пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторатор у третьому поколінні родом з Болоньї Роберто Армаролі, який працює в Україні, теж вирішив не відставати від «Барбі»-тренду. Він у Facebook опублікував фото ляльки Барбі у м’ясному наряді, й додав підпис: “Шеф, до роботи. Сьогодні, веганська Барбі”.
Додамо, Роберто Армаролі працював в ресторанах Парагваю, Туреччини, Греції, Італії. Роберто працював бренд-шефом в київських закладах: This is Пивбар, Guramma Italiana та в одеських Tavernetta, «Риба у вогні», «Стейкхаус. М’ясо та вино». Наразі він є власником Mise en Plaсе Odessa та Nonna Letizia, співвласником Antica Cantina та співзасновником That’s Amore.
Фото: Facebook Armaroli Roberto
Читайте також:
В Україні триває реформа харчування у дошкільних навчальних закладах
Третій благодійний «Кураж» відбудеться 2-3 вересня на локації Garage
Українці отримають компенсації за втрачений врожай внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi