Бренд The Glenlivet презентував віскі в капсулах. Інтернет не в захваті - PostEat

пошук

Бренд The Glenlivet презентував віскі в капсулах. Інтернет не в захваті
07-10-2019 0 3733


Шотландський бренд віскі The Glenlivet створив напій в новому форматі — традиційні пляшки для нього замінили біорозкладними капсулами. Щоб відчути смак віскі питець має розчавити їх в роті. Шотландці запевняють, що так можна відчути «вибух смаку». Користувачі соцмереж налаштовані скептично.

Колекція з трьох смаків віскі отримала назву Capsule Collection. Напій упаковано у невеликі капсули об’ємом у 23 мл. Їх пропонують розчавлювати в роті. Таким формат в компанії називають «коктейлем без склянки».

Оболонку для напоїв створив стартап Notpla, який займається розробкою біорозкладних упаковок з водоростей та рослин. У стартапі називають такі капсули Ooho та пропонують використовувати їх замість пластикових пляшок для води, соків та соусів.

Смак напоїв всередині капсул розроблено спільно з барменом Алексом Кратеною — є цитрусовий, пряний та підкреслено бочковий смак. У The Glenlivet вважать, що капсули починають історію нового формату, який може замінити традиційний спосіб вживання коктейлю. «Капсули дають відчуття вибуху смаку, не потребують склянки, льоду та розмішування», — розповідають в компанії.

Новинку презентували на фестивалі London Cocktail Week, який триватиме до 13 жовтня. Спробувати новинку можна на фестивалі або у закладі Алекса Кратени барі Tayer в Лондоні.

Інтернет відреагував на новинки стримано. Користувачі пишуть, що віскі п’ють не одним хилом, як пропонує The Glenlivet, а маленькими ковтками. Інші пишуть про те, що в такий віскі неможливо додати води чи льоду. Також декому він нагадав флешмоб 2018 року Tide Pod Challenge, коли користувачі ковтали капсули прального засобу та знімали це на відео.

В соцмережах жартують над новинкою:

В переговорній.
Перший співробітник: «Міленіали, не купують наш скотч. Чому?»
Другий співробітник: «Може тому що міленіали вейпять і їдять капсули з пральним засобом».
Перший співробітник: «Казна-що! Але стривайте…».

Фото: The Glenlivet

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi