пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає, де можна скуштувати стейки в Києві. З настанням осені вподобання гостей ресторанів перемикаються з легких зелених салатів на поживні м’ясні страви з основного меню. Кращим тандемом для осінньої вечері можна сміливо вважати ідеально просмажений якісний стейк із келихом улюбленого вина або чогось міцнішого. Нагадуємо вам про столичні м’ясні локації, де готують першокласні українські та американські стейки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 37
Бюджет: ₴₴.
Страви: стейк Fillet Mignon UA Special Beef — 450 грн, стейк T-bone UA (Dry Aged) — 280 грн, стейк Rib Eye UA (Dry Aged bone-in steak) — 300 грн, стейк Rib Eye UA Special Beef — 650 грн, стейк New York UA Special Beef – 700 грн, стейк Special Sam’s Steak — 850 грн.
Деталі: атмосферний стейк-хаус, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Сергій Дзюбенко, багаторічна історія, власне міні-виробництво з ферментації м’яса, лавовий гриль, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, гастровечері та дегустації, резерв столів.
Sam’s Steak House — перший стейк-хаус в Україні, який вже понад 25 років розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. Дизайнером оновленого Sam`s став Віталій Касинець — він створив яскравий, світлий та іронічний інтер’єр, просякнутий музикою, яка нікого не залишить байдужою. Зірка меню Sam’s, звичайно, стейки, яких налічується 11 видів і вони готуються на відкритому лавовому грилі та подаються з соусом на вибір, рекомендований ступінь просмаження Medium Rare.
Гордістю закладу є великий асортимент стейків Ukrainian Special Beef, які дозрівають на власному міні-виробництві у ресторані. Спеціально для Sam’s іноземні фахівці розробили унікальну технологію дозрівання м’яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру — Natural Wet Aged та Dry Aged. Тільки у Sam’s Steak House м’ясо ферментують 50 діб, тому воно дивовижно соковите та ніжне й має дуже насичений смак. До стейків ви можете обрати супровід з великої винної карта, яка включає вина з усіх «м’ясних регіонів світу»: Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції. Також шанувальники гідно оцінять колекцію односолодових віскі і бурбонів – більше 80 позицій — а також дегустаційні сети, завдяки яким можна спробувати кілька позицій і обрати свою ідеальну віскі-пару до стейку. Резерв столу за номером +380675011395.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 11
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: стейк Рібай kobe style American Beef Black Angus Wet Aged – 5200 грн, стейк Нью-Йорк prime American Beef Black Angus Wet Aged – 1850 грн, стейк Шатобріан Ukrainian Beef Simmentail – 1100 грн, стейк філе-міньйон Argentinina Angus Beef – 1400 грн.
Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.
BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та відпочити у спокійній атмосфері. В 2023 році BEEF посів 86 місце у світовому рейтингу найкращих м’ясних ресторанів World 101 Best Steak Restaurant. В меню представлені стейки з американської, аргентинської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Винна карта ресторану неодноразово отримувала відзнаку Wine Spectator, що свідчить про гідний супровід до вашої вечері.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: Рибай-сет від шефа – 759 грн, Рибай UA – 589 грн, Стейк Рібай Абердін Angus – 1790 грн, Стейк Фланк з соусом чімічуррі – 369 грн, Портерхаус-стейк UA – 1119 грн, Ті-боун UA – 928 грн.
Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки, бургери і BBQ, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.
«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Левка Лук’яненка, 18; вул. Сагайдачного, 27Б; вул. Ахматової, 22
Бюджет: ₴₴.
Страви: Рібай США – 709 грн/100 г, Рібай Аргентина – 555 грн/100 г, Тендерлоін Україна – 829 грн, Портерхаус Україна – 239 грн/100 г, Скерт Стейк США – 625 грн/100 г.
Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бірюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, бізнес-ланчі, сніданки, хоспер, дитяче меню, винна і коктейльна карти, резерв столів.
Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері.
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вул. Басейна, 1/2
Бюджет: ₴₴
Страви: стейк Стріплоін (Україна) з яйцем, томатами чері, перцем та трьом соусами – 586 грн, стейк Тібоун (Україна) зі шпинатом, томатами чері та трьома соусами – 737 грн, стейк Рібай (США) з печеним перцем, часником та мозковою кісткою – 998 грн, стейк Томагавк (США) з печеним перцем, часником та мозковою кісткою – 1870 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Бессарабці, два поверхи, дизайнерський інтер’єр, шоу-подача, страви з дичини, копчені страви, коктейльна та винна карти.
«Жар і м’ясо» — м’ясний ресторан на Бессарабці. Заклад відкрили ресторатори з Одеси Андрій та Інара Заричанскі («Облака», «Яхта», «Риба»). В меню «Жар і м’ясо» різноманіття українських та американських преміальних стейків, дичину та сировялене м’ясо, багато закусок та салатів. Також в меню ви знайдете страви власного копчення, кілька варіацій бургерів, манти та чебуреки, а також страви з птиці, баранини та кролятини.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 75
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: стейк Нью-Йорк – 1999 грн, гранд стейк Портерхаус – 489 грн/100 г, стейк Філе-шато – 2199 грн, гранд стейк Томагавк – 489 грн/100 г, стейк Філе Міньйон — 1899 грн, сет «Шато на двох» — 3499 грн.
Деталі: стейк-хаус, заклад міжнародної мережі з ресторанами в Лондоні та Цюріху, хоспер, рекомендації по вину до стейків від сомельє ресторану, правильні умови зберігання м’яса, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, резерв столів, доставка, формат take away.
Goodman — це стейк-хаус однойменної мережі ресторанів, заклади якої працюють також в Лондоні та Цюріху. У Goodman подають класичні стейки з мармурової яловичини, а також стейки з елітної мармурової яловичини кобе. Щоб м’ясо смакувало якнайкраще, його готують в хоспері на деревному вугіллі. В меню закладу представлено безліч видів стейків, особливу увагу рекомендують звернути на гранд стейки з американської яловичини. До відмінного м’яса в Goodman вам завжди порекомендують відповідне вино.
Головна фото: Sam’s Steak House
Фото: Facebook Sams Steak House, BEEF meat & wine, «Ватра», Argentina Grill, Goodman.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi