Шеф-кухарі теж у «Барбі»-тренді - PostEat

пошук

Шеф-кухарі теж у «Барбі»-тренді
08-08-2023 0 1002

Ресторатор у третьому поколінні родом з Болоньї Роберто Армаролі, який працює в Україні, теж вирішив не відставати від «Барбі»-тренду. Він у Facebook опублікував фото ляльки Барбі у м’ясному наряді, й додав підпис: “Шеф, до роботи. Сьогодні, веганська Барбі”.

Додамо, Роберто Армаролі працював в ресторанах Парагваю, Туреччини, Греції, Італії. Роберто працював бренд-шефом в київських закладах: This is Пивбар, Guramma Italiana та в одеських Tavernetta, «Риба у вогні», «Стейкхаус. М’ясо та вино». Наразі він є власником Mise en Plaсе Odessa та Nonna Letizia, співвласником Antica Cantina та співзасновником That’s Amore.

Фото: Facebook Armaroli Roberto

Читайте також: 

В Україні триває реформа харчування у дошкільних навчальних закладах

Третій благодійний «Кураж» відбудеться 2-3 вересня на локації Garage

Українці отримають компенсації за втрачений врожай внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi