Запечені баклажани з індичкою і сиром - PostEat

пошук

DEFAULT

Запечені баклажани з індичкою і сиром

14-09-2017 0

Цей нехитрий рецепт приготування баклажанів не залишить нікого байдужим . Соковита індичка, пікантні баклажани та ароматний сир - що може бути краще?

Ингредиенты

Баклажан

1 штука

Філе індиче

300 грамм

Помідри

2 штука

Сир твердий

100 грамм

Сметана

100 грамм

Перець «Чилі»

по вкусу

Олія

грамм

Борошно

грамм

Сіль, перець, прованські трави, часник сушений

по вкусу

Инструкция приготовления

🕒 30 минут

1. Нарізаємо індичку пластинками та злегка відбиваємо її. Приправляємо індичку сіллю, перцем та прованськими травами. І обсмажуємо на сковороді з обох сторін.

2. До готової індички додаємо перець «Чилі».

3. Нарізаємо кільцями баклажани, солимо, перчимо і також обсмажуємо на сковороді.

4. Нарізаємо кільцями помідори, натираємо сир. А до сметани додаємо сушений часник

5. Викладаємо на деко баклажани, помідори та індичку чергуючи між собою. Змащуємо сметаною та посипаємо твердим сиром і відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Видео к рецепту

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: