Food Insider зняв відео про те, як ферма у Франції виготовляє 300 головок сиру брі на день - PostEat

пошук

Food Insider зняв відео про те, як ферма у Франції виготовляє 300 головок сиру брі на день
29-05-2020 0 1116


Журналістка Food Insider Клаудіа Ромео відвідала сироварню Ferme des 30 Arpents у департаменті Сена і Марна. «Це одне з семи господарств, що виробляють сир Брі де Мо. І єдине, яке виробляє його фермерським способом», — йдеться у репортажу з сироварні.

Сировари Ferme des 30 Arpents розповіли журналістці, що виготовляють брі з цільного коров’ячого молока. На сироварні Ferme des 30 Arpents для цього тримають 250 корів на вільному випасі. Це дає можливість виготовляти 300 головок сиру брі на день. Брі де Мо — це сир брі великого формату, який з 1980 року має статус AOC («Контрольоване найменування за походженням»), а з 1996 року отримав статус AOP («Найменування, захищене за місцем походження»).

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 

 

Insider’s Claudia Romeo traveled to Seine-et-Marne, France to visit Ferme des 30 Arpents. The farm is one of seven farms making raw-milk Brie de Meaux cheese, and the only one that makes it fermier, which means that the cheese is made by hand solely with milk produced by the 250 cows at the farm. Every day, Ferme des 30 Arpents will make about 300 wheels of Brie de Meaux from its herd’s milk. Editor’s note: This footage was filmed on February 14, 2020. At present, Ferme des 30 Arpents has implemented preventive measures to ensure everyone’s safety and has adopted the health regulations in force for its production of farmhouse cheeses. #cheese #France #brie #food #FoodInsider

Допис, поширений Food Insider (@foodinsider)

Фото: Fromages de France

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

Сир діє на мозок, як наркотик і викликає звикання — дослідження

Eater зняв фільм про те, як «Табаско» виробляє 700 000 пляшок гострого соусу на день

Італійські сири в ресторанах Києва: моцарела, бурата, рикота, страчатела

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi