Найстаріший сирний магазин в США закривається через дорогу орендну плату - PostEat

пошук

Найстаріший сирний магазин в США закривається через дорогу орендну плату
09-02-2023 0 430


У Нью-Йорку розташований Alleva Dairy — найстаріший сирний магазин в США. Тут продають м’ясо, яке тане у роті, каннолі з фундуком, газовані напої, каву та моцарелу, а також понад 30 унікальних сортів сиру. Про це повідомляє New York Post.

Магазин не зміг пережити COVID-19. З цієї причини червоні та зелені неонові ліхтарі біля італійської сирного магазину, назавжди погаснуть, оскільки 1 березня заклад закриє двері.

«Мій магазин є найстарішим сирним магазином в Америці та серцем Маленької Італії. Ми — заклад Нью-Йорка», — розповіла Карен Кінг, власниця Alleva Dairy.

З 1892 року магазин Alleva Dairy пережив незліченну кількість катастроф у Нью-Йорку, враховуючи події 11 вересня та ураган «Сенді», але вплив COVID-19 став вирішальним. Сирний магазин має сплачувати $23 756 орендної плати щомісяця, і ця сума стала непідйомною для підприємства.

Пандемія поставила багато ресторанів у Нью-Йорку у складне становище, оскільки підприємствам доводиться скорочувати працівників, намагаючись залишатися платоспроможними. За таких обставин сектор громадського харчування втратив 64% своєї робочої сили.

Фото: New York Post

Читайте також: 

Мережа ресторанів у Туреччині готує сотні донер кебабів щодня — відео

Юрій Ковриженко став учасником першої колаборації українських ресторанів за кордоном

Шеф-кухар Міралі Ділбазі розповів про набутий досвід у Нью-Йорку

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi