Юлія Рабін поділилась результатами майстер-класу «Український фаст-фуд» - PostEat

пошук

Юлія Рабін поділилась результатами майстер-класу «Український фаст-фуд»
20-03-2023 0 509


Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла, що майстер-клас «Український фаст-фуд» зібрав найбільшу кількість учасників з 11 міст України. Дводенний практичний майстер-клас пройшов 14-15 березня у Києві в кулінарній студії Su.CHEF.

“Протягом двох днів ми перелопатили таку кількість продуктів, страв і технік, що можна було б зробити ще три майстер-класи і відкрити десяток нових закладів.

Ми презентували нові концепти для фаст-фуду, як: Бульйон.ua 

  • Нову страву для фаст-фуду «Шкіра москаля»
  • Десертну піцу, яка увійшла в топ смаків. 
  • П’ять нових соусів для шаурми. 
  • Шніцель з яєць.
  • Sweat bread у фрітюрі.
  • Сендвіч з яловичою щокою. 

А головне: ми вивели нові назви для українського фаст-фуду: 

  • Піца-паляниця
  • Піца-лангош
  • Поркетта-руляда
  • Бургер-кайзерка 
  • А також новий напрямок фаст-фуд десертів і його перший витвір: десерт-кісточка «Тузік» з кісткового мозку”, — розповіла вона. 

Фото: Facebook Юлия Рабин

Читайте також:

У Львові будуть продавати баранців з масла до Великодня

Виноробня «Колоніст» презентувала свої вина на престижній виставці ProWein 2023

На Тернопільщині правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення «елітного» алкоголю

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi