пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Журналіст Eater побував на плантаціях каєнського перцю у Луїзіані, у цеху ферментації й витримки, та познайомився з майстром блендів гострого соусу бренду «Табаско» компанії McIlhenny Company.
В черговій серії відеоблогу Cult Following журналіст Eater Даніель Дженен (Daniel Geneen) розповідає про фабрику «Макалхенні» (McIlhenny) в області соляних копалень «Острів Евері» у штаті Луїзіана.
У відео можна побачити, як вирощують та збирають каєнський перець. Як суміш подрібненого перцю з сіллю з місцевих копалень заливають у дубові бочки та залишають на три роки витримки. Також Деніел взяв інтерв’ю у майстра соусних блендів та взяв участь у дегустації всієї лінійки соусів «Табаско».
Фото: Tabasco
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi