На Черкащині пройде толока та святкова вечеря «Здибанка під млином» - PostEat

пошук

На Черкащині пройде толока та святкова вечеря «Здибанка під млином»
23-08-2023 0 491


9 вересня у Прохорівці на Черкащині пройде толока та святкова вечеря «Здибанка під млином». Про це в Instagram повідомляє гастро-спільнота «Здибанка».

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Здибанка (@zdybankaaa)

«Проект Здибанка зараз на початку формування своєї ідеології та ідентичності, які ми будемо транслювати в своїх гастро-подіях, вчинках та переконаннях. Окрім сучасної української кухні , переплетеної з традиціями, локальними та сезонними продуктами, хочеться мати змогу позитивно впливати на культурні та соціальні проекти. Бути долученими до відновлення культурної спадщини, у вигляді історичних обʼєктів, які потребують уваги й реставрації. Хочеться бути корисними для нашого суспільства й допомагати тим, що ми вміємо і любимо більше за все — через їжу», — йдеться у повідомленні.

Організатори розповідають, що саме тому зʼявилась ідея обʼєднати зусилля разом із культурним проєктом «Бабусина Хатка», які є ініціаторами цього задуму, та створити подію, присвячену викупу й реставрації старого млина в селі Прохорівка. 

«Власники млина хотіли пустити його на дрова, але у нас є ресурси цього не допустити й надати цій прекрасній будівлі друге життя. Не зруйнувати, а відновити», — додають у гастро-спільноті.

Вартість участі: 3500 грн.

Фото: Instagram zdybankaaa; Elmira Tagieva

Читайте також: 

Блогерка з США готує страви за рецептами з цвинтаря

Fedoriv Agency створила рекламу сонцезахисного крему з напівоголеними аграріями

Стали відомі організатори освітніх проєктів для українських виноробів та підприємців

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi