пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ґуральня Yoshino Spirits Inc. з Осаки оголосили про випуск «першого у світі сталого віскі» Umiki з очищеної океанічної води. Напій витримують у бочках з японської сосни.
Umiki виробляють шляхом змішування очищеної океанічної води з японським віскі. Напій витримують у бочках з японської сосни, а перед розливом додають у бленд імпортний віскі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Творці віскі стверджують, що саме сталий спосіб виробництва надає віскі «м’якого характеру». В ароматі знаходять ноти морського бризу та квітів.
Фото: umikiwhisky.com
Читайте також:
Краща ґуральня Скандинавії випустила нове житнє віскі. Весь реліз — 60 пляшок
Інвестиція десятиліття: категорія рідкісного віскі виросла в ціні на 564% за останні 10 років
Бренд The Glenlivet презентував віскі в капсулах. Інтернет не в захваті
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi