Італійські сири в ресторанах Києва: моцарела, бурата, рикота, страчатела - PostEat

пошук

Італійські сири в ресторанах Києва: моцарела, бурата, рикота, страчатела
12-03-2020 0 307


Італійські сири в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Італійські сири користуються великою популярністю в світі завдяки своїй якості і смаку. В ресторанах і кафе Києва подають такі популярні італійські сири: молодий сир моцарела з регіону Кампанія, твердий сир довгого дозрівання пармезан, свіжий сир з коров’ячого молока бурата, блакитний сир горгондзола.

Де спробувати італійські сири в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (38–268 грн), паста і ризото (142–198 грн), піца та фокача (48–215 грн), десерти (48–145 грн).

Страви: бурата – 152 грн, моцарела – 98 грн, моцарела ді буфала – 216 грн, страчатела – 48 грн/50 г, рикота – 38 грн/50 г, качотта – 38 грн/50 г, скаморца – 38 грн/50 г, качовакало – 38 грн/50 г.

Напої: рістрето – 34 грн, капучино – 50 грн, трав’яний чай з чебрецем – 50 грн, глінтвейн – 78 грн.

Деталі: італійське кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяча кімната, дитяче меню, імениннику знижка 20%, винна шафа, велика винна карта, крафтове лімончелло, лимонади власного приготування, класичні коктейлі, підходить для банкетів, резерв столів.

Ресторан «Буффаліно» знаходиться в історичному та діловому центрі столиці. Меню ресторану розробив досвідчений бренд-шеф Марк Вербицький, головний акцент зроблено на домашній італійській кухні. В «Буффаліно» є власна сироварня, знаходиться просто в закладі та не прихована від гостей. Сири готують із фермерського молока певного відсотка жирності, яке привозять до закладу щодня. В «Буффаліно» готують м’які сири — моцарела, страчатела, моцарела бурата та рикота. В окремій сирній кімнаті поруч із сироварнею дозрівають витримані сири — качотта, скаморца, качокавало.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), плато морепродуктів (3300–5990 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: моцарела – 140 грн, бурата – 165 грн, страчатела – 140 грн, скаморца – 180 грн, рикота – 110 грн, аффумiкато – 140 грн, прiмо сале – 140 грн, качокавало – 190 грн, качота – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс роблять відпочинок у ресторані незабутнім. В меню закладу — широкий вибір страв із м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. В повній відповідності до традиційних італійських технологій, майстри варять 9 видів молодого домашнього сиру: моцарела, бурата, страчатела, скаморца, рикота, аффумiкато, прiмо сале, качокавало, качота.  Будь-який з сирів гості можуть скуштувати в ресторані або взяти з собою.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), домашня паста (119–298 грн), десерти (25–106 грн).

Страви: асорті італійських сирів – 175 грн.

Напої: Lazzaroni Marsala Fine Chiostro di Sarono – 60 грн/125 мл, Canella Prosecco – 85 грн/125 мл, Feudo Monaci Primitivo – 70 грн/125 мл.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. В ресторані пропонують асорті італійських сирів — моцарела, качокавало, страчатела, рикота, подається з медом та мигдальним горіхом.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197–497 грн), домашня паста і ризото (189–397 грн), піца (109–377 грн).

Страви: моцарела бурата – 216 грн, моцарела бурата афуміката – 216 грн, моцарела ді буфала – 216 грн, моцарела страчатела – 216 грн, моцарела з коров’ячого молока – 196 грн, безлактозна бурата – 216 грн, бурата з хрумкими артишоками – 447 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власною енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, де створений особливий комфорт для кожного гостя. В меню ви знайдете кілька видів свіжої моцарели, яку замовляють у найкращих італійських виробників та отримують двічі на тиждень — пропонують моцарелу бурата, моцарелу ді буфала, моцарелу страчатела. Щоб познайомитись із видами сирів, можна замовити дегустацію для двох або чотирьох осіб.

Итальянская редакция

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті (89–379 грн), салати (197–315 грн), піца (119–359 грн).

Страви: «Улюблені сири з нашою апельсиновою мостардою» – 89-219 грн, бурата – 349 грн, трюфельна бурата» – 349 грн, фермерська рикота – 169 грн.

Напої: базиліковий лимонад – 79 грн, спіруліна зі свіжовичавленим соком грейпфрута – 179 грн, апельсиновий фреш – 93 грн, італьська кава з амаретто – 149 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (по вихідних з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Майстерність команди закладу в 2019 році була відзначена «Срібною пальмовою гілкою» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В ресторані пропонують фермерську рикоту з баклажаном, шпинатом та медом, а також запечену в тісті трюфельну бурату з песто та томатами.

Spezzo

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32, вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (98–255 грн), салати (135–238 грн), паста і ризото (126–196 грн), десерти (48–138 грн).

Страви: страчатела – 59 грн/50 г, бурата – 164 грн, моцарела – 68 грн/50 г, рикота – 48 грн/50 г, горгондзола піканте – 62 грн/50 г, парміджано реджано – 68 грн, пекоріно тоскано – 98 грн/50 г, аль бароло – 138 грн/550 г, молітерно аль тартуфо – 138 грн.

Напої: італійський лимонад дольче віта – 75 грн, ананасовий фреш – 135 грн, домашній лімончелло крема – 45 грн, глінтвейн – 78 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня (у ресторані на Великій Васильківській), пекарня, банкетні страви, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч, багатофункціональна дитяча ігрова кімната, резерв столів.

Spezzo — мережа італійських ресторанів із власною пекарнею і сироварнею. В закладі дотримуються кращих традицій італійської гостинності, спробуйте тут смачні сири, пасту ручної роботи, домашній хліб і апетитну піцу. Особливістю ресторану Spezzo на Великій Васильківській є власна сироварня, де кожен гість може спостерігати за роботою сировара. В ресторані виготовляють м’які сири страчатела, бурата, моцарела, рикота.

 

Фото Facebook: Буффаліно, Fabius, POSITANO, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Итальянская редакция, Spezzo 

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi