Великий вибір вареників у Львові: смачна класика для вимогливих гурманів - PostEat

пошук

Великий вибір вареників у Львові: смачна класика для вимогливих гурманів
28-08-2024 0 1292


Де скуштувати вареники у Львові, розповідає редакція PostEat. Вареники — це справжня класика української кухні, що здатна підкорити навіть найвибагливіших гурманів. У сучасних закладах ви знайдете варіанти на будь-який смак: від традиційних з картоплею чи сиром до несподіваних поєднань навіть екзотичними інгредієнтами. Ці ніжні, з любов’ю приготовані страви мають силу повернути у дитинство або ж відкрити щось зовсім нове. Якщо ви обожнюєте вареники і готові до гастрономічних відкриттів, ця добірка — для вас.

36По | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Ринок, 36

Години роботи: щодня 08:00-00:00

Дещо з меню: вареники у буряковому соку з кроликом — 275 грн, вареники з картоплею та міксом грибів — 175 грн, вареники з копченим лососем та страчателлою — 345 грн, вареники зі щукою, обпаленим апельсином та соусом песто — 275 грн.

Деталі: «36По» — 6-поверховий ресторан на площі Ринок з тематичним дизайном на кожному поверсі. Це концептуальне місце, де поєднана історія створення видатного міста, кулінарних та культурних українських традицій. Тут є колекційний кавовий апарат Slayer Espresso Gold та власна пивоварня Kaspar Schulz з широким асортиментом пива приготовленим за старовинними німецькими та бельгійськими рецептами, найвищий акваріум в Україні з акулами, тераса з відкидним дахом, який відкриває захопливу панораму Львова. В меню кілька видів класичних та авторських вареників, зокрема, зі щукою та обпаленим апельсином, з копченим лососем та страчателлою, у буряковому соку з кроликом.

Gazda Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр. Свободи, 31; вул. Чернівецька, 21; вул. Шевченка, 73

Години роботи: щодня 09:00 — 00:00 (Свободи та Шевченка), щодня 05:00 — 00:00 (Чернівецька)

Дещо з меню: вареники в асортименті — 165 грн, вареники зі шпинатом у сирному соусі — 235 грн, вареники карбонара — 245 грн, вареники з вишнями у ванільному соусі — 220 грн.

Деталі: Мережа кафе української кухні Gazda вражає львів’ян та гостей міста сучасним інтер’єром, домашньою атмосферою та великим різноманіттям традиційних страв. Якщо ви шукаєте найбільший вибір вареників у Львові, то прямуйте одразу в Gazda Cafe — в закладах вам їх приготують з самого ранку і до пізнього вечора.

Шанувальники класичних смаків можуть обрати вареники з картоплею, з картоплею та грибами, з капустою, з м‘ясом, з шпинатом та сиром, до речі, за бажанням, для вас їх можуть ще й підсмажити. До вареників ви можете замовити соуси тартар, аджику, сметанно-часниковий, в якості додатків бекон, смажену цибулю, бринзу, шкварки або грибну підливу.

Також в Gazda Cafe готують цікаві варіації цієї страви — вареники зі шпинатом у сирному соусі та вареники з картоплею в соусі карбонара. Зіркою солодких вареників завжди є начинка з вишні, а у Gazda Cafe їх доповнили ванільним соусом.

Борщ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Катедральна, 3

Години роботи: щодня 09:00 – 23:00

Дещо з меню: вареники з капустою — 165 грн, вареники з картоплею та грибами — 165 грн, вареники з картоплею та сиром — 165 грн, вареники з м’ясом — 175 грн, вареники з чорницею — 185 грн, вареники з вишнею — 185 грн, вареники з полуницею — 185 грн.

Деталі: «Борщ» – це ресторан традиційної та сучасної української кухні з авторськими рецептами борщу. Тут панує домашня затишна атмосфера та козацький настрій, який проник навіть у меню. Основне меню поділене за категоріями, всі розділи названі тематично “Як козаки…”. Хліб у ресторані власної випічки, готують куліш, солодкі та солоні вареники, також можна скуштувати асорті сала та намазок, 6 видів борщів, терті пляцки та свинячі крученики. Вареники готують солоні з капустою, з картоплею та сиром, з м’ясом та солодкі з вишнею, з полуницею та з чорницею. 

Вулик | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 16

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: вареники з м’ясом — 159 грн, вареники з картоплі зі сметаною і шкварками — 129 грн, вареники з мачанкою з білих грибів — 129 грн, вареники смажені на пательні — 139 грн.

Деталі: Ресторан «Вулик» знаходиться у самому серці Львова. Інтер’єр закладу виконаний у стилі, характерному для будиночків Центральної України кінця 16 століття: світлі мазані стіни, багато світлого дерева та відповідні меблі. Кухня ресторану спеціалізується на українських та вірменських стравах, а також на авторських медових стравах. Вареники у «Вулику» готують з телятиною та з картоплею — останні подають зі сметаною і шкварками, з мачанкою з білих грибів та смаженими. Не забудьте спробувати напої: близько 25 видів медових настоянок та медове пиво.

Язиката Теща | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Свободи, 16

Години роботи: пн 11:00 — 22:00, вт-чт 09:00 — 22:00, пт-нд 09:00 — 23:00

Дещо з меню: вареники з картоплею, сметаною та шкварками — 99 грн, вареники з картоплею та грибами, сметаною і шкварками — 109 грн, смажені вареники з м’ясом та грибами, бринзою , шкварками і томатним соусом — 180 грн.

Деталі: “Язиката Теща” — ресторан української кухні з великим асортиментом страв та напоїв за доступними цінами. В основному меню ви знайдете багато класичних українських страв, які ми всі любимо з дитинства. Вам запропонують різноманіття закусок, улюблені бограч та борщ, деруни та банош, вареники і зрази, стейки і форель, штрудель та львівський сирник. Вареники готують з картоплею, з картоплею та грибами, з м’ясом та бринзою. Також варто звернути увагу на велику коктейльну карту з класичними та безалкогольними позиціями.

Головна фото: Gazda Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi