пошук
Запечені баклажани з індичкою і сиром
Цей нехитрий рецепт приготування баклажанів не залишить нікого байдужим . Соковита індичка, пікантні баклажани та ароматний сир - що може бути краще?
Ингредиенты
Баклажан
1 штука
Філе індиче
300 грамм
Помідри
2 штука
Сир твердий
100 грамм
Сметана
100 грамм
Перець «Чилі»
по вкусу
Олія
грамм
Борошно
грамм
Сіль, перець, прованські трави, часник сушений
по вкусу
Инструкция приготовления
30 минут
1. Нарізаємо індичку пластинками та злегка відбиваємо її. Приправляємо індичку сіллю, перцем та прованськими травами. І обсмажуємо на сковороді з обох сторін.
2. До готової індички додаємо перець «Чилі».
3. Нарізаємо кільцями баклажани, солимо, перчимо і також обсмажуємо на сковороді.
4. Нарізаємо кільцями помідори, натираємо сир. А до сметани додаємо сушений часник
5. Викладаємо на деко баклажани, помідори та індичку чергуючи між собою. Змащуємо сметаною та посипаємо твердим сиром і відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Коментарi