Блогерка з США готує страви за рецептами з цвинтаря - PostEat

пошук

Блогерка з США готує страви за рецептами з цвинтаря
23-08-2023 0 482


Американська блогерка Розі Грант готує страви за рецептами, які вона знаходить на надгробках. Про це повідомляє The New York Times.

@ghostlyarchive Have visited 6 of the 23 gravestones, including the graves of Naomi Odessa Miller Dawson (spritz cookie recipe), Kay Andrews (fudge recipe), Constance Galberd (date and nute bread), Annabell Gunderson (snickerdoodle cookies), and Margaret Davis (blueberry pie). #gravestonerecipe #recipegravestone #cemeterytiktok #gravetok #recipesoftiktok #cemeteryexploring #recipeideas ♬ So Hot You’re Hurting My Feelings — Caroline Polachek

З 2021 року 33-річна пані Грант подорожує по США, щоб обідати на місцях поховання тих, хто залишив рецепти на своїх надгробках. Деякі рецепти вона знаходить сама, інші рецепти їй допомагають знайти  послідовники. Розі Грант подорожує до кожного з них, озброївшись стравою, яку вона приготувала за відповідним рецептом.

У TikTok за Розі Грант стежить майже 200 тисяч користувачі, а відео з її хештегом #gravetok переглянули понад 1,2 млрд разів. 

«У певному плані для цих людей було просто приємним подарунком залишити рецепт», — сказала пані Грант. «Здається, що піти і відвідати їх було логічним кроком».

Крім цього, Розі Грант та її послідовники миють надгробки тих людей, чиї рецепти вони хочуть використати. За весь час існування #gravetok, пані Грант приготувала безліч різних страв, серед яких: печиво, пироги, супи та навіть морозиво.

Фото: The New York Times

Читайте також: 

Fedoriv Agency створила рекламу сонцезахисного крему з напівоголеними аграріями

Стали відомі організатори освітніх проєктів для українських виноробів та підприємців

26–27 серпня платформа «Всі. Свої» запрошує на «Незалежний маркет»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi