В Японії випустили віскі з океанічної води. Його витримали у соснових бочках - PostEat

пошук

В Японії випустили віскі з океанічної води. Його витримали у соснових бочках
24-03-2020 0 786


Ґуральня Yoshino Spirits Inc. з Осаки оголосили про випуск «першого у світі сталого віскі» Umiki з очищеної океанічної води. Напій витримують у бочках з японської сосни.

Umiki виробляють шляхом змішування очищеної океанічної води з японським віскі. Напій витримують у бочках з японської сосни, а перед розливом додають у бленд імпортний віскі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Творці віскі стверджують, що саме сталий спосіб виробництва надає віскі «м’якого характеру». В ароматі знаходять ноти морського бризу та квітів.

 

Фото: umikiwhisky.com

 

Читайте також:

Краща ґуральня Скандинавії випустила нове житнє віскі. Весь реліз — 60 пляшок 

Інвестиція десятиліття: категорія рідкісного віскі виросла в ціні на 564% за останні 10 років 

Бренд The Glenlivet презентував віскі в капсулах. Інтернет не в захваті

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi