Юлія Рабін розповіла, як пройшов майстер-клас «Хліб і Їжа» - PostEat

пошук

Юлія Рабін розповіла, як пройшов майстер-клас «Хліб і Їжа»
09-06-2023 0 822

30-31 травня у Києві пройшов 18 майстер-клас «Хліб і Їжа». Про це в Instagram повідомила авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Yuliya Rabin (@yuliyarabin)

“30-31 травня під гучні оплески (обстріли) Taste of Ukraine провів 18 майстер-клас на тему: «Хліб і Їжа». До нас приїхали кухарі з 8 міст України, щоб навчитися технікам випікання хліба на заквасці і поєднувати його з їжею. Протягом двох днів ми випікли 8 хлібів і приготували 10 страв. Як все було, дивіться в нашому фотозвіті, за який дякуємо @slavagalaka”, — написала вона. 

Особливістю цього заходу було рішення розмовляти з учасниками мовою меню. Результатом проведення практичного майстер-класу стало створення повноцінного меню від Taste of Ukraine, яке проєкт пропонує впроваджувати у закладах сучасної української кухні і не тільки.

Фото: Instagram yuliyarabin

Читайте також: 

У Львові запрацював застосунок Zupa для пошуку закладів й резерву столиків

З якими проблемами стикнеться агросектор через підрив Каховської ГЕС

Робот-кухар навчився готувати страви, переглядаючи відеорецепти

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi