пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Свята вже на порозі, а це означає, що час готуватися до щедрого різдвяного та новорічного застілля. Якщо ви мрієте про святковий стіл, сповнений традиційних українських страв, але хочете уникнути годин на кухні — ця добірка саме для вас. Ресторани Києва підготували готові кошики зі смачними стравами, які подарують затишок і смак свята вашим близьким. Обирайте, замовляйте й насолоджуйтеся магією зимових вечорів без зайвих клопотів.
SHO | Instagram
Де: вулиця Мечникова, 18
Години роботи: щодня 10:00-23:00
Святкові страви: холодець з індички та півня — 590 грн/500 г, домашня ковбаса — 630 грн/500 г, вінегрет з опеньками — 490 грн/500 г, качка з яблуками — 950 грн/1 кг, щука фарширована — 1100 грн/1 кг, кутя — 250 грн/500 г.
Як замовити: за телефоном +380676294355
Деталі: SHO — один з найбільших ресторанів української кухні в країні, відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України. Зараз в ресторані пропонують святкові страви до різдвяного та новорічного столу: холодець з індички та півня, вінегрет з опеньками, м’ясні спеціалітети, качка фарширована яблуками або потрохами, фарширована щука або короп, медовик та традиційна кутя.
КАНАПА | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Андріївський узвіз, 19А
Години роботи: пн-чт 11:00-22:00, пт-нд 11:00-23:00
Вартість кошику: 2725 грн
Як замовити: за посиланням або за телефоном +380680443050
Деталі: «КАНАПА» на Андріївському узвозі — один з перших закладів сучасної української кухні в столиці. В меню ресторану ви знайдете автентичні українські страви, для яких обирають локальні продукти. До вашого святкового столу підготували смачні страви: качка, запечена з яблуками (1,3 кг), медово-вишнева глазур до качки (50 г), холодець із кролика з молекулярним хроном (400 г), паштет із печінки птиці з морквяним мусом (180 г), форшмак (120 г), “Наполеон” із печеними яблуками та шоколадним штрейзелем (600 г), вітальна листівка, пляшка брюту GastroFamily (0,75 л)
Готують вечерю з 14 грудня по 7 січня включно. Доставка доступна будь-яким зручним способом — курʼєр по Києву, Нова Пошта чи самовивіз з ресторану. Замовлення приймають щонайменше за 3 дні до бажаної дати доставки.
Царське Село | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)
Години роботи: щодня 10:00-23:00
Як замовити: за телефонами +380674341122, +380954341122
Велика різдвяно-новорічна бандероль: (на 6-8 осіб) — 8500 грн (буженина 500 г, рулет курячий 500 г, домашня ковбаса 500 г, салат олівʼє 500 г, салат оселедець під шубою 500 г, холодник з півня 300 г, качка фарширована 1,7 кг, торт “Медовик” 1 кг, мандарини 1 кг, наливка “Царське село” 500 мл);
Мала різдвяно-новорічна бандероль: (на 3-4 особи) — 5500 грн (буженина 300 г, салат олівʼє 500 г, салат оселедець під шубою 500 г, качка фарширована 1,7 кг, мандарини 1 кг, наливка “Царське село” 500 мл); різдвяно-новорічний кекс — 650 грн, буженина — 650 грн/500 г, домашня ковбаса — 600 грн/500 г, холодник з півня — 320 грн/300 г, торт “Медовик” — 1250 грн/1 кг.
Деталі: Традиційна новорічна бандероль від ресторану «Царське село» — це завжди святковий стіл на Різдво та Новий рік зі смачним та різноманітним меню без зайвих клопотів. Ресторан «Царське село» подбає про всі страви, щоб ви могли насолоджуватися святами та спілкуванням з рідними. До новорічного столу в обох варіантах бандеролей на вас чекають різноманітні улюблені святкові закуски, салати та основні страви. Також до бандеролей можна замовити різдвяно-новорічний кекс й доповнити її додатковими позиціями окремо. До кожної бандеролі до Різдва в подарунок кладуть кутю.
За двома зайцями | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Андріївський узвіз, 34
Години роботи: щодня 11:00-22:00
Що пропонують: Різдвяний/Новорічний набір на 2 особи — 2400 грн, Різдвяний/Новорічний набір на 4 особи — 4000 грн.
Як замовити: за номером телефону +380974445690
Деталі: Ресторан «За двома зайцями» на Подолі відкрив свої двері для гостей у 2000 році. Дизайн інтер’єру закладу, тематичне меню та особлива атмосфера переносять гостей у Київ початку XX століття. 1913 року. Цього року до зимових великодніх свят в ресторані створили Різдвяні та Новорічні набори, щоб ви насолоджувалися святами без зайвих турбот.
В наборі до Різдва на 2 особи: торт печінковий із трюфельним кремом (200 г), тарт із язиковим пате та мармеладом із помаранча (200 г), холодець (200 г), шуба (250 г), салат «I love you» (300 г), запечене курча (1 штю) або судак 300 г (на вибір), баранчик різдвяний (1 шт.), кутя (200 г), узвар (500 мл), настоянка (0,5 л). В Новорічному наборі додатково є рибний терін зі шпинатом та рибна юшка. Ви можете замовити смаколики з доставкою на таксі або забрати самостійно з ресторану.
Стрічка | Instagram
Де: Берестейський проспект, 53
Години роботи: пн-пт з 09:00 до 22:00, сб-нд з 12:00 до 22:00
Що пропонують: кошик для святкування на двох — 2900 грн, кошик для святкування на чотирьох — 3950 грн.
Як замовити: за посиланням
Деталі: Ресторан «Стрічка» пропонує сучасний погляд на традиційну українську кухню. Заклад прагне передати дух української спадщини, поєднуючи рідні традиції з інноваційними підходами до приготування страв. В ресторані створили по-справжньому затишну атмосферу, де кожна деталь інтер’єру розповідає історію.
Новорічний кошик від Стрічки — усе для святкового столу в одному наборі. Тут зібрали для вас улюблені українські страви: олів’є з лососем, маринований оселедець, холодець з курки з хроном, бріскет з яловичини, рієт із кизиловим варенням, гарбузовий хліб, штолен на десерт, мандаринова настоянка.
Первак | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Рогнідинська, 2
Години роботи: щодня 11:00-23:00
Що пропонують: новорічний бокс (олів’є 500 г, паштет 100 г, форшмак 140 г,сьомга шеф-посолу з крем-сиром 100/50 г, ароматна буженина 200 г, багет пшеничний з власної пекарні, соус хрін та гірчиця, різдвяний кекс, запечена качка або фарширована риба, пряники медові 2 шт, мандарини 5 шт, алкоголь на вибір).
Як замовити: за телефоном +380504690086
Деталі: Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні вже 24 роки. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, кожна з яких присвячена історичній місцевості Києва та Львова. До зимових свят пропонують 5 варіантів наповнення боксів з алкоголем на вибір у кожному боксі: новорічний бокс, великий новорічний бокс, новорічний бокс закусок, солодкий новорічний бокс, новорічний бокс міні. На вибір: настоянка 0,5 л власного приготування, червоне вино Leleka Wines Одеський чорний 0,75 л, просекко Castello di Amore Extra Dry 0,75 л, безалкогольне ігристе вино Freixenet біле сухе 0,75 л. Передзамовлення приймають за 24 або 48 годин, залежно від наповнення боксу.
Головна фото: pexels-nicole-michalou
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi