пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає про ресторани в центрі Києва, де можна провести час у колі рідних. Різноманіття морепродуктів, український затишок, авторська піца з дров’яної печі, цікаві десерти та грузинський колорит — обирайте сценарій для родинної вечері та бронюйте стіл.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Лаврська, 22
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: метр сала — 495 грн, борщ по-царськи — 285 грн, буженина запечена з гірчицею, морквою та часником — 125 грн/100 г, голубці «По-панськи» зі свинини та телятини — 250 грн, крученики по-волинськи — 410 грн, шашлик з домашнього курчати — 310 грн, торт «Київський» — 210 грн.
Деталі: ресторан української кухні з 25-річною історією, знаходиться на Печерську, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, тематичний інтер’єр, страви на мангалі, власна випічка та консервація, банкетне меню; сніданки 10:00-12:00 (у будні), 11:00-13:00 (у вихідні); карта сала, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, велика барна карта, настоянки власного виробництва, власна горілка, резерв столів, доставка.
Ресторан «Царське село» є одним з перших ресторанів української кухні в Києві. В стінах закладу відчувається багатостолітня сила українського духу, доповнена щирою гостинністю та затишком. Самостійно в «Царському селі» готують все, що можна приготувати на кухні: роблять соління та наливки, ліплять вареники та зрази, коптять та запікають сало, готують ковбаси, варять морс та узвар, витримують стейки з відбірної української яловичини, щоранку випікають хліб та печуть різноманітні торти. Для родинної вечері рекомендуємо заздалегідь зарезервувати стіл на «Горищі» — це невеликий простір над основною залою просто під стріхою, де можна влаштуватись окремою компанією.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Лесі Українки, 30В
Бюджет: ₴₴₴
Страви: гуакамоле зі стружкою тунця — 375 грн, салат з вугрем та морськими водоростями — 490 грн, мідії з горошком — 405 грн, пене з лососем — 495 грн, кальмар — 265 грн/100 г, стейк Порто — 340 грн.
Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходить в центрі міста, кілька зал, дизайнерський інтер’єр від loft buro, різноманіття свіжої риби та морепродуктів, відкрита кухня, страви на грилі, сезонне меню, класичні коктейлі, велика винна карта, жива музика, резерв столів.
Ресторан «Porto» — заклад ресторанної мережі середземноморської кухні в центрі міста. Інтер’єр авторства loft buro просочений глибокою морською блакиттю з яскравими білосніжними акцентами. У меню ресторану представлені різноманітні види молюсків та риби: морський язик, барабулька, соняшник, крила ската, тюрбо та інші. Гості самостійно можуть обрати спосіб приготування: соте, суп, сиціліано, в пергаменті, на грилі, по-домашньому та в солі, а потім спостерігати за процесом приготування на відкритій кухні. Так само, як свіжий салат, м’ясні страви, свіжоспечений хліб, домашні десерти та багатий вибір вин. Одним з фаворитів меню гості обрали соте з морепродуктів. До кожної позиції сомельє підбере винну пару, у винотеці зібрані одні з кращих зразки вин світу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 42А
Бюджет: ₴₴.
Страви: піца «Крива піца» — 250 грн, піца п’ять сирів з руколою — 275 грн, cалат з кальмарами — 250 грн, фетучіні з куркою та грибами у вершковому соусі — 195 грн, свинячі ребра ВВQ зі смаженою картоплею — 235 грн, медальйони з яловичини в вершково-грибному соусі — 345 грн.
Деталі: заклад у центрі міста, кілька поверхів (на -1 поверсі є зал-сховище), піца з дров‘яної печі, страви у хоспері, сніданки до 16:00 (просеко або сік на вибір у подарунок до кожного сніданку), музичні вечори кожної п’ятниці, pets friendly, доставка, коктейлі, авторські чаї, пиво, вино, міцний алкоголь, коктейлі, безалкогольні та алкогольні напої, працює щодня 11:00 – 21:00.
«Крива Піца» — атмосферний заклад в центрі Києва з інстаграмним інтер’єром та залом-сховищем на -1 поверсі. Головна зірка меню — піца з дров’яної печі, якої готують 11 видів. Окрім піци у меню представлені салати, пасти, сніданки до 16:00 (які подають із соком в асортименті або просекко в подарунок), холодні закуски, десерти, а також страви, приготовані на вугіллі в хоспері. Серед топу страв, які можна замовити на вечерю — cалат з кальмарами та фетучіні з куркою та грибами у вершковому соусі, свинячі ребра ВВQ зі смаженою картоплею або медальйони з яловичини в вершково-грибному соусі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Грушевського, 1в
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: асорті грузинських сирів — 330 грн, смажені баклажани фаршировані горіховою пастою — 250 грн, долма із соусом мацоні — 270 грн, імеретинський хачапурі — 285 грн, ростбіф з овочами та зеленим соусом — 290 грн.
Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.
Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і парк роблять ресторан вдалою локацією для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії та деякі позиції з європейської кухні. Оскільки Saperavi сімейний заклад, тут подбали і про дітей — для них облаштовано окрему дитячу кімнату з м’яким килимом, іграшками та столами для малювання.
Амстер Дамстер — Amster Damster
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 111/113
Бюджет: ₴₴.
Страви: I’m Оселедець — сет фірмових оселедців — 229 грн, біттерболлени — 149 грн, рагмунки — шведські деруни з трьома начинками — 159 грн, сморреброд з куркою теріякі — 139 грн, класичний шнiцель Старої Європи — 274 грн.
Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан-бар, західноєвропейська кухня, сніданки, стильний інтер’єр, формат take away, kids friendly, винна і коктейльна карти, авторські коктейлі.
Amster Damster — це європейський ресторан, в якому подають авторські інтерпретації традиційних голландських страв і популярні страви європейської кухні. В Amster Damster варто приходити у будь-яку годину дня, щоб познайомитись із розмаїттям смаків голландської кухні. Щодня з 10:00 до 16:00 на сніданки пригощають корисними або веселими напоями. А на вечерю можна обрати сети нідерландських закуск чи фірмові біттерболлени з томленої телятини, шведські деруни рагмунки з трьома начинками: м`ясний рієт, грибний паштет та паштет з оселедця та класичний шнiцель Старої Європи. До страв завжди можна обрати щось з різноманіття коктейлів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хрещатик, 13
Бюджет: ₴₴.
Страви: антипасті м’ясна — 425 грн, тортилья з телятиною, в’яленими томатами, вершковим сиром та трюфельною олією — 185 грн, салат з запеченими овочами та сиром фета — 189 грн, люля-кебаб з запеченою картоплею та томатами — 275 грн.
Деталі: сімейний ресторан, страви української та європейської кухонь, сніданки, кальян, сучасний інтер’єр, банкетне та дитяче меню, формат take away, акції та знижки.
Сімейні кафе «Моменти» мають дві локації, одна з яких на головній вулиці Києва. Затишний інтер’єр та страви української та європейської кухонь роблять локацію гарним варіантом для святкування сімейних подій. В ресторані на Русанівці облаштований невеликий дитячий куточок, де діти можуть погратись та помалювати. Також доступне дитяче та банкетне меню.
Головна фото: Saperavi
Фото: Facebook «Царське село», Porto Maltese, «Крива піца», Saperavi, «Амстер Дамстер», «Моменти».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi