пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла, що майстер-клас «Український фаст-фуд» зібрав найбільшу кількість учасників з 11 міст України. Дводенний практичний майстер-клас пройшов 14-15 березня у Києві в кулінарній студії Su.CHEF.
“Протягом двох днів ми перелопатили таку кількість продуктів, страв і технік, що можна було б зробити ще три майстер-класи і відкрити десяток нових закладів.
Ми презентували нові концепти для фаст-фуду, як: Бульйон.ua
А головне: ми вивели нові назви для українського фаст-фуду:
Фото: Facebook Юлия Рабин
Читайте також:
У Львові будуть продавати баранців з масла до Великодня
Виноробня «Колоніст» презентувала свої вина на престижній виставці ProWein 2023
На Тернопільщині правоохоронці викрили підпільний цех з виготовлення «елітного» алкоголю
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi