Страви на мангалі в закладах Києва: кебаб, шашлик, реберця і не тільки - PostEat

пошук

Страви на мангалі в закладах Києва: кебаб, шашлик, реберця і не тільки
09-05-2023 0 2293


Страви на мангалі у закладах Києва шукала редакція PostEat. Шанувальники м’яса з димком із нетерпінням чекають на початок сезону пікніків, щоб на свіжому повітрі насолодитись процесом приготування та ароматними стравами. Якщо погода невідповідна або не хочете займатися приготуванням, страви на мангалі в ресторанах столиці вгамують ваше бажання з’їсти шашлика, люля-кебаба, стейків або соковитої риби.

Mama Focaccia & Papa Chacha

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Хорива, 1/2Е

Бюджет: ₴₴

Страви: лаваш з сулугуні, томатами й зеленню — 95 грн, лосось на мангалі — 348 грн, люля-кебаб з баранини — 245 грн, шашлик із телятини — 299 грн, шашлик зі свинини — 275 грн, ребра зі свинини — 295 грн, м’ясна таця на компанію — 990 грн.

Деталі: ресторан грузинської та італійської кухонь, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, два поверхи, страви з дровяної печі, піца з цільнозернового тіста на заквасці, підходить для банкетів, винна карта, компліменти від закладу іменинникам.

«Мама фокача & папа чача» — затишний ресторан італійсько-грузинської кухні у серці Подолу. Візитівкою закладу є домашня атмосфера та смачні автентичні страви. У ресторані широко представлене мангал-меню — соковитий шашлик із телятини або свинини, люля-кебаб, ребра зі свинини, ціла м’ясна таця на компанію, приготована на грилі та багато іншого. Гарним доповненням до страв з гриля стане домашнє вино, що представлене тут в асортименті, чача, лимончелло та крафтове пиво. А також, заклад має літню терасу, на якій можна насолодитись смачними стравами та гарним видом на Поділ.

Perets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Левка Лук’яненка, 29

Бюджет: ₴₴.

Страви: шашлик із курки по-кахетинськи – 255 грн, шашлик зі свинячого ошийка у класичному маринаді – 345 грн, шашлик із телятини – 410 грн, люля-кебаб з курки/з телятини – 245 грн/385 грн, хачапурі на мангалі – 165 грн.

Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, страви на мангалі, стейки, всесезонна тераса, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.

Perets — м’ясний ресторан на Оболоні, меню якого поєднує в собі як традиційні рецепти, так і гастрономічні тренди. Основний акцент у меню ресторану Perets зробили на м’ясо — тут на вас чекають класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв. На мангалі в ресторані готують шашлик з курки, з телятини та зі свинини, два види люля-кебабу з курки і з телятини та хачапурі.

Urban Grill meat&cider

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴

Страви: ребра з вогню – 239 грн, шашлик з телячої вирізки – 239 грн, ковбаски із телятини з м’ятою – 199 грн, сет з вогню – 1159 грн, лаваш з сулугуні і томатами – 109 грн, халумі гриль з горіхами порто – 169 грн.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі в будні з 12:00 до 16:00, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — бар-сидрерія у самому серці Подолу, належить до мережі TL Family. Заклад розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. Атмосферний -1 поверх з контактною барною стійкою. В закладі є відкрита 3-х метрова грильова зона з circle-гриль для приготування ребер. В меню великий асортимент страв з вогню: стейки, шашлики, ребра, овочі, халумі та лаваші, та навіть бургери. До страв вам підберуть найкращий сидр, якого більш ніж 40 видів.

ЖАРіМ‘ЯСО

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴

Страви: сітка свинячих ребер – 295 грн, стейк з печінки теля в жировій сітці з часниковими печерицями, шпинатом і томатами черрі – 269 грн, кебаб на ребрі з пітою, маринованою  цибулею та запеченим авокадо з яйцем – 297 грн, стейк томагавк з шпигованою картоплею, брокколі і трьома соусами (україна) – 657 грн/500 г, ребра з печеним перцем часником і мозковою кісткою – 469 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Бессарабці, два поверхи, дизайнерський інтер’єр, шоу-подача, страви з дичини, копчені страви, коктейльна та винна карти, працює щодня з 11:00 до 23:00.

«Жар і м’ясо» — м’ясний ресторан на Бессарабці, який розпочав роботу на початку грудня минулого року. Заклад відкрили ресторатори з Одеси Андрій та Інара Заричанскі («Облака», «Яхта», «Риба»). В меню «Жар і м’ясо» різноманіття українських та американських преміальних стейків, дичину та сировялене м’ясо, багато закусок та салатів. Також в меню ви знайдете страви власного копчення, кілька варіацій бургерів, манти та чебуреки, а також страви з птиці, баранини та кролятини.

КазаН ДиваН

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мишуги, 2

Бюджет: ₴₴.

Страви: люля-кебаб з баранини/з телятини – 195 грн, люля-кебаб з курки – 155 грн, шашлик з телятини – 395 грн, шашлик по-ташкентськи – 325 грн, шашличок з тигрових креветок – 395 грн.

Деталі: близькосхідна кухня, знаходиться на Позняках, мангал-меню, авторська подача, два зали, стейки, домашня випічка, дитяче меню, велика винна карта, банкетні пропозиції, резерв столів.

«КазаН ДиваН» — ресторан близькосхідної кухні на Позняках. Тут для гостей відкрито дві зали з приємним інтер’єром, прикрашеним традиційними для країн Середньої Азії елементами декору. В меню — найкращі страви гастрономічної спадщини цього регіону: лагман по-уйгурськи з бараниною та домашньою локшиною, кілька видів плову, бастурма, чебуреки та інші страви. В мангал меню ви знайдете люля-кебаби на лаваші з баранини, з телятини та з курки, шашлики з телятини, зі свинини та по-ташкентськи з м’якоті баранини, а також шашличок з тигрових креветок.

AlexGut Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кудряшова, 18А

Бюджет: ₴₴.

Страви: м’ясо курки – 215 грн, м’ясо свинини на грилі – 285 грн, каре ягня – 385 грн, свинина на кістці з соусом BBQ – 315 грн, ребра у соусі «барбекю» – 315 грн, стейк зі свиного ошийка – 85 грн/100 г, стейк Філе міньйон – 415 грн, стейк Рібай – 205 грн/100 г.

Деталі: м’ясний ресторан, страви на грилі, сніданки (до 13:00), 9 сортів розливного пива, тераса, банкетне меню, спортивні трансляції, резерв столів, доставка.

В м’ясному ресторані AlexGut Grill на Солом’янці спеціалізуються на приготуванні м’яса на вогні: стейки, ребра, каре ягняти, медальйони з телятини та інші м’ясні страви. Саме вони є візитівкою закладу, адже готується все це на справжньому грилі на очах у відвідувачів. Також на грилі готують рибу, овочі та соковиті котлетки для бургерів.

Фото: Facebook «Мама фокача & папа чача, Perets, Urban Grill meat&cider, «ЖАРіМ‘ЯСО», «КазаН ДиваН», AlexGut Grill.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi