«Планета Кіно» відкриває у Львові новий кінотеатр з рестораном та баром - PostEat

пошук

«Планета Кіно» відкриває у Львові новий кінотеатр з рестораном та баром
30-03-2023 0 1285


Мережа «Планета Кіно» відкриває новий кінотеатр з рестораном та баром у львівському комплексі Leoland на вулиці Мельника, 18. Про це у Facebook розповів співвласник мережі кінотеатрів «Планета Кіно» Дмитро Деркач.

«Він складається виключно з залів RE’LUX. Такого формату у нас ще не було. До цього наші RE’LUX були частиною великого кінотеатру. У Leoland у Львові — виключно кіноресторан. Це 5 залів з комфортними розкладними кріслами (11 пар кріслел у боксах), зі столиками та планшетами. Через планшет можна замовити їжу та напої, офіціанти їх принесуть на ваш столик. Ми робимо професійний ресторан та бар і це вже буде наш четвертий ресторан. Раніше ми не розуміли, як робити ресторани, зараз вже непогано в цьому розбираємось. Ми завжди використовуємо якісні продукти. Кухня досить різноманітна. Основна ідея — зручно їсти в залі, в темряві, під час перегляду фільму, тому основний акцент на finger-food. Дуже багато страв пропонував я особисто. У нас було декілька крутих шеф-кухарів, які створювали та розвивали наше меню. В кінці 2021 року ми взяли одразу двох класних шефів у Києві, які оновили наше меню. Найпопулярніші наші позиції — це бургери, тако (вони у нас не класичні) та суші-роли. Мої особисті фаворити — це васабі-креветки, курячі палички, клаб-сендвіч, тако з креветками та чізкейк», — розповів він.

За словами Деркача, цей кінотеатр відкритий по франшизі, і для «Планети Кіно» — це абсолютно новий досвід, адже мережі було важко створити франшизу. 

«Ми дуже любимо все контролювати, до найдрібніших деталей. Ми не могли віддати цей контроль комусь іншому. Але ми погодились на цей експеримент на умовах, що ми управляємо цим кінотеатром, як своїм власним. Проте звичайно, франчайзі робив свої пропозиції, у них є власна команда, яка була активно залучена у проект, та взаємодіяла з нами, також були деякі обмеження приміщення (наприклад, ми не могли зробити відкриту кухню, щоб всі бачили, як ми готуємо страви). Участь в проекті нових людей зі сторони франчайзі — це додаткові складності, додатковий час на погодження, додаткові обмеження, але це дуже корисний досвід для нас. Думаю, що всім було важко, але мені здається, що у нас все вийшло, ми щасливі, що можемо додати новий кінотеатр до нашої мережі у такий складний час. Сподіваюсь, що відпрацювавши перший кінотеатр по франшизі, в майбутньому ми зможемо за цією ж моделлю відкривати нові об‘єкти”, — пояснює співвласник мережі кінотеатрів «Планета Кіно».

Фото: Facebook Дмитро Деркач

Читайте також: 

У goodwine можна купити вино, яке присвячене загиблій сомельє

Фонд «Життєлюб» проводить збір на великодні кошики для дідусів та бабусь

Україна має тисячолітню практику вирощування і споживання пшона

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi