пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Йогурти лінійки Good Save від Danone зроблять зі списаних фруктів, які зазвичай опиняються на смітнику. Це крок компанії до зменшення харчових відходів.
У партнерстві зі стартапом Full Harvest компанія Danone випустить йогурт з використанням «негожих» лимонів. Таких, що не відповідають стандартам, втратили товарний вигляд або підлягали знищенню через перевиробництво.
Переглянути цей допис в Instagram
На пакуванні йогурту буде зазначено, що він виготовлений з «врятованих фруктів».
Переглянути цей допис в Instagram
За даними Danone у США третина харчових продуктів втрачається на рівні ферм. Вартість щорічних втрат харчових продуктів становить $218 млрд.
«Ми віримо, що, використовуючи «негожі» фрукти для наших йогуртів ми створюємо нову стійку бізнес-модель та надаємо пріоритет справі захисту планети», — сказала Сурбі Мартін (Surbhi Martin), віцепрезидентка з маркетингу Danone у Північній Америці.
Фото: Danone
Читайте також:
У США відкриють піцерію, де готуватимуть піцу з харчових відходів
REFRESH — проект ЄС, спрямований на зменшення харчових відходів
Шеф-кухар розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi