пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві під час позапланового інспектування ресторану «Papa di Pasta» на вул. Саперне Поле, 5, виявило у закладі численні порушення. Про це Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві повідомляє у Facebook. У «Papa di Pasta» заявили, що результати Держпродспоживслужби — це наклеп, а скарга гостя сфальсифікована.
Держпродспоживслужба здійснила позаплановий захід державного контролю (інспектування), на підставі звернення громадянина, щодо порушень вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів у закладі громадського харчування «Papa di Pasta». Під час інспектування були відібрані зразки харчових продуктів для проведення експертизи.
«Я, як власник закладу, який знаходиться в шоковому стані від несправедливості і тиску, якого тероризує гнила система нашого законодавчого суспільства і 100% сфабрикована жалоба гостя Держпродспоживслужбою, по якій прийшла перевірка ..
У нас в закладі ніхто не отруювався взагалі ніколи і все, що написала ця служба — це наклеп!!! Ця перевірка була заздалегідь підстроєна цією службою і мені взагалі не показали хто написав жалобу, дали ознайомитись лише з текстом, який був написаний дуже яскравою юридичною мовою з такими подробицями про моє юридичне підприємство, які не змогли би дізнатися пересічні громадяни, та й довідка з лікарні була відсутня. Наш заклад знаходиться в закритому жилому комплексі і зараз дуже мало гостей і ми всіх знаємо поіменно, нам дуже складно працювати в умовах воєнного стану, як і всім бізнесам які намагаються вижити..
Після перевірки, я підняла з камер спостереження відео гостей, по часу в чеку, які написали жалобу .. вони були за кілька днів до перевірки, це незнайомі гості, два чоловіки, які сиділи біля входу, дуже швидко все замовили, поїли, забрали чек, ні копійки не залишили офіціантам і швидко пішли..
Але куточок споживача у нас знаходиться біля стійки адміна і просто так його не сфоткати, як ви гадаєте як вони це зробили ? Коли вони там і не були взагалі..
Мій заклад працював 3 перших місяця війни для ЗСУ, ми готували 500 порцій на день для наших хлопців, і продовжували допомогати все літо шпиталям, у нас свій волонтерський центр і наш шеф-кухар зараз в Бахмуті .. і це така підтримка від держави, мабуть.. це дуже дуже прикро..
Немає слів просто від несправедливості.. що держава у стані війни.. бізнес намагається працювати, щоб забезпечити хоть якось людям мінімальний заробіток до перемоги.. а нас просто ґвалтують», — розповіла PostEat власниця «Papa di Pasta» Іванова Євгенія.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi