В Івано-Франківську відкрили новий «Сільпо» в язичницькому стилі - PostEat

пошук

В Івано-Франківську відкрили новий «Сільпо» в язичницькому стилі
21-08-2023 0 890


20 серпня в Івано-Франківську почав працювати новий дизайнерський супермаркет «Сільпо» у ТРЦ «Велес+» за адресою с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 225. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це четвертий “Сільпо” в Івано-Франківську, торговельна площа нового магазину становить 1976 кв.м. У супермаркеті є 10 класичних кас та 6 самокас. Магазин працює щодня з 08:00 до 23:00. Також Гості зможуть замовити продукти на shop.silpo.ua та самостійно забрати його у точці видачі інтернет-замовлень.

“На концепцію «язичницького» супермаркету нас надихнула назва торгового центру «Велес+». У новому магазині поєдналися стихії, краса природи, старовинні язичницькі символи – все це під опікою давньослов’янського бога Велеса, покровителя достатку, землеробства та тваринництва, ремесел і торгівлі”, — розповідають у мережі супермаркетів.

У “Сільпо” повідомляють, що саме статуя бога Велеса зустрічає гостей на вході до магазину. Посеред овочевого відділу розміщена інсталяція дерева життя, яке в нашій культурі символізує єдність трьох світів – небесного, земного та потойбічного. Касові лайтбокси виконані у формі тотемів Велеса, у дизайні торговельного залу багато старовинних язичницьких символів та елементів побуту.

“У новому «Сільпо» на гостей завжди чекатимуть спеціальні атмосферні зони: випічка від «Крафтярів» із тотемним гречаним багетом, лаваші на тандирі та інша запашна випічка, яку породжує стихія вогню, бо хліб випікаємо на дровах. Також тут є риба власного виробництва, запашні страви з кулінарії, відібрані фермерські товари з «Лавки традицій», — додають у компанії. 

Фото надані “Сільпо”

Читайте також: 

«Всі. Свої» запрошує нових учасників на фудкорт

В Одесі з’явиться ще один McDonald’s

В Україні запрацювали онлайн-курси з практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi