пошук
ЇЖА / КИЇВ • 01 Aug 2025
Нова сучасна українська кухня – яка вона? Чи є в ній місце творчості і розвитку, чи потрібно видозмінювати борщ і вареники, і що ще ми можемо запропонувати світу? Ці запитання останніми...
ЇЖА / КИЇВ • 31 Jul 2025
28 Jul 2025
24 Jul 2025
23 Jul 2025
22 Jul 2025
ВИНО / СВІТ • 31 Jul 2025
ЇЖА / СВІТ • 30 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 29 Jul 2025
ЇЖА / СВІТ • 28 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 28 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 24 Jul 2025
ЇЖА • 23 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 23 Jul 2025
Zagoriy Foundation випустили третій ілюстрований електронний путівник українськими звичаями «Витоки. Літньо-осінній цикл». У це видання увійшли одразу два календарних цикли – літо та...
31 Jul 2025
29 Jul 2025
01 Aug 2025
ЇЖА / КИЇВ • 22 Jul 2025
ВИНО / СВІТ • 21 Jul 2025
БАРИ / КИЇВ • 21 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 19 Jul 2025
ЇЖА / СВІТ • 18 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 17 Jul 2025
ЇЖА / ЛЬВІВ • 17 Jul 2025
25 Mar 2025
07 Feb 2025
05 Feb 2025
01 Feb 2025
ЇЖА / СВІТ • 17 Jul 2025
Коли мова заходить про пінчос і тапас, перше, що запам’ятовується - не тільки хрустка текстура хліба, не лише якість хамону чи свіжість морепродуктів. Це - соус. Саме він вирішує, чи буде...
ЇЖА / КИЇВ • 16 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 15 Jul 2025
ЇЖА / КИЇВ • 14 Jul 2025