концентрований, тож якщо ви любите кукурудзу, то точно будете у захваті. Якщо ви опинитесь в східній частині острова Чеджу, то тут класно буде освіжитися морозивом та перепочити.
Піца з чорницею та маскарпоне «JAGODZIANKA» від піцерії ferment pizza i krany, Лодзь, Польща
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Заклад без пафосу, з чітким меседжем: «замовляй, забирай сам». Також піцерія відкрита для гостей з песиками. Гостей запрошують у простір простір, де тісто ферментується, а не просто підходить. Піцерія ferment pizza i krany знаходиться в Польщі за адресою: Łódź, Piotrkowska 99, експериментує та доводить, що тісто це платформа для нових гастрономічних смислів.
Чим тут дивують гостей:
Новий десерт закладу — піца з чорницею з назвою «JAGODZIANKA» (Ягодзянка). Страва поєднує лісові чорниці, ягідний crème fraîche, маскарпоне, масляну крихту й лимонну цедру. Усе це на коржі зі справжньої піци, в закладі пишуть, що страва в лімітованій кількості.
Ice Cream Ramen у FUKUMI Ramen: азійська юшка і десерт, який плавить уяву, Каліфорнія
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
FUKUMI Ramen, японський ресторан у місті Роузвілл, Каліфорнія, що входить до мережі закладів. Спеціалізується на рамені в стилі Хаката, який походить з регіону Фукуока. Візитна картка — це насичений свинячий бульйон тонкоцу, глибокий, вершковий і багатошаровий на смак. Адреса: 10271 Fairway Dr #120, Roseville, California 95678.
Чим тут дивують гостей:
У FUKUMI в меню з’явилася новинка, і це Ice Cream Ramen. Гарячий тонкоцу-бульйон + кулька холодного хоккайдського морозива. Поступово танучи, морозиво надає бульйону солодко-кремову текстуру, пом’якшуючи умамі й солоність, виходить десертна версія класичного рамену. Страва креативна, справжній гастровиклик, що викликає здивування. І, впевнені, що надовго лишає післясмак.
Круасан-хотдог «Hot Fox» від ресторану Yann Couvreur Café, Маямі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Yann Couvreur Café, французьке кафе, що працює і в Маямі. Тут готують десерти, сніданки, проводять івенти, а ще запускають сміливі гастроексперименти. Заклад знаходиться у районі Wynwood за адресою: 2243 NW 2nd Ave, Miami, FL 33127. У 2015 році шеф Янн Куврер разом із друзями відкрив власну кондитерську в Парижі. Він залишив ресторанну кухню, щоб самостійно створювати десерти й працювати безпосередньо для гостей. Сьогодні Yann Couvreur Patisserie — це поєднання французьких традицій, сучасного стилю та доступної розкоші, яка дарує емоції кожному.
Чим тут дивують гостей:
Hot Fox — новинка, яку вже обговорює весь Wynwood. Форма як у хотдога, тісто як з круасана. М’який усередині, хрусткий зовні, з оригінальними начинками. Улюблені варіанти гостей:
- Hot Fox Salmon — з копченим лососем, куркою в часниковому соусі, фенхелем і пармезаном
- Hot Fox Classic — з яловичою ковбаскою, жовтою та класичною гірчицею
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Fruttini — це паризька майстерня, заснована подругами Марі-Лор Полле та Олівією Берда. Вони перетворюють цілі фрукти на вишукані сорбети. З фрукта виймають всю м’якоть, роблять з неї морозиво чи сорбет, а потім наповнюють плід знову морозивом з власної м’якоті. Усе виготовляється вручну, без консервантів і штучних добавок, переважно веганське й без глютену.
Чим тут дивують гостей:
Серед хітів — лимон з вербеною, драгон фрут, апельсин, какао боби, авокадо, абрикос, мигдаль і ківі. Fruttini також створює унікальні солодощі на замовлення для подій і брендів.
Багет з фісташковим кремом від пекарні Bread & Walk, Сеул
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Серед корейських пекарень з’явилось нове місце, Bread & Walk. Це затишне місце у районі Янчже, у Південному Сеулі (Адреса: 183 Янчечхон-ро, район Каннам). Район з торговими центрами, кав’ярнями, ресторанами та парками. Сюди приїжджають за смачною їжею, прогулянками та зануренням в міське життя. А пекарня Bread & Walk стала улюбленим місцем серед місцевих. Невелике приміщення, затишна тераса, спокійна атмосфера. Локали кажуть, що особливо гарно тут в дощову погоду.
Чим тут дивують гостей:
Їхня головна зірка — багет з фісташковим кремом. Це хрусткий зерновий багет із щедрою начинкою з фісташкового крему. Незвична текстура, ніжна солодкість і влучний баланс між насиченістю та легкістю. Креативна випічка, щоб перекусити в середині дня.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Це затишна пекарня та кафе, де власноруч печуть круасани та смачну випічку за французькою технологією. Тут подають також церемоніальний матчу та каву Campos. Працюють щодня в локаціях: 55 Thomas Dr, Chevron Island, Surfers Paradise, QLD 4217 (7:00–14:30); 27 Tedder Ave, Main Beach, QLD 4217 (7:00–15:00).
Чим тут дивують гостей:
Brekky Crogur або Breakkie Croger — це бургер, в якому замість стандартних булочок, використовують булочки з тіста для круасанів. Страва активно підкорює серця шанувальників сніданків. Солоний бургер-круасан поєднує в собі хрусткий бекон, ніжне яйце і розплавлений американський сир, а також фірмовий соус Dipcro Signature, який додає страві кремової текстури з легкою кислинкою. Ідеальний варіант для тих, хто хоче почати день смачно і без нудьги.
Виглядає супер красиво, ідеально для сніданку, обіду і будь-якого моменту, коли хочеться перекусити.
Бейгли з начинкою, десерти від 365 Bakery, Джохор-Бару, Малайзія
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
365 Bakery — це пекарня у Johor Bahru, Малайзія (адреса: 38, Jalan Jaya Putra 7/2, Taman JP Perdana, Johor Bahru 81100), що поєднує якість, традиції та сучасні смаки. Вони спеціалізуються на випічці без свинини, смальцю та алкоголю, пропонуючи широкий вибір десертів і кави для спільноти.
Чим тут дивують гостей:
Нещодавно пекарня представила нову лінійку бейглів із оригінальними поєднаннями:
- яблуко з корицею,
- матча з юзу і крем-сиром,
- пепероні з подвійним сиром,
- кокосове латте та
- корейський кимчі з курячою шинкою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Oysome — ірландський проєкт, який пропонує дегустації устриць та майстер-класи з їх очищення по всій Ірландії. Кожної неділі команда Oysome працює у People’s Park у Дан Леарі. Всі охочі можуть познайомитися з світом устриць ближче. Також Oysome можна запросити на приватні заходи та події.
Чим тут дивують гостей:
Морське морозиво з устриць або «Oyscream» це десерт від Сертифікованого Амбасадора Устриць і ірландського експерта з устриць @heyoysome. Морозиво має свіжий, солонуватий смак, і нагадує солоні та солодкі нотки устриць Тихоокеанського регіону у сезон їхнього піку (без рослинних чи мінеральних відтінків). Кремова, гладка текстура, а зверху смачний карамельний соус на основі портеру. Професійний поцілунок від шефа.
Сара також робить чудове морське морозиво з водоростей, прикрашаючи його хрусткою сушеною морською капустою зверху. Морозиво подавали на стенді Oysome під час нещодавнього Міжнародного фестивалю устриць у Голвей, місті на заході Ірландії.
Морозиво з раками від ресторану Ethos, гастрономічний виклик у Остіні
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ethos, один із найкращих ресторанів Остіну, що спеціалізується на кухні «від ферми до столу». Заклад підтримує місцевих фермерів і виробників, пропонуючи свіжі сезонні інгредієнти в ретельно продуманому меню. Адреса: Austin, Техас.
Чим тут дивують гостей:
Особливість Ethos, це унікальний програма десертів, які не схожі ні на що. Серед найнезвичніших хітів — морозиво з раками, куди за бажанням ви можете додати ікру форелі. Це солодко-солонувате, вершкове, несподіване і смачне поєднання. Таке морозимо точно створить справжній гастрономічний довід. Ви отримаєте вибух умамі-смаку, унікальність та неочікуваність поєднань. Одним словом, креатив сьогодні — це новий рок-н-рол!
Морозиво з ігристим у винарні Ziveli Winery — новий літній хітє, Каліфорнія
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ziveli Winery — сімейна виноробня у Central Valley, Каліфорнія, натхненна хорватською спадщиною. Знаходиться за адресою: 5840 N Biola Ave, Fresno, CA 93723. Тут вирощують виноград біля річки Сан-Хоакін, проводять дегустації, свята, події, а у великому дегустаційному залі на 5000 кв. футів можна скуштувати вина з європейським характером та каліфорнійською душею.
Цього літа Ziveli Winery пригощає незвичним десертом — винними флоатами. Це кремовий Dole Whip та ванільне морозиво, щедро залиті ігристим або іншим вином на вибір. Легке, освіжаюче, з характером — якраз для спекотних днів. Пригощають щовихідних з 12:00 до 17:00 все літо.
Фото: всі заклади з добірки
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi