пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Страви з печі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Приготування в печі робить будь-яку страву особливо смачною, тому що вона просочується легким ароматом диму та має більш насичений і виражений смак. Хрустка скоринка піци чи пирога, рум’яний і соковитий стейк, ароматна печеня та ніжна риба — всі ці страви виходять дуже смачними, якщо їх готувати саме в печі. Які страви з печі в ресторанах Києва ви можете спробувати вже сьогодні, читайте в нашому матеріалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 25
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210–1560 грн), риба та морепродукти (390–1720 грн), стейки з дров’яної печі (530–620 грн/100 г), морепродукти (185–2100 грн/100 г).
Страви: стейк Рібай – 620 грн/100 г, каре новозеландського ягняти – 610 грн/100 г, Бістекка Фіорентіна – 560 грн/100 г, стейк Нью–Йорк – 530 грн/100 г.
Напої: 2012 Montepulciano d’Abruzzo «San Zopito» (Torre Raone) – 1900 грн/750 мл.
Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.
Ресторан Queen — локація з оглядовою терасою на третьому поверсі однойменного комплексу, який є проєктом міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group. Великий та просторий ресторан Queen із загальною посадкою в 200 персон візуально розділений на основну зону, vip-зону та видову терасу з панорамним видом на Дніпро. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, поєднавши в ньому страви японської, української та авторської кухні — в Queen готові задовольнити вишукані смаки гостей, тому меню постійно оновлюється. Однією з найпопулярніших страв у ресторані шеф-кухар називає стейк з дров’яної печі — такий метод приготування дає можливість зберегти всі смакові якості та зробити стейк соковитим. Гарним рішенням для вечері стане стейк Рібай середнього просмаження Medium або Medium rare, до якого шеф-сомельє Максим Ісаков рекомендує замовити червоне сухе Montepulciano d’Abruzzo. Саме мармуровість стейку Рібай впливає на вибір відповідного вина — воно повинно бути танінним з хорошою кислотністю, аби понизити відчуття жирності м’яса в смаку. З цим відмінно справляються яскраві італійські вина із Бароло. Вибуховий смак австралійського ширазу і фруктовість аргентинського мальбека також чудово підкреслюють смак стейка.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 11а
Бюджет: ₴₴₴. Салати (180–1200 грн), авторські гарячі страви (198–2500 грн), десерти (35–1500 грн).
Страва: томлена качка з медовими яблуками – 598 грн, бефстроганов з пюре з батату – 290 грн, тальятеле з телячими щічками в перцевому соусі – 375 грн, дикий сібас в м’ятному соусі з картоплею – 630 грн/100 г,
Напої: Pinot Grigio (Elena Walch, Italy) – 280 грн/150 мл, Rosso di Montalcino (Tenuta Buon Tempo, Italy) – 310 грн/150 мл, Prosecco Brut “6.0 Rive di Refrontolo” (Fratelli Collavo) – 1400 грн/750 мл.
Деталі: розташований в історичному центрі Києва в Наводницькому парку, триповерховий ресторан на воді, мальовничий вид на Дніпро, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.
«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція: перший поверх займає вишуканий ресторан, другий поверх відведений під лаунж-зону, а на третьому поверсі розташована видова тераса. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. В ресторані ви можете спробувати томлену в печі качку з медовими яблуками, пікантні тальятеле з телячими щічками в перцевому соусі та дикого сібаса в м’ятному соусі з картоплею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Антоновича, 50
Бюджет: ₴. Салати (55–88 грн), вареники (77–89 грн), страви з печі (78–98 грн).
Страви: щука запечена в сметані з квасолею та овочами – 98 грн, гарячий лаваш з куркою та грибами – 82 грн, свинячі ребра з печеним яблуком та соусом з журавлини – 95 грн, домашня ковбаса з підпеченою капустою – 89 грн, голубці зі сметаною – 83 грн.
Напої: дегустаційний набір настоянок – 185 грн, лимонно-м’ятний лимонад – 56 грн, еспресо – 34 грн, чай з поліськими травами – 40 грн.
Деталі: класична українська кухня, сучасний інтер’єр, великий вибір вареників, регіональні українські страви, домашні настоянки і наливки, страви з печі, лояльна цінова політика, літня тераса, полуничне меню, take away.
Варенична «Балувана Галя» — демократичний ресторан класичної української кухні. Сучасний інтер’єр закладу виконаний з натуральних матеріалів та оздоблений українськими традиційними орнаментами. У закладі представлений великий вибір домашніх вареників з начинками на будь-який смак: з картоплею та грибами, з сиром сулугуні і помідором, з м’ясом, з сиром та родзинками. Також в «Балуваній Галі» у печі готують м’ясні та рибні страви, до яких рекомендують замовити фірмові настоянки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гришко, 9
Бюджет: ₴₴. Салати (98–258 грн), піца (175–265 грн), страви у хоспері (168–298 грн).
Страви: піца пепероні – 178 грн, піца панчета – 175 грн, філе міньйон – 168 грн/100 г, стейк Нью-Йорк Black Angus – 269 грн/100 г.
Напої: еспресо – 47 грн, чай масала – 89 грн, чай з м’ятою – 69 грн, фрапе – 62 грн.
Деталі: шеф-кухар — Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живий заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.
Гастрокафе «Тарелка» не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренко. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, в гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. В гастрокафе «Тарелка» у печі випікають 12 видів піци, фокачу. Стейки з мармурової яловичини в ресторані готують в іспанській печі хоспер.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ярославів Вал, 23а
Бюджет: ₴₴. Закуски (95–245 грн), гарячі страви (195–425 грн), страви у хоспері (160–365 грн).
Страви: бургер «Чічіко» з бараниною – 175 грн, шашлик з індички – 175 грн, люля-кебаб з яловичини – 165 грн, ципа по-мегрельски – 225 грн.
Напої: «Негроні» – 168 грн, лікер зелений горіх – 48 грн/50 мл, домашня чача – 60 грн/50 мл, лимонад тархун – 68 грн.
Деталі: позиціонує себе як сучасне міське грузинське кафе, карта вин, коктейльна карта, дитяче меню, дитяча кімната з аніматором, доставка, хоспер-меню, ланч-сети з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, резерв столів, формат take away.
«Чічіко» — сучасне грузинське міське кафе, яке знаходиться в історичній частині Києва. Серце закладу – тандир, традиційна глиняна піч, завдяки якій гості можуть спостерігати за приготуванням страв із залу ресторану. В хоспері у ресторані готують фірмовий бургер з яловичиною або бараниною, шашлики з різних видів м’яса, люля-кебаби, курку та лосося.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2
Бюджет: ₴₴. Сніданки (65–227 грн), закуски та салати (95–299 грн), піца (195–299 грн).
Страви: піца капрезе з буратою – 299 грн, гостра папероната з салямі та фенхелем – 215 грн, піца з лисичками, білими грибами та шпинатом – 235 грн, «Чотири сири» з гострим медом – 225 грн.
Напої: коктейль «Мімоза» – 120 грн, Prosecco Martini DOC – 75/500 грн (100/750 мл), апельсиновий фреш – 75 грн.
Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.
Концептуальний інтер’єр Mimosa Brooklyn Pizza зі смачними стравами італійської кухні в меню гарантували закладу велику кількість прихильників. У меню представлена класична і авторська піца, паста і равіолі, а також корисні сніданки. Піца від Mimosa Brooklyn Pizza, яку готують в дров’яній печі, стала столичним хітом відразу — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків від піци.
Головна фотографія (колаж): Mimosa Brooklyn Pizza, Чічіко, Queen Kyiv
Фото: Facebook Queen Kyiv, Веранда на Днепре, Варенична Балувана Галя в Києві, Гастрокафе «Тарелка», Чічіко, Mimosa Brooklyn Pizza
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi