Стритфуд в Києві: де їсти авторські бургери, сендвічі, роли в лаваші від шефів Києва цього сезону - PostEat

пошук

Стритфуд в Києві: де їсти авторські бургери, сендвічі, роли в лаваші від шефів Києва цього сезону
04-09-2024 0 1813


Цього сезону шефи пропонують авторські бургери, сендвічі та роли в лаваші, що дивують не тільки оригінальними поєднаннями інгредієнтів, а й креативним підходом до традиційних страв. Кожен шматочок — це вибух смаку, що задовольняє навіть найвибагливіших гурманів. Якщо ви шукаєте, де спробувати найкращий стритфуд цього сезону, наша добірка допоможе знайти місця, де звичайний перекус перетворюється на кулінарну пригоду.

Doggeriz | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 1/2; вул. Гоголівська, 22-24; Дніпровська набережна, 14; Русанівська набережна, 4.

Години роботи: 10:00-22:00 (Спаська,1/2); 09:00-22:00 (Дніпровська наб,14); 11:00-22:00 (Гоголівська,22/24; Русанівська наб.,4)

Дещо з меню: FISHbusters Burger — 289 грн, О!mega Burger — 299 грн, Florida fish Cheesestake — 219 грн, Philadelphia Roll — 239 грн, Orange Beach Roll — 189 грн, Nevada Chicken Roll — 159 грн.

Деталі: Мережа ресторанів американської кухні Doggeriz вже майже 10 років вражає гостей авторськими бургерами, оригінальними хот-догами та найхрумкішими сайдами. Кожна з чотирьох зручних локацій — в центрі міста, на Подолі, на Осокорках та на Русанівці — має неповторну атмосферу та різноманітне меню.

На вас вже чекають особливі must try новинки від Doggeriz — два нових  фішбургери з рибною котлетою, авторськм соусами та ідеальни балансом смаків. Також серед яскравих новинок в меню Florida fish cheesestake сендвіч з білою рибою в пухкій булочці бріош, кращий вибір для всіх фанатів рибки.

Також в Doggeriz з’явились нові позиції — роли в лаваші з апетитними м’ясними начинками. Пікантний та потужний за смаком Philadelphia Roll з рубленою яловичиною, перцем халапеньо та теплим сирним соусом. Серед позицій з куркою — Orange Beach Roll з м’ясом стегна в хрусткій паніровці та фірмовим соусом, а також Nevada Chicken Roll з курячими нагетсами під фірмовим соусом айолі.

COOPER | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Години роботи: нд-чт 11:00-22:00, пт-сб 11:00-23:00

Дещо з меню: ранковий бургер — 275 грн, трюфельний бургер — 325 грн, буріто з креветками — 330 грн, бургер “Купер спешиал” — 365 грн.

Деталі: COOPER — корнер з бургерами і такос на Kyiv Food Market. На локації пропонують відомі бургери від одеського ресторатора Алекса Купера, а також мексиканський стріт-фуд. У меню – девять видів бургерів, серед яких є окремі позиції “Нова класика”: апетитний ранковий бургер зі смаженим беконом та трюфельний бургер з двома яловичими смеш котлетами і трюфельною тартуфатою. А шанувальникам креветок варто звернути увагу на буріто, де молюска поєднують з пряним рисом, авокадо і соусом хабанеро.

True Burger Bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 42

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:30

Дещо з меню: сезонний смеш з яловичиною та баклажанами кімчі — 438 грн, пеппер-стейк бургер — 598 грн, бургер з креветкою в соусі манго-унаги — 448 грн, рибний без булочки з зеленим салатом — 358 грн, вегетаріанський бургер з капустою кімчі — 398 грн.

Деталі: Burger Bar — стильний ресторан американської кухні в центрі міста, де котлети для бургерів готують з української фермерської яловичини та подають їх із соусами власного приготування. В меню ви знайдете понад два десятки видів бургерів, серед яких варіації з пеппер-стейком, з креветками  в соусі манго-унаги та бургер з двома рибними котлетами замість булочок. Рекомендуємо також встигнути скуштувати сезонний смеш з яловичиною та баклажанами кімчі.

Fat Daddy Burgers | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 10А

Години роботи: щодня 11:00 – 22:00

Дещо з меню: бургер Iowa — 285 грн, бургер Big Kahuna — 338 грн, бургер Сolorado — 205 грн, сендвіч Chicken — 152 грн, бургер Georgia — 245 грн.

Деталі: Fat Daddy Burgers – ресторан сучасної американської кухні з авторськими рецептами та доставкою. Бургер-меню складається з таких позицій: Iowa з мусом авокадо, Death Valley з гострим соусом, Chicago бургер яловичиною, Caribbean з начосом та часниковим соусом, Italiano з соусом бальзамік та бургер Fresh з сиром Чедер. Окрім цього можна спробувати сендвічі з куркою та вегетаріанські, салат грецький та з курячим філе, а також снеки — цибулеві кільця, нагетси, сирні кульки, начоси та картоплю фрі.

Ketchup Room | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лондонська, 14; вул. Якуба Коласа, 15; вул. Данченка, 20

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: бургер The Biggest – 370 грн, бургер Tuna Burger – 350 грн, бургер Minnesota – 300 грн, бургер Blue Cheese – 350 грн, бургер Italia – 310 грн.

Деталі: Ketchup Room — мережа кафе авторської американської кухні. В Ketchup Room представлено майже два десятки бургерів із котлетами з м’яса, риби та альтернативного м’яса. В Ketchup Room готують крафтові настоянки з натуральних інгредієнтів, в асортименті також лікери, домашні лимонади та запашна кава. Також в Ketchup Room величезна колекція кетчупів зі всього світу.

Mushlya | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 1; вул. Хрещатик, 25; вул. Велика Васильківська, 43; вул. Спаська, 5; Оболонський проспект, 26; вул. Велика Васильківська 111/113.

Дещо з меню: бургер Surf&Turf — 189 грн, бургер Beyond — 159 грн, сендвіч зі стейком тунця — 189 грн, сендвіч зі стейком лосося — 289 грн.

Деталі: Mushlya — seafood-заклади компанії Gastrofamily Group. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. Бургери готують з яловичою котлетою та тигровими креветками гриль, а також з веганською котлетою та цікавим поєднанням соусів. Сендвічі пропонують зі стейком з лосося та з тунця.

Головна фото: Melissa Walker Horn on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi