пошук
Оксана Чернова
Автор
пошук
Оксана Чернова
Автор
Нью-Йорк, 2024 рік, Summer Fancy Food Show. Це одна з найпрестижніших продовольчих подій року, що об’єднала лідерів галузі, інноваторів та ентузіастів для обговорення останніх тенденцій, продуктів та технологій, які формують майбутнє харчової індустрії.
Оксана Чернова — сирна експертка, засновниця ProCheese Academy, суддя міжнародного сирного конкурсу World Cheese Awards була присутньою на шоу і ділиться своїми спостереженнями.
Щорічна виставка представляє платформу для тих, хто вже працює на американському ринку, а також для компаній, які прагнуть розширити свою діяльність у США. Учасники мали можливість відвідати численні лекції про розвиток сервісів обслуговування, майстер-класи та дегустації сирів.
З-поміж інших виділявся італійський павільйон, який презентував понад 300 місцевих виробників харчових продуктів та напоїв. Павільйон привернув увагу яскравою червоною доріжкою та присутністю відомих осіб кулінарного світу та урядовців.
У рамках шоу також відбувся конкурс на визначення продукту року в різних категоріях — напої, ковбаси, снеки та сири. Переможцями в категорії сирів стали:
Відвідування таких заходів дозволяє досліджувати нові ринки та формувати бачення майбутніх харчових тенденцій. І, звісно, переймати досвід, щоб впроваджувати найкращі практики на власному ринку.
Наприклад, швейцарська компанія Jymi виготовляє класичний Раклет. Але успішно адаптувалася до американського ринку, запропонувавши його варіації зі смаком ферментованого часнику або ж із додаванням блакитної плісняви — загалом понад 10 варіантів смаків Раклету. Чудовий зразок поєднання розвитку в конкретній категорії та адаптивності до запитів аудиторії, змін і тенденцій ринку.
«Summer Fancy Food Show 2024 ще раз підтвердив свій статус однієї з ключових подій у харчовій індустрії. А українському бізнесу, що хоче розвиватися та бути конкурентоспроможним, варто звертати увагу на тренди, які вже вкорінилися закордоном і підхоплювати їх», — підсумовує Оксана.
Текст та фото надані авторкою.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi