Страви на вугіллі в ресторанах Києва: розмаїття м’яса та риби - PostEat

пошук

Страви на вугіллі в ресторанах Києва: розмаїття м’яса та риби
18-07-2023 0 2303


Про страви на вугіллі в ресторанах Києва розповідає сьогодні редакція PostEat. Напевно, секрет популярності страв, приготованих на вугіллі, у поєднанні характерного аромату диму, хрусткої скоринки та одночасно соковитості м’яса та риби. В літній сезон можна вибратись на пікнік та самостійно посмажити щось на вогні, а можна обрати затишний заклад та насолодитись м’ясом, рибою та сезонними овочами, професійно приготовленими на мангалі.

Селям

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 35

Бюджет: ₴₴

Страви: шашлик з м’яса ягня — 230 грн, Шашлик з курча — 180 грн, шашлик з телятини — 230 грн, шашлик з печінки — 190 грн, фірмовий бахчисарайський шашлик — 250 грн.

Деталі: ресторан кримськотатарської кухні, знаходиться на Подолі, проєкт ресторатора Алекса Купера, інтер’єр від студії Альони Бондар I’m Design, два поверхи, страви на мангалі, авторський погляд на кухню, власна випічка, європейська та українська винна карта, рекомендовано резервувати стіл.

«Селям» — ресторан кримськотатарської кухні на Подолі від ресторатора Алекса Купера. Ресторан займає дві поверхи, інтер’єр розроблений студією Альони Бондар I’m Design. Заклад оформлений у натуральних теплих піщаних тонах, доповнених живими рослинами. За кухню відповідає Енвер Таїров, в меню не 100% автентичні страви кримських татар. Серед страв піде, манти, чібереки, лагман та шурпа. На мангалі готують шашлики з м’яса ягня, з курча, з телятин, з печінки та фірмовий бахчисарайський шашлик з м’яса молодого бичка з тонким прошарком жиру, аджикою, маринованою цибулею, гострим перцем і зеленню.

Urban Grill meat&cider

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 25/12

Бюджет: ₴₴

Страви: ребра з вогню – 249 грн, шашлик з телячої вирізки – 239 грн, ковбаски із телятини з м’ятою – 199 грн, сет з вогню – 1179 грн, лаваш з сулугуні і томатами – 117 грн, халумі гриль з горіхами порто – 169 грн.

Деталі: стейкхаус та сидрерія, знаходиться на Подолі, належить мережі закладів TL family, м’ясні страви за авторськими рецептами, гриль-меню, сніданки з 10:00 до 12:00, ланчі в будні з 12:00 до 16:00, більше десятка видів сидру, барна карта, коктейльна карта, вино келихами, take away, резерв столів.

Urban Grill meat&cider — бар-сидрерія у самому серці Подолу, належить до мережі TL Family. Заклад розміщений на трьох поверхах, які мають різні концепції. Атмосферний -1 поверх з контактною барною стійкою. В закладі є відкрита 3-х метрова грильова зона з circle-гриль для приготування ребер. В меню великий асортимент страв з вогню: стейки, шашлики, ребра, овочі, халумі та лаваші, та навіть бургери. До страв вам підберуть найкращий сидр, якого більш ніж 40 видів.

ВАТРА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴.

Страви: стейк із оленини з перцевим соусом – 599 грн, куряча грудка з ромен-гриль i сирним соусом – 285 грн, стейк з тунця з молодою картоплею – 399 грн, пеппер стейк з перцевим соусом – 529 грн, філе форелі зі стручковою фасолею — 329 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки, бургери і BBQ, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса. На грилі готують м’ясні стейки та з тунця, ковбаски, лосося та форель.

Крива Піца

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 42А

Бюджет: ₴₴.

Страви: курячі крильця ВВQ зі смаженою картоплею — 195 грн, лосось на грилі — 690 грн, шашличок з курячого філе — 200 грн, стейк Клаб Тальята — 450 грн, скумбрія на грилі — 280 грн.

Деталі: заклад у центрі міста, кілька поверхів (на -1 поверсі є зал-сховище), піца з дров‘яної печі, страви у хоспері, сніданки до 16:00 (просеко або сік на вибір у подарунок до кожного сніданку), музичні вечори кожної п’ятниці, pets friendly, доставка, коктейлі, авторські чаї, пиво, вино, міцний алкоголь, коктейлі, безалкогольні та алкогольні напої, працює щодня 11:00 – 22:00.

«Крива Піца» – стильний та інстаграмний заклад в центрі Києва. Ресторан середземноморської кухні, де кожен знайде щось смачне та цікаве для себе. Головна страва закладу – «Крива Піца», яку готують у дровʼяній печі. Крім цього, в меню зʼявились смачні новинки — риба та мʼясо з хосперу. Ви можете замовити лосось на грилі, стейк “Клаб Тальята” та шашличок з курячого філе. В «Кривій Піці» є «жива» літня тераса, де комфортно проводити час з друзями. А щопʼятниці тут лунає жива музика, яка піднімає настрій.

Ситий Олень

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Миколи Лаврухіна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: дорадо гриль «від Шефа» — 448 грн, лосось на грилі з цитрусовим соусом — 498 грн, стейк курячий з вершковим соусом — 218 грн, шашлик із телятини — 388 грн, шашлик зі свинячого ошийка — 248 грн.

Деталі: ресто-паб, знаходиться на Троєщині, інтерʼєр виконаний у стилі лофт, контактна барна стійка, страви на грилі,  страви паназійської кухні, коктейлі, спеціальні пропозиції щодня, резерв столу.

«Ситий Олень» — новий ресто-паб на лівому березі столиці на масиві Троєщина навпроти ТЦ «Район». Заклад знаходиться на другому поверсі, інтерʼєр виконаний у стилі лофт. Щодня в закладі діють різні акційні пропозиції. Меню складається із різноманітних закусок, бургерів, піци та салатів, а також страв паназійської кухні. На грилі готують рибу, стейки, шашлик.

KATTEGAT

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 15 (вхід через арку)

Бюджет: ₴₴.

Страви: стейк з мʼяса оленя — 450 грн/100 г, стейк рібай — 290 грн/100 г, стейк міньйон — 480 грн, Стерлядь в хоспері Йормунганд — 385 грн/100 г, асорті ковбасок з дичини — 799 грн, перепілки з печеною картоплею Хугін і Мунін — 380 грн.

Деталі: концептуальний ресторан зі скандинавськими стравами, знаходиться в центрі міста, тематичне меню, страви з хосперу, авторські коктейлі, резерв столу.

Kattegat — новий ресторан зі скандинавськими стравами в центрі Києва. Страви в концепції від «богів скандинавської міфології» та «коктейлі із 9 світів», історії про вікінгів, руни, містика. Кожна позиція у меню має свою історію, яка тісно переплітається із тематикою закладу. В хоспері готують стейк з мʼяса оленя, стейк рібай, стейк міньйон, перепілку, стерлядь та лосося, а також асорті ковбасок з дичини.

Фото: Facebook «Селям», Urban Grill meat&cider, «ВАТРА», «Крива піца», «Ситий Олень», KATTEGAT.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi