Страви з дичини в ресторанах Києва: чебурек з м'ясом косулi, вареники з м'ясом вепра, пельмені з м’ясом зайця, медальйони з оленини - PostEat

пошук

Страви з дичини в ресторанах Києва: чебурек з м'ясом косулi, вареники з м'ясом вепра, пельмені з м’ясом зайця, медальйони з оленини
22-07-2019 0 3631


Страви з дичини в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Гурмани і м’ясоїди високо цінують делікатесне м’ясо диких тварин і птахів, адже його смакові і текстурні характеристики значно вищі в порівнянні з м’ясом сільськогосподарських тварин. У столичних ресторанах готують різноманітні страви з дичини: голубці з молодої капусти з м’ясом кабана, вареники з м’ясом муфлона, медальйони з оленини, холодець із зайця, чебурек з м’ясом косулi. Де скуштувати страви з дичини в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

BARVY

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3.

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (55–315 грн), салат (135–205 грн), страви з м’яса (135–325 грн).

Страви: в’ялені спеціалітети з дичини – 210 грн, карпачо з оленя з трюфельним соусом та сиром пекоріно – 215 грн, вареники з м’ясом дикого вепра та лісовими грибами – 165 грн, вареники з олениною – 185 грн, чебурек по-татарськи з м’ясом косулi та білими грибами – 135 грн, голубці з молодої капусти з м’ясом кабана та дикими грибами – 185 грн, рубана котлета з м’яса дикого оленя з ягідним соусом – 325 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, сезонне меню, резерв столів, формат take away, kids friendly, тераса, авторська карта напоїв, виставки та творчі зустрічі.

Ресторан сучасної української кухні BARVY являє собою гармонійний тандем гастрономічного та арт-простору. В меню BARVY представлені національні страви у сучасному прочитанні, спеціалітети з різних куточків України та авторські страви з дичини. Ще однією візитівкою закладу є вражаюча своєю колоритністю барна карта. Саме тому BARVY славиться своїми ексклюзивними вечорами фудпейрингу, на яких шеф-кухар Сергій Байсаревич та шеф-бармен Назар Макаров готують спеціальний сет з аперитивом, компліментом від шефа, трьома стравами та трьома коктейлями. Рекомендуємо спробувати новинку меню — чебурек по-татарськи з м’ясом косулi та білими грибами.

Ресторан «Эгоист» / Egoist restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Панаса Мирного, 2/44.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (215–385 грн), страви з м’яса (199–925 грн), десерти (45–199 грн).

Страви: карпачо з дичини з маринованим інжиром porto – 365 грн, котлета з м’яса дикого кабана з тушкованою капустою та ягідним соусом – 399 грн, стейк з м’яса дикого оленя під соусом з білого шоколаду та сиру рокфор – 925 грн, пельмені з м’ясом дикого оленя/з м’ясом дикого зайця – 199 грн, вареники з м’ясом муфлона – 210 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, трав’яний чай – 150 грн, апельсиновий фреш – 125 грн, коктейль «Оскар Уайлд» – 200 грн.

Деталі: французька та італійська кухні, знаходиться на Печерську, вишуканий інтер’єр, авторська подача блюд, класична коктейльна карта, велика винна колекція, висококласний сервіс, парковка з паркувальником, резерв столів.

Egoist — вишуканий ресторан італійської та французької кухні. Елегантний інтер’єр основного залу виконаний в класичному стилі і доповнений оригінальними дизайнерськими акцентами. Крім цього, в ресторані є кілька окремих залів у концептуальних індивідуальних стилях. До уваги гостей — класичні страви французької та італійської кухонь, до яких можна підібрати супровід зі змістовної винної карти ресторану. В меню представлено страви з м’яса дикого оленя, зайця, кабана та муфлона — рекомендуємо спробувати карпачо з дичини з маринованим інжиром porto.

Maral Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 15а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (115–330 грн), бургери (145–215 грн), десерти (95–145 грн).

Страви: страчеті з оленини – 245 грн, медальйони з оленини – 375 грн, фетучіні з м’ясом дикого кабана – 135 грн, бургер Wild Deer – 215 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: позиціонує себе як гастробар у центрі Києва, страви з оленини, бренд-шеф Сальваторе де Віво, кальяни, літня тераса, коктейлі, вечірки, DJ-сети, резерв столів, стильний інтер’єр.

Гастрономічний бар Maral Bar знаходиться в центрі столиці — в закладі відтворили спокійну атмосферу лісу, використавши в оформленні натуральні матеріали. В закладі можна пообідати з колегами, зустрітись з друзями на коктейль та провести сімейну вечерю. Спираючись на назву закладу, що в перекладі означає «олень», в Maral Bar оновили меню. Бренд-шеф Сальваторе де Віво переосмислив меню закладу і зробив акцент на стравах з дичини, а саме оленини та м’яса кабана. Страви з дичини позначені в меню логотипом закладу — спробуйте фірмовий бургер з біфштексом з оленини.

Канапа ресторан.салон

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 19.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89–189 грн), салати (89–179 грн), вареники (139–159 грн), страви з м’яса і риби (269–389 грн).

Страви: холодець із зайця та фазана з хріном – 149 грн, вареники з зайцем та ліщиною – 159 грн.

Напої: Chardonnay Sauvignon Blanc Pinot Blanc Vaja Grande Cru Shabo – 1400 грн/750 мл, «Харизма Дон Алехандро» – 690 грн/750 мл, «Рислінг Колоніст напівсухе» – 96 грн/150 мл.

Деталі: ресторан нової української кухні, страви з локальних продуктів, українські ігристі вина в меню, сніданки з 10:00 до 13:00 по буднях і з 10:00 до 12:00 у вихідні, камерні концерти авангардної української музики, лавка гастрономічних сувенірів, сніданки, ланчі, kids friendly, pets friendly.

«КАНАПА ресторан.салон» – один з перших закладів сучасної української кухні сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Ресторан відкрився в 2013 році на Андріївському узвозі, а в 2016 році отримав мідну сковороду премії СІЛЬ як кращий ресторан української кухні. У ресторані готують автентичні українські страви, доводячи їх смак до досконалості за допомогою сучасних кулінарних технік. Сезонність, виняткова свіжість, відбірне м’ясо та риба – принципи, яким неухильно слідує шеф-кухар Ярослав Артюх. Спробуйте в «КАНАПА ресторан.салон» страви з м’ясом зайця — холодець та вареники.

Веранда на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (155–498 грн), паста і ризото (215–1600 грн), десерти (35–450 грн).

Страва: карпачо з оленини з лохиною – 380 грн, пате з оленини з ялівцем та брусничним соусом – 280 грн, тартар з оленини з каперсами і перепелиним жовтком – 385 грн, равіолі с м’ясом дикого кабана та опеньками – 280 грн.

Напої: Passi di Orma – 430 грн/150 мл, Bandol la Begude – 360 грн/150 мл, Sauvignon Sant’Helena Fantinel – 990 грн/750 мл, Terrano Venezia Giulia – 1600 грн/750 мл.

Деталі: розташований в історичному центрі Києва в Наводницькому парку, триповерховий ресторан на воді, мальовничий вид на Дніпро, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Дніпрі» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція: перший поверх займає вишуканий ресторан, другий поверх відведений під лаунж-зону, а на третьому поверсі розташована видова тераса. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. У «Веранді на Дніпрі» ви можете скуштувати різноманітні авторські страви з оленини та з м’ясом дикого кабана.

Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Мінський, 20а.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–324 грн), гарячі закуски (195–378 грн), м’ясо на вугіллі (116–388 грн).

Страви: тартар із косулі з кедровими горіхами і в’яленими полуницями – 378 грн, карпачо із косулі з кедровими горіхами і в’яленими полуницями – 364 грн, дошка в’яленого м’яса (бастурма кабана, м’ясо оленини, м’ясо конини, м’ясо баранини, грудинка свинини) – 390 грн.

Напої: Сhablis Domaine Du Colombier – 670 грн/750 мл, Sauvignon Isonzo Tenuta Borgo Conventi – 450 грн/750 мл, Entrecote Gourmet Pere & Fils – 350 грн/750 мл.

Деталі: ресторан з власним озером, банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, поради сомельє при ресторані, шоу-подачі, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми й майстер-класи, тандир, відкритий гриль, альтанки й тераси, знаходиться в межах міста, жива музика.

Forrest Club — сімейний ресторан заміського формату. Комплекс розрахований на 250 гостей, на території є мальовниче озеро, над яким у вечірній час запалюють різнокольорові гірлянди. В меню кращі страви європейської кухні, особливу увагу приділяють стравам на грилі. Для дітей в ресторані облаштована простора ігрова кімната, а на території ресторану є великий дитячий майданчик. У ставку посеред ресторанного комплексу діти в супроводі аніматора можуть ловити рибу, щоб потім приготувати її. У Forrest Club триває фестиваль м’ясних делікатесів — рекомендуємо спробувати тартар із косулі з кедровими горіхами і в’яленими полуницями.

Головна фотографія (колаж): Веранда на ДніпріMaral BarКанапа ресторан.салон

Фото: Facebook BARVY, Ресторан «Эгоист» (Egoist restaurant), Maral Bar, КАНАПА ресторан.салон, Веранда на Днепре, Forrest Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi