пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла у Facebook, що у травні пройде дводенний практичний майстер-клас на тему «Хліб і їжа».
За її словами, це буде дводенний практичний майстер-клас, який буде присвячено випіканню хліба і булочок на заквасці з цільнозернового житнього та пшеничного борошна, з додаванням конопляного, кукурудзяного, амарантового борошна, пшона та зеленої гречки.
Перший день буде присвячено технології приготування хліба, замісу і створенню заквасок.
“Також будуть ваші улюблені палянички на кшталт коржиків, булочки кайзерки, які ми навчимося випікати з нуля і плести косичку”, — розповідає вона.
На другий день учасники випечуть хліб, і будуть поєднувати його з такими продуктами, як курка, яловичина, субпродукти, риба, овочі, салати й олія.
“Також ми покажемо страви з історією — а саме дунайку по-липованські з бессарабської кухні, чебуреки з кримсько-татарської кухні, бабу шарпанину зі слобожанської кухні.
Не забудемо і про сучасні страви, як-то: паргіт з курячого стегна, шніцель з курячого філе з двома соусами, карбонат по-фламанські в пиві, фарш з яловичої грудини та пахвини.
Окремою темою будуть спеції в поєднанні з різними хлібами і соуси до різних страв”, — підсумовує Юлія Рабін.
Читайте також:
Мережа «Сільпо» відкрила магазин на Київщині
СПЕШ – сервіс, що допомагає смачній спешелті каві та її поціновувачам знайти один одного
Офіціантка в японському кафе підмішувала свою кров у коктейлі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi