Російські хакери зламують камери в українських кафе – ЗМІ - PostEat

пошук

Російські хакери зламують камери в українських кафе – ЗМІ
12-04-2023 0 431


Російські хакери зламують камери відеоспостереження в українських кафе, щоб зібрати розвідувальну інформацію про конвої з гуманітарною допомогою, які проїжджають повз них. Про це заявив представник Агентства національної безпеки США Роб Джойс, пише The Guardian.

За його словами, російський уряд і підтримувані ним хакери продовжують атакувати українські системи інформаційних технологій у рамках свого вторгнення до України.

Хакери фокусуються на камерах відеоспостереження, які використовуються місцевою владою та приватними підприємствами для спостереження за людьми.

«Тривають атаки на українські інтереси, будь то фінансові, урядові, особисті, приватні підприємства, просто в спробах завдати шкоди», — сказав Роб Джойс.

Російські хакери підключаються до загальнодоступних камер, щоб спостерігати за колонами і поїздами, що доставляють допомогу Україні.

“Замість того, щоб використовувати (камери) міській площі, які доступні в інтернеті, вони використовують камери безпеки кафе та бачать дорогу, яку їм потрібно», — сказав він.

Читайте також:

Світові ціни на продукти можуть зрости на 15%

Лана Світанкова написала українські субтитри до документального фільму Leuven Bierstad

Парламент ухвалив законопроєкти, які спрямовані на підтримку виноробів та малих виробників крафтових спиртних напоїв

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi