Деруни з гарбузом - PostEat

пошук

DEFAULT

Деруни з гарбузом

29-09-2017 0

Найчастіше деруни готують лише з картоплі, а чи пробували ви деруни з кабачками чи з гарбузом? Саме ці овочі додають дерунам цікавішого та насиченішого смаку.

Ингредиенты

Картопля

4 штука

Гарбуз

100 грамм

Кабачок

1 штука

Цибуля

2 штука

Борошно

2 столовую ложку

Олія рослинна

50 миллилитр (мл)

Сіль, перець, лавровий лист

по вкусу

Сметана

по вкусу

Яйця курячі

1 штука

Инструкция приготовления

🕒 30 минут

1. Чистимо картоплю, кабачок та гарбуз і все разом натираємо на крупній тертці. Очищену цибулю натираємо на дрібній тертці. Додаємо сіль, перець і мелений лавровий лист та перемішуємо все разом.

2. Як тільки овочі пустять сік, його потрібно позбутися - усю суміш треба добре відтиснути руками.

3. Додаємо до натертих овочів яйце і борошно та добре перемішуємо.

4. На розігріту сковороду наливаємо рослинну олію і обсмажуємо деруни по 3 хвилини з кожної сторони.

5. Готові деруни прикрашаємо зеленню та подаємо зі сметаною. Смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: