пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Журналістка Food Insider Клаудіа Ромео відвідала сироварню Ferme des 30 Arpents у департаменті Сена і Марна. «Це одне з семи господарств, що виробляють сир Брі де Мо. І єдине, яке виробляє його фермерським способом», — йдеться у репортажу з сироварні.
Сировари Ferme des 30 Arpents розповіли журналістці, що виготовляють брі з цільного коров’ячого молока. На сироварні Ferme des 30 Arpents для цього тримають 250 корів на вільному випасі. Це дає можливість виготовляти 300 головок сиру брі на день. Брі де Мо — це сир брі великого формату, який з 1980 року має статус AOC («Контрольоване найменування за походженням»), а з 1996 року отримав статус AOP («Найменування, захищене за місцем походження»).
Фото: Fromages de France
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Сир діє на мозок, як наркотик і викликає звикання — дослідження
Eater зняв фільм про те, як «Табаско» виробляє 700 000 пляшок гострого соусу на день
Італійські сири в ресторанах Києва: моцарела, бурата, рикота, страчатела
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi