Заклади з відкритою кухнею у Львові: магія створення сезонних страв на ваших очах - PostEat

пошук

Заклади з відкритою кухнею у Львові: магія створення сезонних страв на ваших очах
11-12-2024 0 71


Відкрита кухня — це не просто спосіб приготування страв, а справжнє гастрономічне шоу, де шефи розкривають секрети майстерності, а аромати зачаровують ще до подачі на стіл. Спостерігати за тим, як створюються сезонні кулінарні шедеври, — це окреме задоволення, яке додає особливого смаку вашому вечору. У цій добірці ми зібрали заклади, де магія приготування страв відбувається прямо перед вами, перетворюючи звичайну вечерю на незабутню подію.

Дуже висока кухня | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Ринок, 14

Години роботи: пн-пт 16:00-22:30, сб-нд 13:00-22:30

Дещо з меню: паляничка з салом та черемшою — 190 грн, cалат з креветками на грилі — 450 грн, буябес — 265 грн, тепле табуле з кіноа, печений топінамбур, батат, морква, і медальйон з баклажана, овочевий жу — 310 грн.

Деталі: «Дуже висока кухня» / Pretty High Kitchen — це ресторан, гасло якого звучить, як «їжа і музика без посередників». Дизайн закладу дуже стильний та вінтажний, велика відкрита кухня дозволяє спостерігати за магією приготування ваших страв.  За кухню відповідає досвідчений Юрій Кошик. За концепцією, в ресторані було відсутнє фіксоване меню страв — до гостя підходив кухар, питав про уподобання, пропонував страву та озвучував орієнтовну вартість. Зараз в ресторані втілили особливе меню, натхненням для якого стали страви гостей, що вони обирали впродовж 5 років існування закладу. Меню страв не є альтернативою — воно доповнює основний концепт. Ви все ще можете звернутись до шефа і отримати щось особливе, або ж обрати з запропонованих страв, які вже завоювали ваші серця.

Budzzini | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дорошенка, 8; вул. Шевченка, 73

Години роботи: щодня 05:00-00:00 (Дорошенка); щодня 08:00-00:00 (Шевченка)

Дещо з меню: піца зі шпинатом та куркою — 255 грн/370 грн, гарбузове ризото з качиним філе — 330 грн, лазанья класична — 245 грн, мідії у вершковому соусі — 320 грн, лимонний чізкейк — 195 грн.

Деталі: Італійські ресторани Budzzini — це справжній куточок гастрономічного щастя для любителів якісної кухні та незабутнього відпочинку. Вже з перших хвилин перебування ви відчуєте атмосферу теплої, сонячної Італії. У Budzzini проводять затишні сніданки в родинному колі, насолоджуються бізнес-ланчами з колегами або ж влаштовують романтичні вечори. Гармонійний інтер’єр закладу поєднує стильну елегантність із сучасним комфортом. 

Меню вражає багатством смаків італійської кухні, ексклюзивними напоями та, безперечно, найширшим асортиментом піци у Львові. До вашої уваги понад 30 видів, серед яких є як класичні улюблені рецепти, так і унікальні авторські варіанти. У Budzzini ви можете спостерігати, як шефи майстерно замішують тісто для піци, обсмажують пасту чи готують соуси на відкритій кухні — це додає атмосфері інтерактивності та дарує вам захоплюючий досвід.

Зорецвіт | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевченка, 120, простір KIVSH

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Дещо з меню: піца цукіні — баклажан — страчатела — 375 грн, намазка з томатами — 165 грн, сатай із сердець ягнят — 385 грн, паста з яловичими хвостами — 375 грн.

Деталі: «Зорецвіт» — це восьмий заклад у Львові від ресторатора Нестора Шуманського, власника мережі Shum Group. У закладі вас зустріне відкрита кухня, яку очолює команда шефа Тараса Гавриляка. У меню — сніданки, піца з печі, паста, соковиті стейки, витримані в Dry Ager і багато іншого. Окрему увагу присвятили вину — у карті 69 позицій, з акцентом на натуральне. Але любителям класики також знайдеться багато цікавого. 30% винної карти — складає українське вино. Заклад здивує великим «кубом» з оніксу, що слугує зоною для сомельє. Бар очолює шеф-бармен мережі Андрій Костенюк, дворазовий чемпіон України в категорії кава та алкоголь. Тому в барному меню і спешелті кава, і коктейлі, і вибірка міцного алкоголю.

FAMI.Chefs | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Мельника, 18

Години роботи: пн-вт – вихідні, ср-нд 12:00 — 23:00

Дещо з меню: карпачо з тунця та сибаса з маринованим чері та дресінгом кімчі — 280 грн, картопляні крокети з чорною ікрою — 390 грн, салат з печеного буряка та сиром лабне — 280 грн, картопляне окономіякі з яловичиною — 250 грн.

Деталі: Fami Chefs – це ресторан української, європейської та азійської кухні на території комплексу Leoland. Просторий ресторан поєднав різні зони для відпочинку, зокрема основний зал, японський стіл на 8 осіб, зони з диванами, терасу та скляну кімнату. Засновники кажуть, що кожна страва має свою історію, привезену їх шеф-кухарями з подорожей світом. Тут можна скуштувати як традиційний бограч, так і фірмову качку по-пекінськи. В ресторані проводять проводять гастровечірі з запрошеними шефами та винні дегустації.

36ПО | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Ринок, 36

Години роботи: щодня 08:00-00:00

Дещо з меню: карпаччо з лосося із соусом понзу та халапеньо — 590 грн, теплий салат з телятини та пряним гарбузом — 480 грн, вареники зі щукою, обпаленим апельсином та соусом песто — 295 грн.

Деталі: «36По» — 6-поверховий ресторан на площі Ринок з тематичним дизайном на кожному поверсі. Це концептуальне місце, де поєднана історія створення видатного міста, кулінарних та культурних українських традицій. Тут є колекційний кавовий апарат Slayer Espresso Gold та власна пивоварня Kaspar Schulz з широким асортиментом пива приготовленим за старовинними німецькими та бельгійськими рецептами, найвищий акваріум в Україні з акулами, тераса з відкидним дахом, який відкриває захопливу панораму Львова.

ГРУЗИНСЬКИЙ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Павла Ковжуна, 2

Години роботи: нд-чт 12:00-22:00, пт-сб 12:00-23:00

Дещо з меню: квері з телятиною — 210 грн,томлений буряк з ткемалі та фетою — 185 грн, чкмерулі — 365 грн, люля-кебаб з баранини — 340 грн, хачапурі по-аджарськи з бастурмою — 290 грн.

Деталі: Ресторан «Грузинський» знаходиться в межах історичного центру міста. Це один із закладів компанії Shum Group від Нестора Шуманського. Заклад має два поверхи, відкриту кухню та окрему винну кімнату для подій та святкувань. «Грузинський» — неавтентичний грузинський ресторан, тож у меню можна знайти як і традиційні страви, так і грузинське кімчі чи грузинську гречку. Окрім цього є дитяче меню та грузинські обіди у будні з 12:00 до 16:00.

Головна фото: Дуже висока кухня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi