WorldFood GastroDays 2025 та Tea&Coffee Shop 2025: розвиваймо українську гастрокультуру разом - PostEat
WorldFood GastroDays 2025 та Tea&Coffee Shop 2025: розвиваймо українську гастрокультуру разом
18-03-2025 0 113

Партнери

Автор


9-10 квітня в Києві вже вдруге відкриють свої двері виставки присвячені індустрії їжі та напоїв поза домом – WorldFood GastroDays та Tea&Coffee Shop.
На одному майданчику зберуться виробники та постачальники харчових продуктів, сировини для приготування страв та напоїв у закладах громадського харчування, заготовок та напівфабрикатів для фаст-фуду, інгредієнтів та продуктів для страв національних кухонь.

Комплексні пропозиції та індивідуальні рішення з облаштування професійних кухонь в ГоРеКа запропонують як українські виробники, так і дилери надійних європейських брендів. А шеф-кухарі, які популяризують локальні українські продукти зможуть поспілкуватись з власниками сімейних виробництв та обрати для своїх страв унікальні крафтові продукти.

Окрім цього на виставках можна буде ознайомитись з асортиментом рішень з упаковки страв та напоїв для доставки, порційного фасування продуктів невеликих об’ємів: соусів, джемів та спецій, а також з програмами автоматизації кав’ярень, барів і ресторанів.

Розмаїття чаїв, кави, сиропів та молока для приготування ідеальних гарячих та прохолодних напоїв, кавових автоматів та обладнання, а також посуду для напоїв на винос знайдуть на Tea&Coffee Shop власники кав’ярень, бариста та всі, хто прагне вдосконалювати карту напоїв власного закладу. А для тих, хто хоче подарувати клієнтам справжнє гастрономічне задоволення і підкреслити свою унікальність, учасники запропонують авторські десерти, корисні перекуси та вишукані смаколики.

Цьогоріч, родзинкою програми стане подія CHEF DAYS: Майданчик гастрономічних вражень, що відбудеться за підтримки Асоціації шеф-кухарів України та Кулінарної академії. Протягом двох днів провідні шеф-кухарі України ділитимуться досвідом та проведуть інтерактивні майстер-класи з використанням обладнання та продуктів учасників виставки.

Чим сьогодні живуть ресторатори? Про це – у діловій програмі виставки. 

9 квітня під час заходу Підтримка HoReCa: Бекстейдж закладу громадського харчування спікери та модератор заходу Євген Комаров, гастроексперт та гастроюрист GLOBAL LAW, підніматимуть нагальні питання сучасного ресторанного бізнесу:

  • Який вектор змін обрати закладу: від винної карти та меню до контролю грошей, оцінки прибутковості бізнесу, планування бюджету?
  • Як створити в закладі інклюзивність, доступність та чуйний простір?
  • Як реінтегрувати ветеранів в ресторанний бізнес?

10 квітня учасники нетворкінгу Постачальник VS ресторатор: фасилітація в діалозі про локальну гастроспадщину разом з модераторкою Оленою Брайченко, засновницею проєкту їzhakultura, зустрінуться, щоб обговорити як унікальним крафтовим виробникам та рестораторам знайти найкоротший шлях один до одного, підсиливши власне меню гастрономічними брендами українських регіонів.

А також, 9 квітня для всіх хто прагне розширити свій бізнес завдяки публічним закупівлям та опанувати їх складний алгоритм, відбудеться семінар на тему Публічні закупівлі в фуд-індустрії: інгредієнти успіху.

Дата проведення: 9-10 квітня 2025

Місце проведення: Київ, МВЦ (пав.1С), Броварський пр-т, 15

Отримати квиток:  bit.ly/GDticket25  

Детальніше про виставку: gastrodays.com.ua 

Контакти організаторів: ДП «Прем’єр Експо» Тел.: 044 496 86 45, food@pe.com.ua

 

Вартість квитка з промокодом POSTEAT – 150 грн (без промокоду – 300 грн)

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi