У Німеччині розробили порошкове пиво - PostEat

пошук

У Німеччині розробили порошкове пиво
06-03-2023 0 1266


Німецька пивоварня Neuzeller Klosterbräu вже цього року має намір вивести на ринок порошкове пиво. Компанія заявляє, що новий продукт стане революцією на пивному ринку. Про це йдеться на сайті пивоварні. 

Броварня працювала над проєктом протягом двох років, фінансування надало федеральне міністерство економіки.

Компанія називає свій продукт «сухим пивом». Основою є спеціально зварене пиво, яке багате на декстрини (ред. — полісахарид, що отримується при термічній обробці картопляного, кукурудзяного чи іншого крохмалю). Перед споживанням його слід змішати із газованою водою. Надалі компанія хоче вдосконалити процес, щоб отримати алкогольний напій, а також оптимізувати процес, щоб обійтися без традиційного етапу варіння та зробити виробництво економнішим. Для подальшої співпраці компанія шукає інвесторів.

“Це перше у світі повноцінне пиво у вигляді порошку, і воно може змінити світ. Додайте воду і вийде пиво з повноцінним смаком, у тому числі з алкоголем, з вуглекислим газом і пінною шапкою. В принципі, за цим методом ми можемо зробити будь-яке пиво”, — заявив керуючий директор Neuzeller Штефан Фріче.

Наразі компанія представила тільки безалкогольну версію порошкового світлого пива.

Читайте також: 

Міша Кацурін опублікував новий випуск фуд-тревел-шоу про їжу Польщі

Пасажирський літак здійснив екстрену посадку через запах дуріану

Пік Матергорн зникне з упаковки шоколаду Toblerone

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi