пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Найкращий сомельє України 2011 року, співвласник найкращого винного бару України Win Bar Олег Кравченко та простір визначних подій Inveria розробили освітній курс WineUp.
Олег Кравченко називає свій курс «правильним стартом у світ вина». Розповідає, що створив два формати навчання — offline, яке пройде у Inveria event space та online, з 6-місячним доступом до записів лекцій.
Сомельє розділив свій освітній курс на шість лекцій (8-17 жовтня, заняття з 19:00):
• «Вступ у виноробство, ігристі вина» (8 жовтня)
• «Вина Італії і Франції» (9 жовтня)
• «Вина Іспанії, Португалії, Німеччини, Австрії, Грузії, України» (12 жовтня)
• «Вино Нового світу — Чилі, Аргентина, США, ПАР, Австралії, Нової Зеландії» (13 жовтня)
• «Кріплені вина, міцний алкоголь» (16 жовтня)
• «Унікальні вина. Екзаменаційний тест, отримання сертифіката» (17 жовтня).
Загалом курсу складається з 18 годин теорії та практики — для дегустацій передбачено понад 60 видів вина та міцного алкоголю. Дегустаційні зразки надасть партнер проєкту ТД «Вина мира» та Олег Кравченко з особистої винної колекції.
Окрім дегустацій передбачені практичні заняття з енограстрономії — поєднання вина та їжі (за страви відповідає Inveria Catering). Олег Кравченко обіцяє навчити слухачів розуміти «мову сомельє», якою описують аромат та смак вина, обирати вино у магазині, замовляти у ресторані та отримувати більше задоволення від напоїв.
На запитання «Кому буде корисний курс?», Олег відповідає, що бачить серед слухачів всіх, хто хоче отримати нові знання про вино або покращити свій рівень. Це можуть бути винолюби й ті, хто планує професійно займатись вином.
Вартість offline курсу — 10 094 грн, online версія коштує 4 861 грн. Після закінчення курсу слухач отримає сертифікат про навчання.
Фото: Facebook / Oleg Kravchenko
Читайте також:
Міфи про вино від Марко Черветті та Олега Кравченка
Гид по розовым винам от сомелье Олега Кравченко
Де і що у Києві п’ють професійні сомельє: заклади, напої, паролі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi