пошук
Дар'я Березан
Автор
пошук
Дар'я Березан
Автор
Напередодні новорічних та різдвяних свят кияни не тільки підбивають підсумки року, а й планують святкові вихідні. Чому б не внести в цей план пункт «Повечеряти в ресторані на затишній веранді з видом на вечірній засніжений Київ»? На думку нашої редакції, це чудова ідея як для романтичної зимової вечері з коханою людиною, так і для неквапливого сніданку в вихідний. У новій добірці ми розповідаємо про заклади з теплими всесезонними терасами та верандами в Києві, де можна насолодитися не тільки смачною їжею та напоями, а й мальовничим краєвидом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Городецького, 6.
Бюджет: ₴₴. Салати (175-290 грн), закуски (175-650 грн), страви з печі тоне (155-1400 грн).
Страви: харчо надікварі – 185 грн, аджапсандал – 185 грн, долма – 240 грн, чашушулі – 230 грн, хачапурі по-імеретинськи – 220 грн, шашлик з баранини 155 грн/100 г.
Деталі: грузинський ресторан в центрі Києва, телавська кухня, тераса, страви з печі тоне, сніданки, винні дегустації, формат take away, доставка.
«МАМА ГОЧІ» — ресторан у центрі Києва, що спеціалізується на регіональній кухні Грузії – телавській. Гостям пропонують спробувати автентичні кахетинські страви з м’яса, риби та овочів, що приготовані в печі тоне, традиційні гарячі супи, салати, закуски та десерти. Доповнити трапезу на всесезонній заскленій терасі може келих грузинського вина, чача або коктейль з барної карти ресторану.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 13/1.
Бюджет: ₴₴. Закуски (75-195 грн), ребра (265-390 грн), страви на компанію (500-1450 грн).
Страви: курячі крильця в імбирно-лаймовій глазурі – 145 грн, свиняче ребро на відкритому вогні – 265 грн, теляче томлене ребро у гранатовому соусі з королівськими печерицями – 390 грн, овочевий салат з крафтовою бринзою – 155 грн, бургер з яловичиною – 285 грн, картопля фрі – 50 грн.
Деталі: ресторан у центрі, страви з м’яса, сім видів ребер, мінімалістичний концептуальний інтер’єр, крафтове пиво від українських виробників, всесезонна тераса, резерв столів, авторські коктейлі, формат take away.
REBER BAR – ресторан на Великій Васильківській, що поєднує фірмові соковиті ребра та крафтове пиво з власної пивоварні. В меню гості можуть обрати з семи видів ребер у різноманітних соусах та маринадах, страви з запеченого та смаженого м’яса та риби, закуски до пива та страви для великої компанії. В REBER BAR представлено пиво темних та світлих сортів з власної броварні закладу та від українських виробників, класичні та авторські коктейлі, міцний алкоголь.
Веранда на Днепре — Veranda on the river
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 11а.
Бюджет: ₴₴₴. Закуски за авторськими рецептами (230-858 грн), риба та морепродукти (330-2750), м’ясо та птиця (220-720 грн).
Страви: карпачо з лосося з цедрою лайма і соусом Базилік – 308 грн, салат з печеним виноградом та козячим сиром Шеврано – 380 грн, креветки в тайському соусі з коріандром і тостами з чіабати – 630 грн, ризото з чорнилами каракатиці, сиром Страчатела і королівським крабом – 860 грн, біфштекс з дикого кабана з яєшнею на пюре з зеленого горошку з вершково-трюфельним соусом – 630 грн.
Деталі: триповерховий ресторан на Дніпрі, панорамний вид, тераса на даху, панорамні вікна, страви з тандиру, raw-bar, страви на відкритому вогні, Dress code, лаунж-зона, музичні вечори, широка винна карта, бенкети, резерв столів, авторські страви від шефа.
«Веранда на Днепре» — Veranda on the river — преміумресторан на воді, з якого відкривається мальовничий краєвид на Дніпро. В меню закладу гості можуть знайти як класичні позиції, так і авторські страви від шеф-кухаря ресторану Сергія Башинського. Можна обрати страви приготовані в тандирі або на відкритому вогні. У винній карті ресторану можна знайти позиції як від приватних виноробів, так і від іменитих брендів, відомих на весь світ.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Федорова, 10.
Бюджет: ₴₴ Холодні закуски (118-630 грн), страви приготовані на відкритому вогні (245-2560 грн), десерти (59-175 грн).
Страви: кавказький плов з бараниною в казані – 325 грн, бабагануш – 224 грн, хінкалі з бараниною – 35 грн, хачапурі по-аджарськи – 198 грн, курча Чкмерулі з часниково-вершковим соусом запечене у печі Пурне – 399 грн, фірмовий медовий торт з боржомськими шишками – 175 грн.
Деталі: грузинський ресторан в центрі Києва, сім’я ресторанів La Famiglia, шеф-кухарі Трістан Арабулі та Гурген Сарафян, страви на відкритому вогні, бенкети, резерв столів, широкий вибір грузинських вин, піч пурне, тераса, формат take away, доставка.
«Кувшин» — ресторан грузинської кухні з більш ніж десятирічною історією. Заклад знаходиться в центрі Києва, в сквері неподалік від станції метро «Олімпійська». Окрім основної літної, в ресторані є засклена зимня тераса з видом на сквер. В меню гості можуть обрати класичні страви кавказької кухні: хачапурі, хінкалі, люля-кебаби, шашлик та багато інших страв з м’яса, риби та овочів. Кожні четвер та п’ятницю на гостей чекає традиційний кавказький плов з баранини, якій готується в казанку на відкритому вогні. Щодо напоїв, то в винній карті ресторану представлена, як запевняють у закладі, найбільша в Києві колекція вин Кавказу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Андріївська, 9.
Бюджет: ₴₴. Закуски (45-245 грн), основні страви (145-325 грн), wok локшина (135-300 грн).
Страви: WOK локшина з креветками – 251 грн, темпура мікс – 245 грн, тайський салат з яловичиною – 170 грн, смажений тофу з броколі, солодким перцем та стручковою квасолею – 115 грн, локшина рисова з морепродуктами – 300 грн, філе морського окуня по-сичуанськи – 228 грн.
Деталі: ресторан паназійської кухні, страви Китаю, В’єтнаму і Таїланду, ланчі, корейський гриль, коктейльна карта, всесезонна веранда, система лояльності, доставка, формат take away.
Kin Kao — ресторан паназійської кухні на Подолі. Заклад пропонує широкий вибір страв з Кореї, Китаю, В’єтнаму і Таїланду: закуски (кімчі, темпура мікс, тайські кріпсі креветки), салати, спрінг-роли, бібімбаби та традиційні азійські десерти (моті, роті, банани в клярі з апельсиновим соусом). Ресторан цікавий своїми авторськими коктейлями та корейським грилем, що розміщений прямо у залі. З 12:00 до 17:00 діє час бізнес ланчу. Також є можливість замовити доставку.
Головне фото: kuvshin_restoran.
Фото: kuvshin_restoran, mamagochi.kiev.ua, reberbar, kinkaokyiv, veranda.on.the.river.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi