Лана Світанкова відвідала пивний фестиваль Salon de la Bière - PostEat

пошук

Лана Світанкова відвідала пивний фестиваль Salon de la Bière
10-04-2023 0 394


Пивний суддя (prov. BJCP), пивний посол, блогерка, мандрівниця Лана Світанкова відвідала пивний фестиваль Salon de la Bière у Швейцарії. У Facebook вона поділилась враженнями від заходу.

“Організація.

Одразу ж був помітний якісний підхід — дві окремі черги на вхід з онлайн квитками і каса для купівлі на місці. Величезна і простора локація, з купою столиків з лавами і стоячими столиками під дахом, невелика тераса з фантастичним краєвидом і кількома фудтраками на вулиці (всього їх було 8, тобто по їжі опцій достатньо, але, здається, приносили і свою) і, важливо для пивних фестивалів, достатньо туалетів (в цілому це виставковий центр, тому знову ж таки, хороший організаторський вибір). Мийка для келихів посередині зали і засоби для миття у кожної пивоварні. Мапа території. Забави для гостей великих і малих, включно з пивним родео. Музика жива, очевидно, була пізно ввечері, і ми її не застали, але музика фонова була ідеальна: я її не чула. 

Окремий захват система оплати: браслети з чіпами, які можна централізовано поповнювати, перевіряти залишок і трансакції власним телефоном, отримати залишок назад через сайт. Супер зручно. Цими чіпами оплачується все, пиво, їжа, мерч і тд. 

Кількість стафу (волонтерів) які постійно розносили костери, збирали злив у пивоварень, за потреби мили підлогу, збирали скло, і поповнювали чіпи неймовірна, і вони були одночасно помітні всюди, і непомітно робили свою роботу, аплодисменти організаторам. Підготовка проведена неабияка: костери, постери, повітряні кульки, повітряні келихи, фотозона, вивіски з пивом однакового формату з описом пива з рівнем гіркоти, кислоти і тд.. (хороша робота на упізнаваність і  розповсюдження соціалками, моя повага)”, — розповіла вона.

За її словами, фестиваль розраховано на всіх. Лана Світанкова побачила на заході багато жінок, батьків з возиками та собак. Організатори були раді бачити всіх, ніхто нікому не заважав, бо місця було вдосталь.

“Пиво.

Порції 100 і 250 мл. 

35 пивоварень, багато нових для мене, переважно невеликі пивоварні, без великих знаних імен.  Хтось сказав, що організатори очікували 7000 відвідувачів (що дуже амбітно, мені здається), але було помітно, що фестиваль розрахований на широку публіку, тому що було багато зрозумілого пива окрім хейзів і кисляків, потужного пива ми помітили небагато, що не звадило отримати задоволення від знайомства з новими пивоварнями і зустрічами з давніми знайомими. Кожна пивоварня проливала від 5 до 8 сортів пива з кранів (переважно) і пляшок. Попри те, що меню-списки пива були віддруковані централізовано і однаково, стенди пивоварні попривозили свої і вони варіювалися від звичайних тумбочок-столиків до неймовірних футуристичних конструкцій”, — додала Лана Світанкова у Facebook.

Фото: Facebook Lana Svitankova

Читайте також: 

У Львові створили найбільший в Україні тризуб з пасок

На Netflix вийшов фільм «Голод»

Львівська кав’ярня «проповідує богохульну культуру святості»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi