пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Cімейна виноробня Home Wine From Boris Вікторії й Бориса Пекер розташована на даховій терасі багатоповерхового будинку в центрі Миколаєва. Подружжя мріє об’єднати виноробство, мистецтво й кулінарію під одним дахом, вважає героями французьких гаражистів 1990-х і називає вина сорту винограда молдова найбільш недооціненими. Інші думки і правила Вікторії й Бориса — у новому випуску рубрики «Правила українських виноробів».
Вікторія й Борис Пекер
Вік: 52 і 60
Освіта: економіст-бухгалтер (Вікторія), кандидат технічних наук (Борис)
Основний бізнес: стіліст-іміджмейкер (Вікторія), науковий співробітник університету (Борис)
Площа власного виноградника: виноград закуповується на виноградниках Півдня Причорномор’я України, закладений власний виноградник 2 га (мерло і шираз)
Обсяг виробництва: 2000 пляшок на рік
Ми не можемо жити у бездіяльності.
Найважче нам миритись з байдужістю і безвідповідальністю.
Головна цінність у житті — це творити і створювати нове.
Якби мали шанс почати все спочатку, то б повторили все набагато інтенсивніше, без коливань і довгих роздумів.
Наш душевний стан зараз схожий на спринтера на старті.
Наша «суперсила» — це сім’я.
Справжній винороб ніколи не байдужий до кожного свого вина.
Ми займаємось вином тому що це мистецтво створювати живе і неповторне вино.
Культура вина — це розуміння сутності вина, процесу його походження, дорослішання і споживання.
Наше найбільше відкриття у вині на сьогодні — це петнати.
Найбільша проблема українського виноробства в вкрай зарегульованому законодавстві, яке пригнічує будь-яку діяльність виноробів. В ідеалі, держава зобов’язана створити такі стимули і умови, щоб кожен мріяв стати виноробом! Приклад — Чилі.
Найбільше нам подобається поєднання таніних сухих насичених червоних вин з стейком T-bone rarе, білого сухого вина зі свіжим ароматом гірського струмка і скибочкою присмаженого лосося.
Ідеальний день для нас — це насичений активністю і подіями день. Коли ввечері здається, що ранок був кілька років тому.
Якби нам до кінця життя довелося пити одне вино, то це було б ординарне насичене сухе червоне першого року життя.
Головне у віні — це характер винороба.
Якби нам дали $ 1 000 000, ми б об’єднали виноробню, кулінарію, мистецтво фотографії та графіки, музику в одній майстерні.
Найдивніший комплімент, який давали нашим винам — це «кращий Одеський Чорний який я пробувала».
Найбільш недооцінені вина — це вина сорту винограда молдова.
Найдивнішим вином у нашому житті було вино «Чорний Доктор» 1982 року.
Для винороба успіх — коли його вино хочуть знову і знову.
Щастя для нас — коли створене вино перевершує власні очікування.
Наші герої у світовій історії виноробства — це перші французькі винороби-гаражисти 1990-х.
Героїв у реальному житті не маємо. Не сотвори собі кумира, як то кажуть.
Якби наше життя було фільмом, воно б називалось «Спробувати все».
Якби нам дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинутися в Україні виноробство, то ми б скасували будь-яку регуляцію держави. Здорова конкуренція — найпотужніший рушій розвитку.
Фото: Home Wine From Boris, Павло Мазай, Арсен Федосенко
Читайте також:
Правила українських виноробів: Маша Скорченко
Правила українських виноробів: Георгій Молчанов
Правила українських виноробів: Борис Слабошевський
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi