пошук
Деруни з гарбузом
Найчастіше деруни готують лише з картоплі, а чи пробували ви деруни з кабачками чи з гарбузом? Саме ці овочі додають дерунам цікавішого та насиченішого смаку.
Ингредиенты
Картопля
4 штука
Гарбуз
100 грамм
Кабачок
1 штука
Цибуля
2 штука
Борошно
2 столовую ложку
Олія рослинна
50 миллилитр (мл)
Сіль, перець, лавровий лист
по вкусу
Сметана
по вкусу
Яйця курячі
1 штука
Инструкция приготовления
🕒 30 минут
1. Чистимо картоплю, кабачок та гарбуз і все разом натираємо на крупній тертці. Очищену цибулю натираємо на дрібній тертці. Додаємо сіль, перець і мелений лавровий лист та перемішуємо все разом.
2. Як тільки овочі пустять сік, його потрібно позбутися - усю суміш треба добре відтиснути руками.
3. Додаємо до натертих овочів яйце і борошно та добре перемішуємо.
4. На розігріту сковороду наливаємо рослинну олію і обсмажуємо деруни по 3 хвилини з кожної сторони.
5. Готові деруни прикрашаємо зеленню та подаємо зі сметаною. Смачного!
Коментарi